VALIKKO
4.1.2016 01:25

Kuka olen?

Heippa!

Olen Katri, 19 vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Alani on restonomi, ja kolmesta eri suuntautumisesta päätin seurata unelmaani ja valita matkailun. Matkailuala on aina ollut se mun juttu, ja viime keväänä valmistuttuani matkailuvirkailijaksi ammattikoulusta, fiilis vain vahveni.

Paljasjalkainen Jyväskyläläinen, tai edes Keski-Suomalainen en ole, sillä muutin pääkaupunkiseudulta (n. 300km:n päästä) vasta syksyllä koulun alkaessa. Sinänsä hyvin erilaista asua kaupungissa, kun on tottunut asumaan alle 10 000 asukkaan taajamassa 😉

11391437_905812459479112_8703503791575452575_n

Kuva viime kevään valmistujaisjuhlistani – uudempaa en tähän hätään löytänyt. Kuvan ottaja Senja Rapila

Blogia olen pitänyt enemmän tai vähemmän jo kolmisen vuotta. Kirjoittamista olen kuitenkin harrastanut jo paljon kauemmin erilaisten lyhyiden (ja vähän pidempienkin) novellien parissa. Niiden lukemisen olen sallinut vain lähimmäisille henkilöille. Ehkä joskus uskallan niitä julkaistakin 😉

Otsikoiden keksiminen ei ole paras ominaisuuteni, eli anteeksi jo etukäteen 🙂 Kuvia tykkään ottaa kauniista maisemista ja lomamatkoiltani aivan kaikesta, muuten turvaudun yleensä netin ihmeelliseen maailmaan kuvien osalta.

Blogini nimi ”dreamer” -kertoo kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä millainen olen – unelmoija ja uneksija. Mielestäni jokaisella täytyisi olla jotakin unelmia, sillä ilman unelmia ei ole tulevaisuutta. Osa voi olla täysin utopistisia (esim. yksisarvisen elefantin omistaminen), mutta on tärkeää unelmoida myös realistisista asioista!

Mistä kirjoitan?

Hyvä kysymys. En pysty valitsemaan vain yhtä aihetta, eli kirjoitan melkeinpä kaikesta maan ja taivaan väliltä (avaruuteenkin asti saattaa joskus mennä). Kirjoituksia tulee olemaan muun muassa:

  • omasta elämästä johon kuuluu olennaisena osana kaksi tärkeää harrastustani: taekwondo sekä moukarinheitto
  • opiskelemisesta ammattikorkeakoulussa omaa unelma-alaansa ja siihen vahvasti kuuluen se, millaista on asua 300km päässä kotoa.
  • yksi lempiaiheistani on kirjoittaminen asiasta jonka jo mainitsin, eli unelmista – niiden toteutumisesta sekä joidenkin unelmien murskaantumisesta… Kilpailevaksi urheilijaksi olen kokenut aikalailla paljon loukkaantumisia, ja niistä johtuvia vastoinkäymisiä, joten kaikki mitä kirjoitan, tulee omista kokemuksistani ja suoraan sydämestä. (Jos joskus kirjoitan jonkun muun kokemuksista, mainitsen sen kyllä.)
  • ja jotta en paneutuisi vain kirjoittamaan omasta elämästäni, niin aika-ajoin saatan innostua kirjoittamaan omia mielipiteitäni jostakin ajankohtaisesta uutisesta tai muusta asiasta joka on vain tullut mieleeni aivan yhtäkkiä, tai jonkin salaperäisen asian yhteydessä.
  • matkailu on lähellä sydäntäni, ja tunnen olevani luotu matkailijaksi, eli siitäkin tulee 99.9% varmuudella kirjoituksia

Jos elämäni ja muut asiat kiinnostaa, niin tervetuloa lukijaksi 😉 Aiheita saa ehdotella, ja kommenttia saa laittaa, mutta pyydän kommentoinnissa ystävällisyyttä, ja muiden kohtelua samalla tavalla kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan =)

norja2

psst tässä vielä maisemakuva Norjan Skjerjehamnista – matkailu on parhautta <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.