VALIKKO
3.1.2019 19:57

#5

Otettaisko tähän väliin vähän stooria elämänpelistä? Ai mikä elämänpeli? No Tinder tietty!

Miullahan on tunnetusti todella onnistunut historia kyseisen sovelluksen kanssa. Saatatte ehkä muistaa tarinan Teemusta. Enkä nyt ikävä kyllä puhu Selänteestä, vaikka hänetkin tässä yksi nätti päivä näin.

Hän ei tunnistanut minua, vaikka ihan varma en ole. Ehkä ei vaan viittiny kauheen tuttavallisesti morottaa, kun oli se Sirpa siinä ja kaikkea. Ois joutunu ehkä selittelemään jne.

Mutta siis oli kevät ja oli Tinder-Teemu. Jos et muista Teemua, niin käyppä kuule ihmeessä muistelemassa tästä. Nyt on talvi ja olkoon tämän tarinan kiistattoman tähden nimi vaikkapa Heikki.

Heikin kanssa mätsättiin siellä Tinderissä ja juteltiin samaan aikaan, kun mie menin hakemaan pitsaa miun kaverin kanssa. Syötiin pitsaa sohvalla ja höpöteltiin mukavia. Ovi aukeaa. Käyn läpi skenaariot mahdollisista saapujista samaan aikaan kun odotan näkeväni jonkun tutun naaman. No ei ollu tuttu naama ollenkaan.

Oltiin Heikin kanssa heitetty rentoa läppää siitä miten hän tulee tuomaan miulle ruokaa, kun herään päiväunilta. Siinä sitten aika nopeesti miulle selvis, että vaan toinen meistä oli ollu vitsikkäällä tuulella ja se ei suinkaan ollut Heikki.

Heikin kanssa juteltiin mukavia miun sohvalla ja hyvän ajan jälkeen ilmotin, että saunaan menee Emmi nyt, koska kohta pitää lähteä töihin. Jätin siihen sellasen vihjailevan hiljaisuuden, jonka toivoin hänen rikkovan vastaamalla, ”Hei oli kiva tavata, mie lähen samalla kotiin.” Koska treffit oli kestäneet jo ihan hyvän tovin.

Vaan ei, Heikki oli hiljaa. Laskin nopeen yhtälön ja sanoin Heikille, että siekin voit tulla saunaan jos haluat, samalla toivoen, että laskin oikein ja hän ymmärtää poistua. En kerennyt kauhean pitkään niitä toiveita elättelemään, kun kaaressa sohvannurkkaan lentäneet kalsarit viestivät, että heikki todellakin tahtoo saunaan.
K i v a.

Okei, ei oo paha. Nopee sauna ja pikasuihkun kautta niin nopeesti pois kuin suinkin kykenen. Ihan oli kaunis ajatus. Kömmin ylälauteille omalle nurkkapaikalle Heikki perässäni. Heikki ei suinkaan mennyt toiseen nurkkaan, vaan tuli siihen miun viereen istumaan oikein kivasti ja oikein lähelle.

Ei edes miun jalkakarvojen esittely saanut häntä perääntymään. Siinä mie sitten istuin ja mietin jalkakarvat hikeä valuen, että seinästä en pääse läpi ja kiuaskin on aika epämiellyttävä vaihtoehto. Sanoin haluavani suihkuun, että jos viitsis Heikki hiukkasen väistää.

Väistikin ja ilmotti että hänkin tulee suihkuun, koska ”kyllähän sinne nyt kaksi mahtuu!” Joo no ei saatana mahdu, koska se suihkunurkkaus on maailman pienin ja Heikki oli valtavan kokonen ja voi jumalauta en halua suihkuun vieraan ihmisen kanssa. Pyörähdin veden alla, otin palasaippuan ja syöksyin suunnilleen pesukoneeseen hinkkaamaan saippuaa ihooni.

En ehkä ikinä elämäni aikana ole pitäny mistään esineestä niin kovaa kiinni kuin siitä saatanan saippuasta tuona iltana. Oli muutama kauhutarina sillä hetkellä miun pienessä mielessä nimittäin. Luojalle kiitos se saippua pysy miun kädessä. En muista kävinkö huuhtelemassa saippuat pois, todennäköisesti en.

Kylppäristä säntäsin kuitenkin ulos pyyhe niin perkeleen tiukasti ympärilläni, että saattoi hyvinkin murtua kolme kylkiluuta lisää. Lähdin töihin reilu tunnin etuajassa, koska ”pitää käydä kaupassa ja tykkään olla ajoissa.” Ne ketkä minuu yhtään tuntee, tietää, että harvoin tulee oltua ihan kauheen ajoissa yhtään missään.

Hauskinta on se, että tuossa Teemu-postauksessa on mukana opetus, joka ilmeisesti ei ole mennyt kovinkaan hyvin perille, kun kertailee tämän sauna-Heikin tarinaa. Ehkä joskus vielä. Kohti uusia treffejä vaan. Ja hei saa laittaa viestiä, jos kokee tarvitsevansa apua treffihommissa. Onnistuu Emmiltä aika kivasti.

Että sellanen tarina tähän torstaihin.

XOXO,

Emmi Girl

Kommentit

  • Nimetön Heikki

    Olen erittäin pahoillani kaikkien Heikkien puolesta. Tässä tarinassa kuulostaa olleen liikkeellä taas joku helppo- tai vale-Heikki, joka likaa kaikkien meidän kunnollisten sauna-Heikkien maineen.

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.