VALIKKO
1.4.2019 18:47

#8

No niin tervehdys vaan täältä suurten saavutusten tyyssijasta. Nyt jos jollekin on epäselvää mitä tarkoittaa ironia, niin se tarkoittaa sitä, että sanotaan yhtä ja tarkoitetaan toista. Kaikkein nokkelimmat osaavatkin päätellä, että ei ole saavutuksia tapahtunut. Ei suuria tai edes keskikokoisia.

Pieniä ehkä on ja olkoon tämä kirjoittamisen sadannen kerran aloittaminen sitten yksi sellainen. Omasta mielestä tämä on kyllä yks ihan vitun iso vitsi, kun tällä tavalla kerran kuussa kirjoittelee, mutta sopiipa ainakin oikein söpösti tämän huhtikuun ensimmäisen päivän yhteyteen.

Kellokin on kivasti 3:50, eli ihan ollaan taas oikeiden asioiden äärellä tähän aikaan yöstä. Tietokoneen näyttö vilkkuu kuin Ihkubaarin diskolamppu vielä puoli tuntia sitten. Edelleen on minun Macbookini latausongelmista kärsivä murheenkryyni, kuten oli jo vuosi sitten. Jotkut asiat on hyvä pitää ennallaan.

Akun ollessa tällä tavalla kahden prosentin siunatussa tilassa, on tietokoneeni nähtävästi hankalaa päättää millä kirkkausasteella sitä elämäänsä jatkaa. Kirkkaasta synkkään vaihtaminen parin sekunnin välein on ihan ok ja epilepsiakohtaus on kanssa varmaan oikein kiva kokemus tähän huhtikuun alkuun.

Työnhakuprosessi on iloisesti kä(y)nnissä, voi kunpa minäkin olisin. Molempia. Sen sijaan mie olen kolmatta kertaa kipeänä tänä vuonna, joka on sekin oikein kiva saavutus. Ollenkaan ei ole masentavaa, kun joka paikkaan haetaan vähintään kahden vuoden kokemuksen omaavaa ammattilaista, jolla on tuloksellista näyttöä suoritetusta työstä. Tämäkin oli nyt sitä ironiaa.

Tilannepäivitys tähän väliin, eli kello on 03:58 ja tietokone päätti aloittaa latautumisen tismalleen sillä hetkellä, kun mie päätin korjata vähän asentoa. Se on hienoa, kun ihmiset ja tietotekniset laitteet päättävät tehdä asioita.

Sen verran sanon, että ihan ei tämä ihminen päässyt siihen asentoon, johon olin pyrkimässä, joten tässä nyt makaan kolme varvasta perseessä, toinen käsi selän alla yhdellä kädellä kirjoittaen, ettei vaan nämä kaksi harvinaislaatuista prosessia keskeydy. Latautuminen ja kirjoittaminen. Toisaalta, en mie muutenkaan osaa kymmensormijärjestelmää.

04:03 keskeytyi toinen prosesseista. Tämän seurauksena ruumin aukot on tyhjennetty ylimääräisistä ulokkeista, varpaat ovat taas turvallisesti villasukan uumenissa ja kaksi kättä seikkailee epätoivoisesti näppäimistöllä omat kirjaimet yhtä hukassa kuin neiti Suikkasen kesäsuunnitelmat. Hyvin menee, mutta menkööt.

Kokemuksen lisäksi kateissa on käsitys siitä, mitä helvettiä niihin hakemuksiin pitäisi kirjoittaa? No tietenkin niin, että tulee oma osaaminen ja persoona esille ja silleen. Kokeillaanpa millasta settiä Emmi Karoliinan hakemukseen olisi luvassa.

”En osaa keittää kahvia ja ihan vaan välillä tuntuu, etten osaa mitään muutakaan. Esimerkiksi äsken sänkyyn saapuessa tallasin viinirypäleen päälle. Viinirypäle päätyi lattialle, koska harjoittelin illalla mitäs muutakaan kuin viskomaan kyseisiä hedelmiä ilmaan ja nappaamaan suoraan suuhun samalla koittaen unohtaa järkyttävän ahdistuksen omasta tulevaisuudesta. Ei siis johdu siivouksen puutteesta lattialla lojuvat rypäleet.

Varmaan olis kannattanut heittää koko terttu kerralla, niin olis saattanu osua kohteeseen, eikä tartteis kaapia rypäleen raatoa kantapään halkeamista hammastikulla. Perkele.

En omista jalkaraspia ja kiroilen myös välillä aika paljon, mutta osaan melko usein virallisissa tilanteissa pitää ärräpäät, sekä kantapäiden halkeilleen sentin paksuisen ihon omana tietonani. Voi myös olla, että juoksen kesken palaverin vessaan kiljumaan kirosanoja ja toivomaan jalkahoitoa.”

Tällä tavalla hienosti sujuu Suikkasella täällä, kiitos kysymästä.

Tietokoneessa on 74% akkua, joihinkin asioihin sitä vaan voi luottaa ja kyllä tämä MacBook on yksi niistä.

Emme siis kaipaa edelleenkään huoltoa.

Oikeestaan mie kaipaan. Kokovartalokorjaus. Alkaen kantapäistä.

Ei suukkoja tällä kertaa, koska tämä miun kamala yskä tarttuu.

-Emmi

Pippeli hyppeli pitkin siltaa, toivotti pimpille hyvää iltaa.
Katsoi taivaan tähtiä, tahtoi naimaan lähtiä.
Katsoi rahapussia, ei ollut varaa nussia.

Tässä vielä loppuun hyvän ystäväni Ratariinan taidonnäyte. Kyllä nuorissa on tulevaisuus.

Kiitos.

Kommentit

  • #IsoA

    Jälleen kerran aivan uskomattoman hyvä kirjoitus Emu!♥️♥️ LOVE

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.