VALIKKO

Elämän rakkautta

25.6.2018 21:26

Arvonnan voittaja ja kysely, tietoa uusista arvonnoista

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri Oy

Arvonnan voittaja on selvillä 51 osallistuneen joukosta. Hieno määrä osallistujia. Iso kiitos teille lukijat ja osallistujat <3  🙂. Olen onnellinen kun olette mukanani lukijoina ja kiitollisena kirjoitan teille lisää.

arvontaan osallistujat

 

Arvonnan voitti Bea Brinkas. Onnittelut!

Laitatko minulle Bea yhteystietosi elamanirakkautta@gmail.com sähköpostiin. Kiitos :).

Seuraava arvonta on noin kolmen viikon kuluttua ja silloin luvassa laatu kosmetiikan matkapakkausta, josta kerron tarkemmin myöhemmin lisää.

Arvontoja pidän jatkossakin, koska minusta on ihana järjestää näitä teille ja tähän mennessä olen saanut loistopalkintoja https://www.ruohonjuuri.fi  yhteistyön kautta. Kiitos Ruohonjuurelle.

Mielelläni kuulisin kommenttikenttään tai sähköpostilla toiveitanne arvontapalkinnoista, kiinnostaisiko vaikka videopuheluna yksityisesti pidettävä mandala piirroskurssi, meikkausohjeistus videopuheluna, koiran tai kissanhoidosta asiantuntijan kanssa yksityispalaveri videopuheluna tai mikä muu vain tuotepalkintojen lisäksi. Mielelläni kuuntelen Sinun toiveita.

Samoin jos haluat kirjoituksia tai ajatuksia jostakin aiheesta, olen kiitollinen Sinulle jos vinkkaat siitä minulle sähköpostiini elamanirakkautta@gmail.com.

Ruohonjuuresta ehdit vielä hankkia kesäkuun huipputarjouksia https://www.ruohonjuuri.fi/tarjoukset

Normaalihintaisista tuotteista saat Ruohonjuuren verkkokaupassa koodilla BL366QNN 10 % alennuksen 31.7.2018 asti https://www.ruohonjuuri.fi/

Hyviä ostoksia ja ollaan yhteyksissä uusia arvontoja odotellessa 🙂

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.