VALIKKO

Elämän rakkautta

22.7.2018 18:10

Luvattu kaunistava arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri Oy

Pari viikkoa sitten lupasin että heinäkuun puolessa välissä on uusi arvonta kauneudenhoitotuotteista. Tässä se nyt tulee :)!

Arvontapalkinnon on lahjoittanut Ruohonjuuri Oy, iso kiitos ja halaus. https://www.ruohonjuuri.fi/

Arvontapalkinto on huikeita Madara-tuotteita matkapakkauksessa. Yksi parhaita ihonhoitotuote-sarjoja, joita olen koskaan käyttänyt.

 https://www.ruohonjuuri.fi/fab-skin-jet-set-matkapakkaus-madara-4751009827575

Madara-tuotteet valmistetaan pohjoisista yrteistä, villeistä marjoista, siemenöljyistä sisältäen paljon antioksidantteja, anti-age-vaikutteisia ominaisuuksia sekä tärkeitä omegarasvahappoja. Luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. 

Arvonnan voittopaketti sisältää seuraavat Mádara-sarjan ihanasti ihoasi hemmottelevat suosikkituotteet: SMART Antioxidants Anti-fatique rescue Eye Cream 15ml, Micellar water 50ml, Exfoliating Oil-to-Milk scrub 12,5ml, SOS Hydra Recharge cream 20ml, SOS Hydra Moisture+Radiance mask 12,5 ml.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla ”osallistun” tähän postaukseen, lähettämällä osallistumisviestin elamanirakkautta@gmail.com tai tykkäämällä tästä facebook-julkaisusta elämän rakkautta-fb-sivuilla. Osallistuminen on Sinun tehtävä 31.7.2018 klo 18.00 mennessä.

Arvonnan suoritan 1.8.2018 ja julkaisen onnellisen voittajan nimen 2.8.2018 postauksessa ja facebook-sivuilla. Postitan tuotteet ärräpaketilla jos nouto ei mahdollinen.

Onnea arvontaan ja valoa, iloa sekä kaikkea hyvää alkavaan viikkoon.

Kiitos että luet <3

https://www.madaracosmetics.com/fi/meista

https://www.madaracosmetics.com/fi/ainesosat

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.