VALIKKO

Elämän rakkautta

23.11.2018 10:05

Arvonta, arvonta, arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri Oy

Blogini 1-vuotispäivän ja toivottavasti aurinkoisen perjantain kunniaksi ja iloksi järjestän lukija-arvonnan. Palkintona on Sinulle, vaimollesi tai ystävällesi jouluun sopivaa sopivaa punaista ja vihreää sekä lisäksi huikeaa keltaista energiaa yhteispaketissa.

Vihreä
Bohon uskomattoman kauniin värinen, voimakaspigmenttinen ja erittäin ekologinen luomiväri, sävyltään 209 Amande https://www.ruohonjuuri.fi/luomivari-amande-oap-209-boho-3760220170286

https://elamanrakkautta.fi/ekologista-silmapelia/

Punainen
Bohon täydellisen punainen kynsilakka https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/kynsilakat/8free-kynsilakka-the-red-one-vao-55-boho-3760220175069

sekä Bohon kauniin punainen huulipuna, sävy Desire https://www.ruohonjuuri.fi/huulipuna-desire-boho-3760220175236   En halunnut avata pakkausta ja poistaa teippiä, siksi kuva tällainen.


Bohon tuotteet ovat Ruohonjuuren https://www.ruohonjuuri.fi/ lahjoittamia arpajaispalkintoja.

Keltainen
Huikea Puhdistamon Energiasmoothie kaikenikäisille ja -kokoisille mahtavaksi startiksi aamuun tai välipalalla piristykseksi päivään. Itse olen rakastunut tähän tuotteeseen https://www.ruohonjuuri.fi/energiasmoothieaines-puhdis-6430039221475 , Puhdistamon kollageenin lisäksi https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/kollageenituotteet-testauksessa/ , joten siksi haluan arpoa tämän ostamani lahjan Sinun ja teidän muiden lukijoiden kesken.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan Sinä voit osallistua kommentoimalla ”osallistun” tähän postaukseen, lähettämällä osallistumisviestin elamanirakkautta@gmail.com tai tykkäämällä tästä facebook-julkaisusta elämän rakkautta-fb-sivuilla tai elämänrakkautta-instassa arvontakuvan tykkäyksellä ja kommentilla.

Osallistuminen 7.12.2018 klo 18.00 mennessä.

Arvonnan suoritan 8.12.2018 ja julkaisen voittajan nimen 9.12.2018 postauksessa ja facebook-sivuilla.

Tuotteet toimitan ärräpaketilla https://elamanrakkautta.fi/postipakettiruletin-vahtimiskeinot-ja-edullinen-vaihtoehto-postille/

Onnea Sinulle arvontaan ja kiitos että luet blogiani. Marraskuu on kohta ohi https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/vinkkeja-marraskuun-pimeyteen/ ja raakasuklaa odottaa pöydällä jouluksi herkkujen valmistusta. Siitä kirjoitan Sinulle myöhemmin lisää ja sekä annan ohjeita.

Onnellisia hetkiä ja kaikkea hyvää Sinulle

Maisema Halifax Kanada Atlantin valtameren rannalla

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.