VALIKKO

Elämän rakkautta

9.7.2018 11:17

Ilta Deepthi-Kirsi Rannon seurassa

Ilta Deepthi-Kirsi Rannon seurassa oli todella mielenkiintoinen ja ikimuistoinen kokemus. Kirjoitan tämän hieman lupaamaani myöhemmin koska olin viikonlopun reiki 1 ja intuitiivinen hoitaminen kurssilla ja se vei ajatukset kirjoittamisesta.

Olen seurannut pitkään Deepthiä facebookissa sekä blogissa http://ammandeepthi.blogspot.com/. Aiemmin en ollut tavannut Deepthiä. Hänen pitämien enkelijumalatar-iltojen ja retriittien lisäksi minua kiinnostaa Deepthiin liittyvä Äiti Amma ja hänen hyväntekeväisyystyö. Myöskään Äiti Ammaa en ole koskaan tavannut tai käynyt halaamassa ja nyt odotan kovasti vuotta 2019 jolloin hän ehkä tulee taas Suomeen vierailulle. Haluaisin päästä halaamaan häntä, kokea hänen karisman ja energian lähellä ja todeta sen vaikutukset itsessäni. http://www.amma.fi/

Deepthi ilmoitti keväällä että hänellä on aikoja vapaana vielä kesälle ja syksylle ja innostuin ottamaan yhteyttä ja kiitollinen olin kun Deepthi vastasi että hän voisi 4.7. tulla luokseni pitämään enkelijumalatar-iltaa minulle ja muille naisille. ilmoittautuminen iltaan tapahtui joko minun kertomana ja lisäksi Deepthi mainosti iltaa sivuillaan. Meitä oli yhteensä 10 naista, joista 3 oli ystäviä/tuttaviani. Illan aluksi halusin tarjota kaikille teetä, kahvia ja pientä tarjoilua, josta kerroinkin jo aiemmin. https://elamanrakkautta.fi/vegaaninen-laktoositon-gluteeniton-herkku/

Me istuimme kaikki ympyrän muotoon asetelluilla tuoleilla ja tilan keskelle pöydälle Deepthi teki pienen alttarin. Jokaisen mukaan tulijan piti tuoda mukanaan valkoinen tai vaaleanpunainen kukka, jotka laitettiin samaan maljakkoon alttari-pöydälle.

Deepthi aloitti illan pitämällä meille yhteisen meditaation. Tämän jälkeen hän kertoi meille omasta matkastaan. Vaikka suurin osa meistä naisista oli toisilleen tuntemattomia aiemmin, oli huikea seurata sitä millainen ilmapiirin ja lämmön Deepthi sai luotua, koska naiset avautuivat puhumaan kertoen niin onnellisista, surullisista, hauskoista ja elämää painavista asioista elämässään. Välillä tuli kyyneliä, välillä naurua. Ilmapiiri oli luottamuksellisen rakastava ja lämmin.

Illan lopuksi me kaikki Deepthin vieraat nostimme 3 korttia erilaisista enkelikorttipakoista, jotka kiersivät käsissämme. Oli mielenkiintoista huomata kuinka eri korttipakat resonoivat eri tavalla kädessä, jonkun pakan halusi laittaa heti eteenpäin seuraavalle kiertoon ja toisen pakan kohdalla tuli ehdoton intuitio nostaa itselle yksi kortti, joka oli tarkoitettu nostettavaksi. Illan avoimuuden ilmapiirin huomasi myös siitä että Deephti tulkitsi meidän jokaiset kortit avoimesti kaikkien kuullen meille eikä se häirinnyt ketään meistä. Sen lisäksi että korttien tulkinnan yhteydessä syntyi paljon keskustelua, oli hienoa että ne käytiin avoimesti läpi koska kaikille meille läsnäolijoille nostamissamme korteissa oli todella hyvin elämäämme osuvia kortteja. Avoimuudella ei syntynyt väärää luuloa että nyt minulle kävi vain hyvä tuuri että kortit sattuivat kohdilleen, kuten olisi voinut käydä jos tulkinnat olisi tehty yksityisessä tilassa erikseen. Nyt huomasimme että kaikkien kortit olivat todella henkilökohtaisia ja matkallamme opastavia.

Illan lopuksi teimme vielä lyhyen meditaation. Deepthi, vieraat ja minä itse olimme kaikki oikein tyytyväisiä iltaan, kiitollisia yhteisestä ajasta ja lupasin järjestää uuden illan uudelleen kun ajankohtaa sovitaan Deepthin kanssa. Avoimin mielin kannattaa suhtautua vaikka illan nimi on enkelijumalatar-ilta. Ennakkoluulo on usein sisäistä pelkoamme. Henkisten asioiden kohtaaminen on suurin matka omaan itseensä ja itsemme sisälle.

Rauhallista ihanaa viikkoa Sinulle. Hengitä syvään ja nauti näistä meditaatiovideoista
http://ammandeepthi.blogspot.com/p/meditaatiovideot.html

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.