VALIKKO

Elämän rakkautta

18.3.2019 19:35

Evolve talvi-ihonhoidossa

Noin vuosi sitten luin Katja Kokon blogin Evolven kauneudenhoitotuotteista. https://katjakokko.com/evolve-edullisen-luksusbrandin-parhaat-tuotteet/ Useamman kerran sen jälkeen löysin itseni lukemassa uudelleen näistä tuotteista ko. blogista sekä myös Ruohonjuuren sivuilta. Viime marraskuussa kun olin tilaamassa Ruohonjuuresta jälleen Puhdistamon kollageeni beautya https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/kollageenituotteet-testauksessa/ , päätin samalla ostaa alkavan talven ihonhoitooni kasvoilleni Evolven tuotteita.

Sen lisäksi mitä luin tuotteiden sisällöstä, vegaanisuudesta ja kokemuksista niistä, minua miellytti tuotteiden pakkausten ulkonäkö. Ei kultaa ja krumeluureja tai muovia, vaan aivan kuin vanhan ajan apteekkipurkkeja, joihin on koneella kirjoitettu etiketit. Yksinkertaisen kauniita pakkauksia.

Kasvovoiteeksi valitsin Aikuiselle iholle tarkoitetun uudistavan kasvovoiteen Daily Renew Facial Cream https://www.ruohonjuuri.fi/uudistava-kasvovoide-evolve-5060200048030 . Ihoni on herkkä ja ohut. Tämä voide yhdessä seerumin kanssa on toiminut aivan mahtavasti koko talven. Ei lainkaan pintakuivuutta, ei kutiavia kuivuudesta tulleita näppyjä, ei yksittäisiä finnejä vaan tasainen ja hyvinvoiva iho. Mielestäni ihoni värisävy on tasaisempi. Kun tammikuussa kävin meikkauksessa Ruohonjuuren kosmetologi Satu Kämäräisen luona, hän kehui, tai ehkä oikeampi sana olisi sanoi, mutta minusta se tuntui niin hyvälle että otin sen kehuna 😊, että ihoni on nuorekkaan oloinen ja hyvässä kunnossa. https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/meikkivinkkeja_-ja-luonnonmukainen_kosmetiikka/

Hyvien tulosten lisäksi olen ollut ilahtunut siitä, että käytän ko. voidetta pari kertaa päivässä ja sitä tarvitsee kerralla niin vähän että purkissa on edelleen 4 kuukauden käytön jälkeen vielä ainakin maaliskuun ajaksi voidetta jäljellä. Voide on ohutta ja hyvin leviävää kun taputtelen sen kasvoilleni. Ehdottomasti jatkoon omassa kauneudenhoidossani!

Silmänympärysvoiteeksi tai sanotaanko tuotteeksi tilasin Hyaluronihappo-silmänympärysseerumin https://www.ruohonjuuri.fi/hyaluronihappo-silmanymparysseerumi-evolve-5060200048009 . Seerumi oli todella ohutta levittää käytössä ja roll-on-puikko miellyttävä käyttää varsinkin aamuisin. Aamulla tuntui, että tuo viileä roll-on vei rullauksen mukana pois yön aikana tulleen turvotuksen ja tummuuden silmien alta helposti. Tuotteen kestosta en osaa kirjoittaa, koska minulle kävi niin ikävästi että purkki tippui kylppärin lattialle ja meni rikki. Mietin hetken siinä vaiheessa että muovipurkki olisi kestänyt tippumisen, mutta hetken mietittyäni peruin ajatuksen, koska lasipurkki on ekologisempi vaihtoehto ja uskoisin, että paremmin kierrätettävä kuin muovi. Uuden tuotteen tilaan lähiaikoina eli ei todellakaan silmänympärystuotteiden heikoin lenkki vaan jatkoon lähtee tämäkin.

Evolven tuotteista ehkä eniten minua kiinnosti kokeilla Hyaluronihapposeerumia https://www.ruohonjuuri.fi/hyaluronihapposeerumi-evolve-5060200048054 . Aloitin käyttää sitä heti aamuin ja illoin muutaman tipan iholleni ennen kasvovoidetta. Taputtelen sen kasvoille, en levitä sivellen. Huikea tuote! Ihoni on ollut kosteutetun tuntuinen, värisävy hyvä ja jotenkin kuin ihoni olisi myös hieman paksumpi kuin aiemmin. Seerumi imeytyy todella hyvin ihoon ja välttämättä heti en ole aina levittänyt kasvovoidetta vaan olen antanut seerumin hoitaa ihoani ja voiteen olen levittänyt vasta kun lähden aamupäivällä ulos.

Tämä seerumi tuntui jo parin viikon käytön jälkeen niin hyvälle omalla ihollani, että tilasin tuotteen äidillenikin joululahjaksi. Äitini (75 v) on käyttänyt sitä iltaisin kasvoille ja viime viikolla hän sanoi että hänestä tuntuu kuin rypyt olisivat hieman tasoittuneet ja iho on ollut talven todella hyvässä kunnossa. Evolven seerumi on varmasti jatkossakin käytössä niin minulla kuin äidillänikin.

Isäni olen saanut myös käyttämään luonnonmukaisia tuotteita, ei tosin kasvorasvaa vaan deodoranttia https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/paras-luonnonmukainen-deodorantti-hikilenkillekin/

Lintujen laulua täynnä olevia kauniita kevään aamuja Sinulle ja kaikkea hyvää

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.