VALIKKO

Elämän rakkautta

11.4.2018 09:20

Helpon ja tajuttoman hyvän vegaanisen kesäkurpitsavuoan ohje

Tänään annan Sinulle ruokavinkiksi helpon ja tajuttoman hyvänmakuisen vegaanisen kesäkurpitsavuoan ohjeen.

Ilmassa on paljon lämpöä ja aurinkoa, kesää kohti mennään. Ruoka on vegaaninen, joten se sopii hyvin tähän ylikulutuspäivän teemaan.  Liharuoan tuottaminen on pahin ilmastonmuutoksen aiheuttaja https://wwf.fi/wwf-suomi/viestinta/uutiset-ja-tiedotteet/Suomalaisten-ylikulutuspaiva-on-tanaan—jos-kaikki-elaisivat-kuin-suomalaiset–tarvitsisimme-3-6-maapalloa-3439.a

Tässä kauppalista 🙂

Ja tässä Sinulle ohje:

Halkaise kesäkurpitsat  neljään osaan ja siten pilko noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.  Laita vuokaan. Sekoita joukkoon Härkis tai 1 paketti härkäpapuja, tomaattimurska ja kaurakerma. Lisäksi suolaa, mustapippuria ja maun mukaan valkosipulia ja muita mausteita. Paistetaan 200 asteessa noin 40 minuuttia.

itse halusin kokeilla BBQ-Härkistä vaikka lisäaineettomana normaalisti olisin käyttänyt perus härkäpapuja. Hyvä tutustuminen oli mausteinen Härkis.

http://www.versofood.fi/ammattilaisille/harkis-original/

Tarjoillessa lautaselle voi annoksen päälle ripotella vegaanista juustoraastetta.

Aurinkoa, iloa ja valoa sekä herkullista ruokahetkeä Sinulle

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.