VALIKKO

Elämän rakkautta

18.4.2018 10:21

Helppoja ja halpoja vinkkejä monikäyttöisyydestä

Tietokoneeni oli muutaman päivän rikki ja siksi olen ollut hiljaa. Tabletilla en jaksa kirjoittaa toisin kuin läppärillä. Sunnuntaina tuntui kun en päässyt kirjoittamaan Sinulle oloni lähes sairaalle :(. Mutta nyt kone kunnossa ja elämä rullaa :). Ja annan Sinulle hauskoja vinkkejä tuotteiden monikäyttöisyyteen sekä samalla ne ovat kukkarolle kevyitä vinkkejä.

Yllättävä ikävän finnin tai muun häiritsevän näppylän nopea poisto

Joskus finni tulee juuri ennen juhlapäivää tai keskelle kasvoja, jolloin se on todella häiritsevä.  Finnin sijasta voi olla myös muu kutiseva näppylä.  Paras keinoni sen poistoon jonka nyt kerron Sinulle, on illalla laittaa finnin tai näppylän päälle hieman hammastahnaa ja aamulla finni tai näppylä on kuivanut pois. Tai päivän aikana muutamassa tunnissa näppylä kuivaa pois.

https://portal.foreverliving.fi/shop/category/personal_care/product/forever_bright_tm_toothgel

Toinen hyvä keino on Foreverin syväpuhdistava Marine mask. Sitä ei tarvitse laittaa koko kasvoille yhden näppylän poiston takia vaan näppylän päälle ja muutaman tunnin kuluttua näppylä on kuivanut pois.

Loistavia, hyviä keinoja. Hammastahnastakin on moneksi 🙂

Kuivan ihon kuorinta ja kosteutus

Etenkin talvella, lämmityskaudella, iho kuivaa enemmän ja huoneilma on kuivempaa. Vartalolle ja kasvoille tarkoitetut kuorintavoiteet ovat ihania tuotteita, mutta vinkkaan Sinulle nyt toisen keinon myös. Edullinen ja aina lähes kotona oleva –vanhat kahvinporot ja niistä tehty kuorinta-aine.  Säästään parin kahvinkeiton käytetyt kahvinporot, sitten sekoitan niiden joukkoon hieman sokeria tai merisuolaa ja argan-öljyä. Ihana,  edullinen ja hyvän rasvan sekä kosteuden iholle jättävä kuorinta-aine on valmis.  Ja useat kalliit kuorinta-aineet ja voiteet vartalolle sisältävät myös kofeiinia, joten käytetyt kahvinporot on loistava apu hoitaa myös aineenvaihduntaa iholla. Kofeiini kiihdyttää pintaverenkiertoa ja rasva-aineenvaihduntaa.

Merisuola tai sokeri tuo siihen hieman karheutta, joka auttaa kuorinnassa, mutta ilman niitäkin on hyvä. Sekä vartalolle että kasvoille.

 

https://www.ruohonjuuri.fi/arganiaoljy-bornto-3760172443360

 

Tehohoito kuiville hiuksille

Hiuksille käytän myös öljyjä joskus tehohoitona. Sama Ruohonjuuresta hankkimani argan-öljy on loistava apu saada hiuksiin uutta elinvoimaa ja kiiltoa tai sitten Unique hiusöljy.  Luonnonmukaista hyvää hoitoa.

https://www.ruohonjuuri.fi/omega-3-hiusoljy-omega-3-scalp-hair-oil-unique-5705873771525

itse käytän hiusöljyn niin, että pidän sitä päässäni ennen pesua noin puoli tuntia. Sitten hyvä pesu palashampoolla ja hiukset eivät jää lainkaan rasvaisen oloisiksi. Jos Sinulla joskus latvat tuntuvat kuiville, niin hyvä vinkkini on Sinulle siihen, että otat sormenpäihin hieman hiusöljyä ja sitten nypit sitä latvoihin. Lopputuloksena onkin kiiltävät, takkuuntumattomat latvat.

Eri voiteista on moneksi -ryppyihinkin

Vartalomme eri kohtiin on erityisvoiteita (esim. rinta-, dekoltee- ja vatsavoide) ja kasvoille erikseen silmänympärysvoide.

Huulien ympärille tulee myös ryppyjä, etenkin tupakoivilla naisilla, mutta muutoinkin iän myötä. Itse käytän illalla ja aamulla silmänympärysvoidetta myös huulien ympärille, jolla pyrin ehkäisemään ohuen huulien ympärysihon ryppyjä.  Samoin laitan sitä hieman suunpielistä leukaa kohti meneviin ”uriin”. Hymyily auttaa kyllä myös hyvin, ehkä parhaiten,  silmänympärysvoiteen lisäksi suun ympäryksen ryppyihin ja ”uriin” kun ei ole suunpielen alas päin :D.

https://portal.foreverliving.fi/shop/category/personal_care/product/awakening_eye_cream

Toinen loistava ja erilainen ryppyjen hoitorasva on syvälämmittävän vartalogeelin (kylmägeeli, lämpögeeli) käyttäminen paikallisesti ryppyihin kasvoilla.  Oletko koskaan kuullut ja kokeillut? Itse olen nyt pari viikkoa käyttänyt iltaisin Foreverin MSM-geeliä sipaisuna otsan ryppyihin, joista itseäni häiritsee etenkin kulmakarvojen välissä oleva syvä ryppy. Tuloksia on tullut jo, huomaan sen. Joskus todistan sen Sinulle valokuvien avulla.

https://portal.foreverliving.fi/shop/product/aloe_msm_gel

Toinen kohta johon nyt kokeilen MSM-geeliä on käteni iso arpikudos leikkauksen jälkeen. Olen kuullut että syvälämmittävä geeli olisi hyvä apua siihenkin ja aloitin tällä viikolla kokeilun, joten kuukauden kuluttua kerron Sinulle jo tuloksia valokuvien muodossa.

Hampaiden valkaisun hyvät, hellä keino

Hampaiden valkaisuun nopea, luonnonmukainen hyvä keino on aiemmin ollut itselläni ruokasooda. Mutta ruokasooda voi vaurioittaa kiillettä eikä sitä missään tapauksessa saa käyttää kuin kerran pari, silloin tällöin.

Paras keino valkoisiin hampaisiin ja kauniiseen hymyyn on https://elamanrakkautta.fi/paras-hampaiden-valkaisu/  aktiivihiili.

Ja punaiset huulet  niin elämä tuntuu Sinusta sekä huulesi ja hymysi näkevistä ihmisistä paljon kivemmalle juuri silloin.

Aurinkoa, iloa ja valoa Sinulle ja testaile kosmetiikkaa uusin ideoin :).

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.