VALIKKO

Elämän rakkautta

2.2.2019 19:36

Hepattoman naisen löytöjä ratsastustarvikeliikkeestä

Monikaan meistä, minä tai Sinä,  jos emme harrasta ratsastusta, ei ole varmaan käynyt koskaan ratsastustarvikeliikkeessä. Oletko Sinä käynyt?  Minulla ei ole koskaan ollut hevosta ja kerran elämässäni olen ollut hevosen selässä, silti vaatekaapissani ja kodissani löytyy useita ostoksia ratsastustarvikeliikkeestä. Uskomattoman ihania löytöjä. Onneksi olen eksynyt matkallani ensimmäisen kerran liikkeeseen.

Minä olen ihastunut ratsastustarvikeliikkeessä myynnissä oleviin vaatteisiin siksi, että ne ovat niin loistavia materiaaleiltaan ja leikkauksiltaan käytössä, koska ne ovat tarkoitettu urheiluun. Vaikka ne ovat urheiluvaatteita, niitä voi hyvin käyttää myös töissä, koska kilpa- ja kouluratsastuksessa käytetyt vaatteet täytyy olla kauniita ja edustavia.

Kauneuden ja tyylikkyyden huomaa mm. tässä hameessani, jossa on ihania yksityiskohtia. Materiaaliltaan hame on paksua trikoota eli joustava, rypistymätön ja aina siisti. Täydellinen hame niin bisneselämään kuin teatteri-iltoihin, mutta trikoohameena käy myös kotihameeksi.

Tämä talvitakki on ehdoton suosikkini. Kaunis ja lämmin, mutta urheilumalliston takia siinä on hyvät resorit hihoissa, jolloin ranteet ovat aina lämpimässä.  Takin pituus on loistava hameiden kanssa ja oikein kylmällä pakkasella se lämmittää hyvin selkää ja alavatsaa.

Pipo on myös saman liikkeen mallistoa. Todella lämmin, koska sisällä on fleecevuori.

Tämä sadetakki kertoo ehkä parhaiten sen, miksi näiden ratsastusvaatteiden urheilutarkoitus tuo apuja niiden muuhun käyttöön. Tämä pitkä sadetakki on siisti käyttää sadepäivinä työtehtävissäkin, jos on palavereita tms. ulkona.

Koska se on suunniteltu ratsastukseen, on sadetakin takana vetoketju. Vetoketjun avaaminen auttaa huomattavasti kun ajat autoa pitkä sadetakki päällä tai juokset koiralenkillä ja saat siten pidempiä askelia.

Lisäksi sadetakissa on hyvä korkea kaulus sekä hupussa pieni lippa.

Pitkiin tai lyhyisiin askeliin on muutamia vuosia lempikenkäni talvella olleet nämä ihanat nilkkurit. Vedenkestävyyden ansiosta voin käyttää niitä nuoska ja vesikeleillä ja varpaat pysyvät hyvin kuivana. Koska kengissä on sisällä lampaantaljavuori, ne ovat todella lämpimät. Vedenpitävyyden ja lämpimän vuoren ansiosta näitä nilkkureita voin pitää +3 asteen vesisateista 33 asteen pakkasiin.

Lisäksi kenkien pohjat ovat urheilukäytön takia materiaaliltaan sellaiset, että liukastumisen vaaraa ei ole vaikka nastoja ei

olekaan pohjissa. Eikä ole tullut paljon kulumaakaan.

Näiden vaatteiden lisäksi olen ostanut trikoomekkoja ja -paitoja kotikäyttöön sekä golfkentille.

Sisustus

Ratsastusvaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi myymälässä on ihania sisustustavaroita. Skotlanninterriereiden omistajana nämä skotlanninterrieri-tyynyt ovat päätyneet olohuoneeseeni.

Tämän toisen tyynyn teksti oli äärettömän sopiva kun tyynyn ostin, koska silloin vuoden vanha skottini Reino oli rakastanut korkokenkiäni yhtä paljon kuin minä.

Australiasta ostamani korkkarit joutuivat Reinon käsittelyn jälkeen ikävä kyllä roskiin.

 Toki ostoskärryyn on eksynyt myös hyviä linimenttejä lihaskipuihin sekä itselleni että urheilevalle pojalleni. Äitini käyttää myös tätä linimenttiä käsiensä pahoihin kulumiin ja niiden aiheuttamiin kipuihin. Ensi viikolla hän on menossa ostamaan taas lisää.

Suosittelen ehdottomasti Sinullekin myymälävalikoiman laajentamista. Saatat löytää huikeita tuotteita elämääsi ratsastustarvikeliikkeestä.

http://www.horsecarecorner.com/myymala-yhteystiedot

https://www.facebook.com/HorseCare-Corner-154465531264248/

 

Kommentit

 • Nimetön -

  Oliko tämä yhteistyössä tehty julkaisu? Aloitin lukemaan ajatuksella ”kiva, että ei-hevosihmisetkin ovat löytäneet hevostarvikeliikkeet”, mutta teksti valitettavasti lässähti ja alkoi kuulostamaan pelkältä mainonnalta ja saman toistolta alun jälkeen.

  Käytän itsekin hevosihmisille suunnattuja vaatteita ja tuotteita entisenä heppatyttönä ja sikälikin otsikko herätti kiinnostuksen. Monen tiedän käyttävän esimerkiksi kisatakkeja töissä, koska materiaalit ovat hyviä ja joustavia.

   0
  • Mari Kiljunen

   hei, kiitos palautteesta ja kritiikistä myös. Ei ole kaupallinen yhteistyö eli Horsecare Cornerin omistaja ei tiennyt että tämän olen tehnyt. Eli ei todellakaan pitänyt olla sillä tavalla mainos. Olen itse ollut yllättynyt siitä kuinka hyviä tuotteita siellä on myynnissä muuhunkin kuin ratsastuskäyttöön. Ja nuo sisustustyynyt ovat minusta olleet todellisia löytöjä. Minun tuttavapiirissä ei ihmiset ole ratsastustarvikeliikkeeseen eksyneet, kun eivät ratsasta.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.