VALIKKO

Elämän rakkautta

15.3.2018 20:41

Ja äkkiä on ilta

Jokainen meistä seisoo yksin maan sydämessä auringonsäteen lävistämänä ja yhtäkkiä on ilta. Äkisti ovat kaikki junat menneet ja kaikki kellot pysähtyneet. Yhtäkkiä ovat kaikki sanat loppuneet.

Kun me vihdoinkin olemme päättäneet puhaltaa ulos tunteemme, onkin trumpetti jäässä eikä kuulu äänen pihaustakaan. Kun me ojennamme kätemme hyväilyyn onkin poski jo poissa.

Kun me päätämme lähettää punaiset ruusut on osoite tuntematon. Se mikä on meille tärkeää sanoa täytyy sanoa – itsemme tähden.

Meidän tulee oivaltaa, että elinhetkemme ovat niin ohikiitävän lyhyitä, ettei meillä ole aikaa siirtää mitään – mikä voisi muuttaa jotain – juuri nyt.

-Salvatore Quasimodo-

Tämä Salvatore Quasimodon runo on suosikkini, jonka olen vuosien varrella tallettanut moniin kirjoihin ja kansiin. Ja löytyi tällä viikolla facebookin muistiinpanoistakin.

Salvatore Quasimodo (1901 – 1968) oli italialainen runoilija ja kirjailija, joka sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1959.
http://tarukirja.blogspot.fi/2016/01/kuukauden-nobelisti-salvatore-quasimodo.html

Nautinnollista, hyviä sanoja sisältävää viikonloppua Sinulle. Sano Sinäkin niitä tärkeitä sanoja nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.

”Sinulla on kaksi elämää, joista jälkimmäinen alkaa kun tiedostat, että sinulla on vain yksi elämä” -Kungfutse

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.