VALIKKO

Elämän rakkautta

21.9.2018 11:44

Kahvilla kantapäistä kasvoihin kuivuus pois

Lämmityskauden alkaessa iho kuivuu taas sisällä enemmän. Lisäksi nyt aurinkoisen, helteisen kesän jälkeen Sinulla ja minulla, iho voi olla kuivempi auringossa vietettyjen tuntien jälkeen. Annan Sinulle vinkin edulliseen ja luonnonmukaiseen kuorintaan, jossa ei ole lisäaineita eikä mikromuoveja.

Eli voit kerätä käytettyjä kahvinporoja suodatinpusseista tai sitten ottaa paketista suoraan kahviporoja noin 1 dl. Merkillä ei väliä J eli yhtä hyvin käy Costa Rica kuin https://lehmusroastery.com/ tai itsejauhetut kahviporot J. Kahviporojen joukkoon lisää kookosöljyä, oliiviöljyä tms. puoli desiä.  Karheuden saamiseksi lisää joukkoon merisuolaa tai jos haluat hienompaa niin normaali ruokasuolakin käy, muutama ruokalusikallinen. Ja Sinun kuorinta-aine on valmis.

Sinun kannattaa kastella iho aluksi ennen kuorintaa. Verenkierron takia kuorinta tulisi tehdä aina sydämeen päin. Tällä kuorinta-aineella Sinä voit siis samalla kertaa kuoria kasvot sekä vartalon kantapäistä kaulaan asti.  On hieman sotkuista, mutta onneksi olet tilassa jossa on suihku.

Kahviporoilla kuorinta jättää iholle sen verran rasvaa ihon pintaan, ettei sitä tarvitse kuorintailtana välttämättä edes voidella ihovoiteilla. Iho on hyvä kuoria kerran viikossa, erittäin kuiva iho joka toinen viikko. Kuorinnalla iholta poistuu kuivat ihosolut ja ihovoiteet imeytyvät jatkossa paremmin. Kahvi-öljy kuorinta-aine on rasvainen itsessään, jolloin se rasvaa ihoa samalla kun Sinä kuorit sitä.

Monissa vartalonhoito ja etenkin selluliitin poistotuotteissa on kofeiinia, joten kahvinporot aktivoivat samalla tavoin aineenvaihduntaa kuin nämä erikoistuotteet. Aasian kauneushoitoloissa on tarjolla asiakkaille suolakylpyjä ja näiden kylpyjen jälkeen iho ei ole kuiva koska suola sitoo iholle kosteutta. Kahvi-suola-öljy sekoituksessa tulee kaikkien aineiden hyödyt yhdistettynä Sinulle.

Jos Sinä haluat välillä tehdä kuorinnan ilman kahviporoja niin voit sekoittaa suolaa öljyyn ja kuoria sillä.

Pehmeää ja lämmintä viikonloppua ja Kaikkea hyvää Sinulle

Ruka

https://kotiliesi.fi/ihmiset-ja-ilmiot/muoti-kauneus/tiesitko-suola-erinomainen-apu-ihon-ja-kauneudenhoidossa-kayta-sita-nain/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.