VALIKKO

Elämän rakkautta

5.6.2018 15:35

Kollageenikuurin vaikutukset havaittavissa iholla

Oletko Sinä kuullut puhuttavan ja nähnyt kirjoituksia kollageenista viime vuosina? Tiedätkö mitä kollageeni on? Itse olin lukenut joitakin artikkeleita ohimennen, kunnes tutustuttuani Foreverin Infinite-sarjaan päätin lukea lisää asiasta ja seurata sen vaikutuksia ihossani ja kehossani.

Tässä kerron Sinulle niistä ja kuukauden päästä kerron lisää kollageenin vaikutuksesta nuoren miehen urheilussa jaksamiseen, lihaksiin, niveliin ja lisää myös omasta hyvinvoinnistani sisäisesti ja ulkoisesti kollageenin avulla. Pysy siis linjoilla myös tämä luettuasi :).

Kollageeni on proteiini, joka on sidekudostemme rakennusaine, ehkäpä jopa tärkein. Kudoksistamme on 30 % kollageenia ja ihossamme on eniten sidekudosta. Ihon kuivapainosta noin 70 % on kollageenia. Kollageenin tuotanto alkaa hidastua noin 30 ikävuodesta eteenpäin n. 1,5 % vuosivauhtia ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Joillakin tämä voi tapahtua hyvin jo aiemminkin. Koska kollageeni vaikuttaa merkittävästi ihon hyvinvointiin ja kimmoisuuteen, sen vähentyminen saa ihon veltostumaan ja rypistymään. Ihon lisäksi kollageeni on tärkeää myös mm. luille, jänteille ja solukalvoille, hiuksille ja kynsille.

Kollageenia ei synny ilman C-vitamiinia. Tämä on tärkeä syy C-vitamiinin tärkeydelle terveyden ylläpidossa koska, että sitä tarvitaan kollageenin synteesiin elimistössä. Ruokavaliossa kollageenia saadaan mm. lihasta, kalasta, liivatteesta, punaisista hedelmistä ja kasviksista ja C-vitamiinipitoiset hedelmät ovat tärkeitä kollageenin tuottamiseksi. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini ja siksi on tärkeää syödä kasviksia puoli kiloa päivässä tai ottaa yksi Foreverin Fields of Greensin, joka sisältää ohranorasta, sinimailasta ja vehnänorasta sekä hunajaa ja cayennenpippuria.

Forever Fields of Greens™ sopii kaikille, jotka haluat viherlisän päivittäiseen ruokavalioonsa.

Kollageenin viholliset

Kollageenin vihollisia ovat tupakka, koska jo yksi savuke tuhoaa 50–60 milligrammaa C-vitamiinia ja voi siis lähes mitätöidä koko päivän C-vitamiiniannoksen. Auringon UV-säteily taas hidastaa kollageenin muodostumista ja rikkoo olemassa olevia kollageenisäikeitä.
Kolmas vihollinen on sokeri. Se aiheuttaa elimistössä glykaatiota, joka synnyttää haitallisia AGE-molekyylejä (advanced glycation end products), jotka muodostavat kollageeniin ristisidoksia. Nämä häiritsevät kollageenin toimintaa.

Tästä aloitin hieman yli kuukausi sitten

Kasvoillani oli ryppyjä melko paljon ( huh 🙁 ). Etenkin nuo otsarypyt ja tuo kulmakarvojen välissä oleva ”huolikurttu”, joka tullut huonon näkökyvyn takia, ärsytti suunnattomasti. Iho oli myös epätasainen sävyltään. Syön pääosin terveellisesti ja hoidan ihoani säännöllisesti. Ruokailen sekä hoidan ihon pääosin lisäaineettomilla tuotteilla, mutta voi olla toki että tuolloin on takana ollut muutama sokerilla kuorrutettu herkuttelupäivä joka näkyy kuvanottohetkellä ihossa myös.
Päätin siis aloittaa Infinite-elämän 🙂

Foreverin Infinite-tuotepaketti muodostuu yhteispaketista, joka sisältää
• hydrating cleanser – puhdistusemulsio 118 ml
• firming serum – kiinteyttävä seerumi 30 ml
• collagen complex – ravintolisä 60 tablettia
• restoring crème – kasvovoide 48 g

Infinite-sarjan ainesosat kosteuttavat, pehmentävät ja hoitavat ihoa ja torjuvat tällä tavoin ikääntymisen merkkejä. Säännöllisesti käytettynä tuotteiden luvataan tasoittavan ihonsävyä ja ihon pintarakennetta, mikä saa ihon vaikuttamaan nuorekkaalta.

Ensin tuotteista, joita saa ostaa myös yksittäin ei aina koko pakettia, tarkemmin:
1. Puhdistus

https://www.foreverliving.fi/category/personal-care/infinite-by-forever-tm-hydrating-cleanser

2. Seerumi

https://www.foreverliving.fi/category/personal-care/infinite-by-forever-tm-firming-serum

3. Kasvovoide

https://www.foreverliving.fi/category/personal-care/infinite-by-forever-tm-restoring-creme

4. Lisäravinne

https://www.foreverliving.fi/category/nutritional/infinite-by-forever-tm-collagen-complex

Kuukauden käytettyäni Infinite-tuotteita ja muuten eläessäni normaalisti kuten muulloinkin on tulokset ihossani nähtävissä hyvin.

Kulmakarvojen välissä on vielä ryppyä, mutta huomattavasti matalampi kuin aiemmin ja ihonväri on tasaisempi paljon kuin aiemmin.Iho tuntuu myös paksummalle ja kimmoisammalle kuin aiemmin. Kun hieman laittaa vielä meikkiä ja hiukset hyvin, niin tulos on paljon parempi 🙂

Kuukauden kuluttua kerron siis Sinulle lisää kollageenista ja sen vaikutuksesta nuoren miehen urheilussa ja lisää omassa hyvinvoinnissani ulkoisesti ja sisäisesti.

Elämänrikkaita kesäkuun päiviä Sinulle,

https://elamanrakkautta.fi/forever-maailma/

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.