VALIKKO

Elämän rakkautta

24.6.2018 10:49

Lomasuunnitelmia rakkaudella

Sinulla kuten monilla muillakin on ehkä kesäloma alkamassa ja päässä paljon ajatuksia lomasuunnitelmista sekä väsymystä työstä ennen lomaa. Kotona käydään läpi perheenjäsenten lomatoiveita ja sukulaisten sekä ystävien kylään kutsuja . Tämä aiheuttaa stressiä, jopa hieman murehtimista koska Sinusta tuntuu että oma tahtotila jää taakse kun pitää velvollisuudesta noudattaa muiden toiveita ja on pakko käydä siellä ja täällä sukuloimassa vaikka ei huvittaisi. Sinusta tuntuu että kaikkeen loma ei riitä ja kiire tekee lomastakin stressin. Pelko loman muuttumisesta pahamieliseksi riitelyksi pelottaa koska jo nyt tulee riitaa ja äkäisyyttä kuunnella muiden ”minä haluan” toiveita ja päätöksiä. Niin ja työkaverit, ystävät ja naapurit toivottavat Sinulle vielä hyvää lomaa. Tunteesi ovat kaukana onnellisesta. Vaan…

…. jospa kävelisitkin luontoon ja istuisit siellä kivelle laittaen silmät kiinni. Hengitä muutama kerta oikein syvään ja tunne kuinka hartioiden jännitys jo hieman helpottaa sekä kireys vatsanpohjassa. Ota kiinni oikean käden sormilla vasemman käden ranteesta hellästi ja mieti rakkaudella paikkoja ja tilanteita joissa Sinä olet kokenut itsesi todella onnelliseksi. Paikkoja elämäsi varrella joita olet rakastanut. Ihmisiä joiden kanssa olet saanut jakaa hetkiä ja tuntea rakkautta. Hymyile, tunne rakkaus ja onni ja nauti. Hengitä vielä syvään muutaman kerran ja istu vielä hetki ennen kuin jatkat kävelyä takaisin kotiin.

Kun pääset kotiin ota kynä käteen ja tyhjä paperi esille ja anna käden kirjoittaa paperille kuin automaattikirjoituksella paikat jonne sydämesi haluaa mennä ja ihmiset joita tavata. Älä mieti, älä pakota vaan anna intuition kuljettaa kynää rakkaudesta noihin paikkoihin ja ihmisiin. Jos Sinä olet suunnittelut lomalle ulkomaanmatkaa se toki on ollut varmaan jo aiemmin varattu ja senkin olet varmasti tehnyt innosta ja rakkaudesta nähdä uusia kaupunkeja ja maita. Anna tälle intuition automaattikirjoitukselle riittävästi aikaa ja kun se on valmis ja mielesi tyhjä, katso mitä suunnitelmia sydämesi teki loman osalta.

Kun käyt yhdistämään näitä paperille tulleita suunnitelmia perheesi tahtoon ja sukulaisilta sekä ystäviltä tulleisiin kutsuihin, älä ajattele missään vaiheessa negatiivisesti että on pakko tehdä jotakin. Mieti asia niin että saat tavata sukulaisia sekä ystäviä ja rakastat sitä siksi koska…. tai haluat lähteä perheen kanssa huvipuistoon koska rakastat heitä ja haluat ilahduttaa heitä yhdessäololla. Rakastat viettää lomaa heidän kanssaan. Pääset paikkoihin joita rakastat ja jossa tunnet onnellisuutta.Kuljette yhdessä kuin villieläinlauma rakkaudesta toisiinne ette velvollisuudesta, pelosta tai toisten miellyttämisen halun takia. Älä ajattele liikaa koska meillä ihmisillä ajatteluun liittyy paljon murehtimista, huolta eikä liialla miettimisellä päätöksiä tehdä mieli vapaana.

Lomallakin välillä mene yksin luontoon ja katso kuinka luonto on erilainen eri puolilla maailmaa ja Suomea. Ilma on erilaista hengittää ja äänet erilaisia. Muista että usein onnellisuuden hetki on pienissä asioissa käsin kosketeltavissa kun annat onnen ja rakkauden tulla elämääsi pitäen mielesi vapaana kielteisten ajastusten sijaan. Hengitä syvään ja rauhallisesti. Hymyile. Sinulla on loma. Rakasta sitä tunnetta. Mieli ja kalenteri on vapaa. Nauti ja ole onnellinen! Sinä rakastat juuri tätä!

https://elamanrakkautta.fi/opettele-kuuntelemaan-luontoa-ja-ihmisia/

https://elamanrakkautta.fi/luotatko-sina-intuitioosi/

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.