VALIKKO

Elämän rakkautta

31.8.2019 18:12

Omenaherkku vegaanisena versiona

Näin kotimaisten omenien aikaan on ihana herkutella niitä kaikissa muodoissa. Oma suosikkini omenista raakana syömisen lisäksi on omenaherkku ja tässä kerron Sinulle siitä kehittämäni vegaanisen version

Varaa pöydälle
noin 500 g omenia
2 rkl vaniljasokeria
2 rkl kanelia
2 dl intiaani- tai ruokosokeria
3 tl inkivääriä tai 2 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
6 dl kaurahiutaleita
6 rkl kookosöljyä
ja piirakkavuoka sekä kattila

Ohje
Pilko omenat n. 1 cm X 1 cm paloiksi ja laita piirakkavuoan pohjalle. Piirakkavuokaa ei tarvitse öljytä tai voidella. Ripottele pajojen päälle kaneli, inkivääri sekä vaniljasokeri.
Lämmitä kattilassa kookosöljy ja sekoita siihen kaurahiutaleet ja sokeri. Levitä tämä sekoitus sitten omenoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia keskitasolla ettei kaurahiutaleet tummu liikaa.

Itse nautin tämän herkun soya-jogurtin kanssa, mutta on hyvää esim. vaniljalla tai vaikka sitruunallakin maustetun kookoskerman kanssa. Mielikuvituksen voi laittaa lentämään tarjoilussa 😊.

Mahtavia alkavan syksyn herkkuhetkiä Sinulle!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.