VALIKKO

Elämän rakkautta

2.3.2018 08:09

Opettele kuuntelemaan toista ihmistä ja luontoa

”Opettele kuuntelemaan. Kuuntele koiran haukuntaa, hevosen hirnuntaa tai linnun laulua. Kuuntele läheisiä ihmisiäsi. Kuuntele niin, että et itse sano sanaakaan. Tämä on ensimmäinen askel ja se on helppoa. Seuraavaksi: Kuule mitä sinulle sanotaan. Sinä kuulet mitä toinen ihminen haluaa sinulle sanoa, sinun ei tarvitse vastata, mutta voit mielessäsi miettiä ja koettaa ymmärtää, mitä hänellä on sanottavaa.
Jokaisen ihmisen sana on yhtä tärkeä kuin toisenkin, riippumatta siitä onko se juuri sitä mitä halusit kuulla. Tämä on vaikeaa: kuulla myös se, mitä et halua kuulla ja olla hiljaa. Kuinka vaivattomaksi elämä sen jälkeen käykään.

Kuule ja ole hiljaa. Kuule tuulten ulvonta ja koiran haukunta. Mitä ne tahtovat sinulle sanoa? Kuule luontoa ja kuule eläimiä, hiljaa oleminen tässä on helppoa. Sinä et ymmärrä mitä he sinulle sanovat ennen kuin kuuntelet sydämelläsi. Opetelkaa kuuntelemaan sydämellänne, omalla intuitiollanne, ja kun itse olette hiljaa ettekä jatkuvasti aiheuta jotain kummallista ääntä, melua tai ajatusenergiaa, te opitte kuulemaan mitä näillä kaikilla luontokappaleilla on teille kerrottavana.

Muistakaa, että unelman pitää olla sydämessänne, kaikki unelmanne ovat siellä jo. Teidän pitää oppia kuulemaan niitä. Antakaa rakkauden itsessänne tulla esiin, rakastakaa jokaista eteenne tulevaa olentoa, ihmistä, ja eläintä ja kuulkaa heitä. Antakaa jokaisen opettaa teille jotakin, älkää sanoko vastaan vaan olkaa hiljaa ja siirtykää eteenpäin.”

Maiccu Kostiainen -Hiljaisen viisauden voima

Laita silmät kiinni ja kuvittele itsesi paikkaan jossa olet kaikkein onnellisin ja rauhallisin. Ja kuuntele nämä alla olevat luonnon äänet. Hiljaista kuuntelevaa viikonloppua Sinulle.

Kannan sydäntäsi mukanani

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.