VALIKKO

Elämän rakkautta

18.5.2018 11:58

Paras luonnonmukainen deodorantti hikilenkillekin

Näinä rintasyövän yleistymisaikoina on itselleni ollut tärkeä löytää hyvä luonnonmukainen, kemikaaliton deodorantti muun lisäaineettoman kosmetiikan lisäksi.  En halua kemikaalien tukkivan kainalon hikirauhasia ja mahdollisesti siten aiheuttaa itselleni suurempaa rintasyöpäriskiä.

Pari vuotta olen käyttänyt Ruohonjuuresta käyttämääni Santen kristallideodoranttia, tyytyväisenä tehoon. Lisäksi ostin sen isälleni lahjaksi viime syksynä. En muistanut kysyä käyttääkö isäni sitä ja mitä on pitänyt, mutta äitini eräänä päivänä kertoikin isän kommentit ja siksi päätin kertoa tästä tuotteesta Sinullekin.

Kristallideodorantti

Kristallideodorantti on lisäaineeton, vegaaninen, turvallinen ja alkoholiton deodorantti, joka sopii myös hyvin herkkäihoisille. Se on tehty potassium alum-mineraalikristallista ja tulee siis suoraan luonnosta. Kristallideodorantin teho perustuu antibakteerisuuteen: se tappaa hien bakteerikannan, jolloin hiki ei haise. Kainalot siis luonnollisesti hikoilevat, mutta hiki ei haise. Eli kristallideodorantti ei häiritse iho-  ja hikihuokosten normaalia toimintaa tukkimalla niitä.

Antibakteerista kristallideodoranttia voit käyttää myös itikanpuremien ja parranajon jälkeisten haavojen desinfiointiin.

Tätä mineraalia käytetään paljon myös perinteisessä lääketieteessä, esim. Ayurvedassa sitä kutsutaan nimillä phitkari tai saurashtri, ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sitä kutsutaan nimellä ming fan.

Kokemukset

itse olen ollut todella tyytyväinen Santen kristallideodoranttiin parin vuoden ajan. En  edes pese kainaloita joka ilta, joten vaikutus kestää hyvin pari päivääkin. Lisäksi  paketti (n. 9 €) kestää käytössä yli puoli vuotta, koska sitä kuluu hyvin vähän käyttökerralla. Koiralenkillä, jolloin  välillä juostaankin, on hyvin pysynyt myös kainaloiden hienhaju poissa. Loistotuote minusta niin arkeen, juhlaan kuin hikilenkille.

Ja yksi tärkeitä asioita valkoisien tai silkkisien vaatteiden käyttäjälle on se, että kristallideodorantti ei värjää vaatteita kainalosta eikä minkäänlaisia tahroja tule kainaloiden kohdalle.

isän kokemus

Isäni on kertonut äidilleni, että tämän Marin ostaman deodorantin ansiosta, hänen kainaloiden hiki ei haise enää lainkaan eikä ole joka ilta välttämättä pestävä kainaloita. Aiemmin kemikaaleja sisältävillä deodoranteilla, tuli isällä illasta jo monesti tilanne että kainalot tuoksahtivat hieman hielle ja ne piti pestä illalla sekä aamulla  pestä myös ennen deodorantin levitystä päivää varten. Eli kristallideodorantti todella hajottaa hien bakteerikannan ja tuo hajuttomuuden. Vanhempani olivat suositelleet tuotetta myös sisarelleni sekä hänen pojille, niin loistava tuote heistä on ollut käytössä.

iso suositukseni Sinulle jos haluat hyvän, lisäaineettoman, luonnon deodorantin kainaloillesi

https://www.ruohonjuuri.fi/kristallideodorantti-stick-sante-4025089042730?___store=default&nosto=nosto-page-product4

Kuvan tuote ollut käytössä jo puoli vuotta, riittää vielä hyvin useaksi kuukaudeksi.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.