VALIKKO

Elämän rakkautta

5.11.2018 11:58

Parsakaalipasta ohje vegaaneille ja sekaaneille

Innostuin viime viikolla kokeilemaan parsakaalipastan tekoa ja koska siitä tuli oikein hyvää, haluan jakaa ohjeen Sinullekin. Ohjeeni on kasvisruoka ja vegaani, sekasyöjille Sinä voit tarjota sitä vaikka jauhelihapihvien kera. Ohjeesta tuli sekä iso ja pieni paistokulho eli siitä riittää hyvin kuudelle henkilölle yksin pääruokana.

Ostoslista:

1 pussi           makaronia, pastaa

1 kpl              sipuli

2 kpl              valkosipulikynsi

1 kpl              parsakaali

1 pussi           pinaattia joko tuoretta tai pakaste

1 kpl              paprika

1 purkki         kaura creme fraichea

1 paketti        kikherneitä

Lisäksi kasvisliemikuutio, oliiviöljyä, mustapippuria, inkivääriä, jeeraa ja suolaa maun mukaan

Tässä ohje:

Keitä makaronit kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä ja siivilöi vesi pois.

Paista hetki (pari minuuttia) oliiviöljyssä pannulla pilkottua sipulia, valkosipulinkynsiä, paprikaa, parsakaalia ja halutessasi myös pinaattia. Jos käytät tuoretta inkivääriä, lisää sitä 2-3 ohutta viipaletta joukkoon.

Tämän jälkeen sekoita makaronit, kikherneet ja kasvikset oliiviöljyllä voideltuihin vuokiin.

Sekoita kulhossa 1 litra vettä, creme fraiche ja kikherneiden liemi ja lisää siihen mustapippuri ja muut mausteet makusi mukaan. Kaada liemi makaronien ja kasvisten päälle.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

***

Ja näin syntyi herkullista ja värikästä ruokaa joko yksistään pääruokana tai loistavana osana pääruokaa.

Herkullisia ja onnellisia hetkiä Sinulle

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.