VALIKKO

Elämän rakkautta

18.6.2019 19:42

Seksilelut vegaaneille, sekaaneille ja kaikille sukupuolille

Kaupallinen yhteistyö: Kaalimato-com

Joka toinen suomalainen harrastaa seksiä vähintään kerran viikossa. Kesällä seksuaalinen aktiivisuus on huipussaan, selviää Kaalimato.comin teettämästä tutkimuksesta. Kirjoitin pari kuukautta sitten postauksen vegaanisesta elämäntavasta https://elamanrakkautta.fi/vegaaninen-elamantavaksi/ ja siitä käynnistyi kaupallinen yhteistyö tähän postaukseen Kaalimato.com-firman kanssa. Kaalimato.com tekemän tutkimuksen mukaan 40 % suomalaisista käyttää seksivälineitä ja heille on tullut valikoimaan paljon myös vegaanisia vaihtoehtoja. Postauksen linkit eivät ole affiliate-linkkejä.

Juhannuksen aika ja kesäyöt on mahtavaa aikaa harrastaa seksiä ulkona kalliolla, niityllä tai vaikka laiturin nokassa ja kerrankin valoisaan aikaan eikä pimeässä makuuhuoneessa lauantai-iltaisin klo 22-23 kuten tutkimuksen mukaan tyypillisimmin touhuillaan. Ja juhannusyönä ei tarvitse keräillä niitä kukkia tyynyn alle nähdäkseen kuka on tuleva elämänkumppani, kun sen voi kokeilla siellä kukkaniityllä, jos se kenen kanssa niityllä on, ei ole jo valikoitunut elämänkumppaniksi. Jos kyse on yhden illan testauksesta niin kannattaa käyttää huikeita Kaalimato-com vegaanisia kondomeita joissa on vielä liukuvoide samassa paketissa, niin silloin Sinä et osaltasi ole mukana helmi-maaliskuun babyboomissa, kun vauvoja syntyy eniten Suomessa. https://www.kaalimato.com/catalog/Kaalimato%20Kondomi%20+%20Liukuvoide%2C%2010%20kpl%20_p_30488.html

Liukuvoiteet
Vaikka Sinulla ei olisi mitään ongelmia kostumisen kanssa tai ette ole harrastamassa peppuseksiä kumppanisi kanssa, suosittelen kokeilemaan ja käyttämään liukkareita. Vegaaneille on myös sopivia tuotteita, joita suosittelen myös sekaaneille eli Nature Bodyn lämmittävät makuliukuvoiteet. Vegaani ei laita kuollutta lihaa suuhun mutta makuliukuvoiteella maustettu elävä liha maistuu kyllä suuseksissä vegaanillekin. Trust me baby! Suuseksin lisäksi luonnosta saatavat aminohapot L-arginine ja L-citrullin lisäävät halukkuutta ja kiihottuneisuutta sekä vilkastuttavat intiimialueiden verenkiertoa ja lisäävät niiden tuntoherkkyyttä. Loistava tuote kuten jo kerroin Sinulle suuseksiin, sekä myös käsipeliin ja yhdyntään. https://www.kaalimato.com/catalog/Lust%20Stimuli%2C%20Warming%20Glide%2C%20100%20ml_p_40702.html

Esileikistä leikkiin
Itse en pidä sanasta esileikki tai käytä sitä jos vaikka ystäväni kanssa kerrotaan toisillemme jotakin kokemuksia ”elämäni miehet”-tyyliin. Samaa seksiä mielestäni on se vaatteet päällä hyväily kuin panokin, johon homma päätyi. Mutta toki eri vaiheita on seksissä, samoin kuin ruokaillessa. Hyvä suutelu voi olla mahtava nautinto aivan kuin loistava alkupala ravintolassa. Se saa ehkä kiirehtimään ja odottamaan yhtä loistavaa pääruokaa tai riipimään vaatteet nopeasti pois päältä odottaen suutelun vertaista toimintaa jatkossakin. Mutta homma voi lässähtää pettymykseksi molemmissa tapauksissa.

Siksi ehkä kannattaa nauttia rauhallisesti ja pitkään niin ravintolan alkupaloista kuin seksissä kosketuksista ja suutelusta ilman kiirettä. Hyvä tuote hiljalleen toisesta nauttimiseen ja toisen hyvänä pitoon on vegaaninen ja reilun kaupan standardien mukaisesti tuotettu vesipohjainen liukuvoide Fair Squared, joka sisältää vihreä tee -uutetta Darjeelinista, Intiasta. Monikäyttöinen, miedosti makean tuoksuinen liukaste sopii hierontaan sekä ihonhoitoon ja antaa ihanaa liukuvuutta seksiin. Tämä tuote ei ole lihaksia tai intiimialueita lämmittävä, mutta kosketus hieroessa lämmittää hyvin.

Hieronnan, muun leikittelyn tai pitkin päivää jo tapahtuneen toisen huomioimisen lisäksi https://www.voice.fi/suhteet/a-52350 hyvä yhteinen kiihoke seksiin voi olla Sinullakin ja kumppanillasi, pornon katsominen yhdessä tai seksikirjojen luku ja niistä uusien vinkkien keksiminen mielikuvituksellisempaan seksiin.

Kirjat
Rakasteluoppaista ja seksikirjoista saa loistavia vinkkejä niin asentoihin, välineisiin kuin toisen mielihyvän lisäämiseen. Tai roolileikkeihin ja asusteisiin myös, jos niitä haluaa ottaa mukaan seksielämään.

Kirjojen osalta itselläni on yksi vinkki Sinulle myös lapsesi kanalta. Meillä vanhemmilla on perustehtävä neuvoa murkkuikäistä lastamme seksistä ja ehkäisystä. Tosin minäkin kun 16 v pojalleni kävin puhumaan kondomeista, tuli vastaus ”lopeta nyt, minä tiedän äiti näistä jutuista enemmän kuin sinä”. Jeps, mitenkäs sitten jatketaan 😊.

Vaikka Sinä ja minä ohjaamme lastamme ehkäisyssä murrosiässä niin mielestäni siitä lapselleni puhuminen, että hyvään seksiin kuuluu loistava mielikuvitus, onkin jo toinen juttu. Minusta äidin ja isän ei ole luonteva lapsen kanssa käydä puhumaan asennoista. Ja toisaalta koska näkymätöntä ja äänetöntä seksiä ei ole, vaikka näin vanhempina niin kuvittelisimme, olisi lapselle hyvä saada toinen käsitys seksistä kuin se, että sitä tapahtuu vain lauantaisin klo 22 -23 pimeässä makuuhuoneessa.

Niinpä kirjat ovat tähän loistava apu. Jos ja kun Sinä ostat lapsellesi kondomipaketin tai e-pillerit, niin samalla voisit ostaa hänelle pari kirjaakin. https://www.suomalainen.com/products/seksileikit itse muutama vuosi sitten annoin pojalleni kaapistani muutaman seksi- ja rakasteluoppaan sanoilla .” tässä sinulle, lue näitä yksin tai yhdessä tyttökaverisi kanssa tai heitä roskikseen jos et niitä mielestäni tarvitse tai halua”. En ole koskaan kysynyt onko ollut käytössä vai onko roskiksessa, se on hänen yksityisyyttä, mutta toivon sydämestäni että niistä olisi löytynyt jotakin vinkkiä niin hänen kuin tyttökaverin nautintoon.

Masturbaatio ja välineet
Koska meille, minulle ja Sinulle, tulee välillä elämässä seksin suhteen pitkiä kuivia kausia, johtuen elämän- tai parisuhteen tilanteesta, on erilaiset välineet silloin oiva lisä käsien lisäksi masturbaatioon. Vaikkakin usein käytämme sanontaa ”omin käsin onneen”. 😊 Kaalimato.com tutkimuksen mukaan: ”Lähes puolet suomalaisista masturboi vähintään kerran viikossa. Suomalaisista 45 prosenttia kertoo masturboivansa vähintään kerran viikossa. Miehet harrastavat sooloseksiä naisia useammin. Heistä reilusti yli puolet (58 %) masturboi vähintään kerran viikossa, kun taas joka kolmas nainen (33 %) harrastaa itsetyydytystä yhtä usein. Alle 50-vuotiaat masturboivat selkeästi useammin kuin iäkkäämmät suomalaiset.

Vaikka itsetyydytyksen määrä on 50-vuotiailla ja vanhemmilla vähäisempi, harrastavat he kumppanin kanssa seksiä kuitenkin yhtä aktiivisesti. Tämä saattaa perustua siihen, että vanhemmat sukupolvet ovat pitäneet itsetyydytystä epäsovinnaisena asiana ja ikään kuin seksin korvikkeena, Lavikainen pohtii.

Nuoremmat sukupolvet ymmärtävät masturboinnin olevan jo olennainen osa ihmisen seksuaalisuutta, joka voi parhaimmillaan lisätä seksin määrää myös parisuhteessa. Itsetyydytys paitsi lieventää stressiä ja parantaa unen laatua myös edesauttaa oman kehon tuntemusta, joka on tärkeää myös kumppanin kanssa seksiä harrastettaessa, hän jatkaa.”

Naiset käyttävät enemmän välineitä yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Mutta esim. vibraattorit eivät ole mielestäni vain naisille käytettäväksi vaan miehille niillä Sinä voit antaa huimaa nautintoa peräaukon lähellä tai välilihaa kosketellen joko vain vibraattorilla tai sillä sekä kädellä tai kielellä yhdessä. Anustappi tai dildo voi myös lisätä nautintoa, suosittelen kokeilemaan niitäkin niin naisille kuin miehille. https://www.kaalimato.com/catalog/Ouch%20-%20Large%20Diamond%20Butt%20Plug_p_36129.html

anustappi

Vibraattoria Sinä voit siis hyvin käyttää teidän yhteisessä seksihetkessä niin naisen kuin miehen nautintoon. Gaian Eco vibraattori on loistava nuorille ensimmäiseksi vibraattoriksi kokonsa puolesta, mutta muutenkin huikea, koska se kulkee kätevästi käsilaukussa mukana kokonsa puolesta. Patterit vain mukaan 😊! Lisäksi se on valmistettu kompostoituvasta ja bioystävällisestä materiaalista https://www.kaalimato.com/catalog/Gaia%20-%20Eco%20Vibraattori_p_40160.html. Se toimii hyvin naisilla sekä ulkoisesti klitoriksen kiihottimena että g-pisteeseen sisäisesti. Kokonsa puolesta sopisi myös anaaliseksiin, mutta anaalissa käytettäviä seksileluja käytettäessä on hyvä muistaa turvallisuus: seksilelussa tulee olla ulosvetonaru tai riittävän iso kanta, jotta väline ei pääse sujahtamaan kokonaan anaaliin sulkijalihaksen ohi. Joten unohdetaan siihen, mutta muuten on aivan huikean loistava ekologinen pikku kurkku 😊.

Pieni, kätevä matkassa mukana hyvin kulkeva on myös erillinen klitoriskiihotin https://www.kaalimato.com/catalog/Juzy%20Bear%2C%20lila_p_32498.html , jota voi hyvin kyllä käyttää mielikuvituksella miehenkin kiihottamiseen vaikka Sinulta miehenä ei klitorista löydykään. Mielikuvitus matkaan ja nämä pikkuvälineet messiin 😊!

Loppuhuipennus on aivan mahtava niin kooltaan kuin käytössä eli Laby Bi Dual vibraattori. https://www.kaalimato.com/catalog/Lady%20Bi%20vibraattori_p_35107.html , joka kyllä antaa sellaisia huipennuksia että puheliaampikin nainen jää hetkeksi sanattomaksi. Tämä vibris on myös ekologinen siksi, että se on ladattava eikä paristokäyttöinen. Lisäksi 100 % vesitiiviinä tuotteena se voi antaa Sinulle suihkusta tai kylpyhetkestä paljon nautinnollisemman. Upea väline nostamaan Sinun seksielämääsi uusiin korkeuksiin. Kannattaa tarkastaa muutoin aina että vibraattori on vesitiivis tai sitten ottaa käyttöön vesileikkeihin dildo, jos tämä monitoimityydyttäjä ei ole vielä käytössä.

Juhannustuliaisina ystävien mökille voi viedä hyvin juhannusyön taikoihin leikkikaluja HK:n sinisen, Auran sinapin ja uusien perunoiden sijaan. Hymy huulilla, pilke silmäkulmassa ja mielikuvitus pelissä.

http://klubi.kaalimato.com/

Nautintoja antavia ja tuottavia hetkiä Sinulle juhannukseen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.