VALIKKO

Elämän rakkautta

16.7.2018 23:31

Tiedätkö mikä on Suomen lesoin juttu?

Lappeenrantaan navigoidessasi kesälomareissulla tai talvipakkasilla kannattaa Sinun kohteeksi asettaa Satamatie 6 ja pääset tutustumaan lesoimpaan juttuun Lappeenrannassa. Siellä on nimittän Hito hyvä kahvila jossa on älyttömän lesoa juoda kahvit. Sinäkin pääset kerrankin lesoilemaan 😊.

Satamatie 6 on vanha makasiinirakennus joka on rennolla otteella sisustettu huikeaksi kahvilamiljööksi. Kahvien lisäksi tarjolla on leson herkullisia raakakakkuja, joista me söimme tänään ystäväni kanssa mustikkakakkua ja lesointa suklaakakkua.

Lisäksi voit nauttia kahvin ja raakakakkujen lisäksi tai vaihtoehtona tuorepuristettuja mehuja tai smoothieita. Kaikki vähän leson erilaista kuin muissa kahviloissa ja siksi Satamatie 6 valittiinkin Helsinki Coffee Festivaleilla 2018 Suomen parhaaksi kahvilaksi.

Sisällä voit nauttia lesot herkut lesosti hyvän musiinkin soidessa tai sitten voit lesoilla ohikulkijoille ja nauttia huikeista Saimaa maisemista samalla. https://satamatie6.com/pages/kafe-silmu

Hito hyvä

Kahvilassa on myös Hito hyvä-tuotemyynti olemassa olevan nettikaupan lisäksi http://www.hitohyvaostoskeskus.com/. Hito hyvä-tuotteista löytyy loistavia lahjaideoita Lappeenrannasta pois muuttaneille joilla he voivat osoittaa edelleen rakastavansa Lepraa (Lappeenranta lesosti karjalaisittain tuttujen kesken)

tai jos haluat lesoilla tutuille Lappeenrannan huikean lesoilla nähtävyyksillä.

Voit myös Hienostella Hito hyvin näillä lesoilla linkin tuotteilla http://www.hitohyva.fi/hito-hyvan-hienosto-tuotesarja-saapui-jalleen-kaupunkiin/

Lehmus Roastery

Kun kerran ollaan lesosti Suomen parhaassa kahvilassa on älyttömän lesoa juoda Suomen parhaan paahtimon (2017 ja 2018) kahvia. https://lehmusroastery.com/ Lehmus Roasteryn kahveissa makuja on monenlaisia ja hyvät tiedot mistä kahvien pavut tulevat. Kahvit on nimetty pääosin lesosti Lepran kaupunginosien nimillä.

Jos et pääse kahvilaan paikan päälle lesosti hörppimään kahvia niin suosittelen isosti sinua tilaamaan maistelupakin tai muutaman paketin kotiin ja lesosti pyytämään naapurit nauttimaan loistokahvia.

Itse yllätin poikani Kallenkin, joka rakastaa erittäin tummapaahtoista kahvia ja tilasin hänelle Helsinkiin paketin Tuska-festivaaleille paahdettua erittäin tummaa kahvia. Posti kuljettaa kätevästi nämä lesot paketit perille.
Maistelupakissa on 5 eri makua ja siinä pääset hyvin testaamaan eri papujen makujen vaihtelut. Ei maistu enää kaupan tarjouskahvit kun olet lesosti päässyt Lehmus Roasteryn kahvien makuun.

Ehdottoman leso tutustumiskohde suositus Sinulle. Lesoillen on kivempaa 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.