VALIKKO

Elämän rakkautta

4.9.2019 19:14

Valkoinen savi ja alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri Oy

Rakastan tuotteiden monikäyttöisyyttä ja siksi valkoinen savi on kiinnostanut minua pitkään. Se on ollut ostoslistalla ja nyt onneksi sainkin sen käyttööni kaupallisena yhteistyönä Ruohonjuuri Oy:stä.
Valkoisesta savesta olen lukenut, että se sopii herkän ihon sekä hiuspohjan hoitoon. Kasvojeni iho on herkkä ja couperosa-iho, joten kuorinta ei tee hyvää kuin aivan satunnaisesti. Sain käyttööni Logonan valkoisen saven. https://www.ruohonjuuri.fi/valkosavi-eli-kaoliini-logona-4017645014534

Ihonaamio
Laitoin 2 ruokalusikallista savea ja 1 teelusikallisen vettä ja sekoitin. Sitten levitin tahnan kasvoille ja annoin vaikuttaa 15 minuuttia. Iho tuntui naamion jälkeen todella syväpuhdistuneelle, mutta ei lainkaan kuivalle, kuten joskus on käynyt savinaamion jälkeen. Uudelleen tein naamion parin viikon jälkeen ja sama kokemus oli silloinkin. Valkoinen savi-naamio korvaa hyvin ainakin herkällä ihollani kuorinnan ja sen jälkeisen kosteuttavan naamion. Nyt saan yhdellä tuotteella saman vaikutuksen ja ilman että couperosa kohtiin ihossa tulee hankausta kuorinta-aineesta.

Kuivashampoo
Kasvojen hoidon lisäksi olen lukenut valkoisen saven käytöstä mm. psoriasis ihon päänahan hoitoon. Päänahan osalta itselläni ei ole olen ongelmia, joten olen käyttänyt tätä valkoista savea aamulla kuivashampoona hiusten puhdistukseen loistavin tuloksin. Pari ruokalusikallista riittää puhdistamaan hyvin pitkien hiusteni päänahan ja kuohkeuttamaan hiukset. Lisäksi kerran olen käyttänyt elokuviin lähtiessä savea hiuksiini niin, että laitoin pari ruokalusikallista valkoista savea taas päänahkaan ja hiuksiin ja sitten papiljotit päähän. Vaikutus oli sama kuin kampaajat käyttävät joskus kuivashampoota kuohkeutukseen ja kiinnitykseen. Hiuksiin eikä päänahkaan jää valkoista jauhoa näkyvästi kun muistat kertaalleen harjata hiukset.

ennen

jälkeen

Jalkakylpy
Koska tuotetta voi käyttää kasvojen ihon hoitoon, niin päätin testata sitä myös jalkakylpyyn. Pesuvatiin pari litraa lämmintä vettä ja taas pari ruokalusikallista valkoista savea. Puolen tunnin jälkeen kuivasin jalkaterät ja niiden iho oli pehmeä, kovettumat oli saanut kyytiä.
Valkoinen savi jää edullisena ja monikäyttöisenä tuotteena kyllä vakiokäyttöön minulla. Ja todella riittoisana tuotteena.

Jos Sinuakin kiinnostaa tämä tuote tai joku muu Ruohojuuren tuote, niin koodilla IGLOXXK7 Sinä saat 10 % alennuksen 31.12.2019 asti kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Mahtavaa alkanutta syksyä uusien tuotekokeilujen parissa Sinulle!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.