VALIKKO

Elämän rakkautta

25.9.2018 15:17

Vinkkejä syksyn viikonloppuihin murhamysteerin kera

Nyt kun kesän terassi-illat ja elokuun venetsialaiset ovat ohi eikä vielä ole alkanut pikkujouluaika, on hyvä aika järjestää ystävien ja läheisten kanssa monitoimipäiviä ja –iltoja syksyn harmauden piristeeksi.  Annan Sinulle tässä vinkkejä, joista voit poimia Sinua ja seuraasi kiinnostavat vaihtoehdot ja koota niistä oman huikean hauskan syksyisen viikonlopun.

Aamupäivä

Yhteisen päivän aloitus on ihana aloittaa raikkaan syksyisestä metsästä, eikä sadekaan haittaa oikealla varustuksella. Metsäretki on voi olla teemaltaan vaikka sieniretki tai villiyrttiretki. Villiyrttien paras aika on kyllä keväällä, alkukesästä, mutta hyvillä ohjeilla niitä löytyy edelleen. Tänne retkelle voit kysyä opasta mukaan vaikka Martoista https://www.martat.fi/ tai Villiyrtti-sivuston kautta http://villiyrtti.fi/kurssit-ja-retket/. Hyvällä opastuksella ja neuvoilla retkestä jää tietoa sekä saalista myöhempäänkin käyttöön. Metsäretken kruunaa toki kupillinen teetä/kahvia ja ruisleipä-pala, jotka olet eväskoriin pakannut ryhmällesi.

Mikäli metsäretki oppeineen ei kiinnosta Sinua tai läheisiäsi, hyvä vaihtoehto on startata aamupäivä käytiin urheilulla ja pienellä hiellä.  Voit järjestää ohjelmaksi olympialaiset (jätesäkkihyppely, harjanvarrenheitto, pallontyöntö) läheiselle urheilukentälle tai voitte lähteä tutustumaan johonkin aivan uuteen urheilulajiin mitä ette ole aiemmin kokeilleet, esim. jousiammunta, salibandy, keilailu. Tähän voit yhdistää paikallisen urheiluseuran mukaan siten että pyydät heiltä jonkun esittelemään ja neuvomaan lajissa. Heille tulee mainoshyöty, tulevaisuuden katsojat ja teille ”ammattilaisen” neuvonta ja vinkit.

Iltapäivä

Toiminnallisen aamupäivän ja lounaan jälkeen voi olla hyvä hetki rentoutua ja ehkä hiljentyäkin hieman ennen saunaa ja iltaa. Tähän hetkeen sopii hyvin vaikka mandala piirroshetki https://elamanrakkautta.fi/miljoona-mandala-mahdollisuutta/, Tiibetiläinen sointukylpy  https://www.facebook.com/PinjaSointu/, meditaatio tai jooga. http://avoinmeditaatio.fi/  Sinä ja koko seurue voitte kokeilla taas jotakin aivan uutta ja erilaista. Aamupäivän fyysisestä toiminnasta siirrytään iltapäivän mielenhallintaan.  Tämän jälkeen sitten siirrytään kaikille tuttuun saunaan 🙂.

Saunan jälkeen

Saunahetkeen ja saunan jälkeiseen hetkeen voi yhdistää kauneuskutsuja mikäli Sinun ryhmään kuuluu pääosin naisia. Saunassa on hyvä kokeilla esittelijän näytteitä eli erilaisia kasvojen ja vartalon kuorinta-aineita, shampoita ja suihkusaippuoita. Ja saunan jälkeen ihovoiteita sekä jos esittelijän materiaaliin kuuluu myös meikit, voi hän tehdä meikkejä samalla kertoen tuotteista ja antaen vinkkejä. Ammattilaisen antamien vinkkien kautta Sinä voit löytää aivan uuden tavan meikata silmät ja hylätä vanhat rutinoituneet tavat ja värit pois. Glitteriä ja uusia ideoita niin arkeen kuin alkavaan pikkujoulukauteenkin.

Saunan jälkeen nautitaan myös hyvä kolmen ruokalajin illallinen. Mikäli tähänkin haluat tuoda jotakin uutta opittavaa ryhmällesi, voitte tehdä kokin opastuksella illallisen yhdessä. Martoilta saa apua myös tähän yhteisen ruoanlaiton opetukseen ja järjestämiseen. Illallisen yhteyteen voit pyytää myös viiniseurasta henkilön kertomaan viineistä sekä maisteluttamaan niitä https://www.munskankarna.org/ . Monikaan meistä ei tiedä eri rypäleiden eroja tai kuinka ruoan maut vaikuttavat sen kanssa nautittavan viinin makuun. Viineistä voi viisastua niitä nauttiessa 🙂.

Illallisen jälkeen

Illallisen jälkeen sopii iltaan mielestäni hieman taikuutta tai mysteerejä. Mystisen taianomaisen illan voi aloittaa vaikka tarot-kortti-tulkinnoilla tai numerologisella tulkinnalla http://mail.aurinkokallio.fi/hoidot-ja-ohjaus/ jokaiselle läsnäolijalle. Moni elämän mysteeri voi aueta, mielessä oleviin kysymyksiin voi saada vastauksia ja vaihtoehtoja.

Taikuutta voi jatkaa hyvin kutsumalla paikalle esiintyjäksi taikurin, joita löytyy melko edullisesti internetin kautta ympäri Suomea. Jos illan jälkeen haluaa itsekin tehdä hieman taikatemppuja kotona parisuhteessa tai itselleen, suosittelen illan ohjelmaan erotiikka- ja seksivälineiden esittelyhetkeä https://www.hotlips.fi/info/seksivalinekutsut/21/. Tämä on ryhmässä hauskaa kun esittelyn lisäksi kuulee myös käyttäjien, kutakin välinettä kokeilleiden kommentteja. Aivan uusi tapa yhdistää meitä, Sinua ja minua yhteen sielunsiskoina,-veljinä tai -sisaruksina, koska normaalisti kahvikupin ja voisilmäpullan ääressä näistä kokeiluista ei keskustella.

Suurempi murhamysteeri tai kummituskierros loppuiltaan

Yksi vinkkini Sinulle ja ryhmällesi on mennä vieraaksi viikonlopuksi http://www.olkkolankartano.fi/ tai http://www.neitsytniemenkartano.com/ ja siellä voitte illallisen jälkeen järjestää kartanonemäntä Kirsin opastuksella kartanon kummituksen etsimiskierroksen.  Mikäli tämä kummitusjahti on liian jännittävää, niin Sinä voit käsikirjoittaa itse tai pyytää kartanonemäntää järjestämään murhaspektaakkelin Agatha Christien tapaan käyttäen käsikirjoituksena vaikka Murha maalaiskylässä-romaania. https://fi.wikipedia.org/wiki/Murha_maalaiskylässä. Kaikki seurueessa esittävät tiettyä roolia, vain sinä tiedät murhaajan ja neiti Marple-roolihenkilö yrittää sen ratkaista. Hauskaa loppuillan jännitystä jonka kaikki varmasti muistavat vielä pitkään.

Toivottavasti näistä vinkeistäni on apua Sinulle kun järjestät sumuisen syksyn sädehtivää piristystä tuovaa viikonloppua Sinulle ja läheisillesi. Uskon että onnistuneen viikonlopun jälkeen saat pyyntöjä järjestää myös ensi syksynä jotakin kivaa J

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.