VALIKKO

Elämän rakkautta

7.11.2018 16:01

Vinkkejä tauluseinällesi

Kotini sisustus ja tavarat olivat pitkään maalaisromanttista tyyliä, mutta nyt pikkuhiljaa tyylini on muuttumassa skandinaavisemmaksi ja hieman modernimmaksi. Tosin edelleen kuten olen kertonutkin Sinulle jo aiemmin, joskus tekee löytöjä ja silloin sisustustyyli on vapaa https://elamanrakkautta.fi/sisusta_kierrattaen_ja-_ideoi_edullisesti/ .

Minulla on ollut seinillä vanhoja ikkunakehyksiä. Olen rakastanut niiden rapistuneisuutta ja miettinyt joskus aina, mitä niillä olisi kerrottavaa minulle jos ne osaisivat puhua. Ne ovat varmasti nähneet vaikka mitä mielenkiintoista ja kuulleet monenlaisia tarinoita. Onko joku joskus kauniina kesäpäivänä avannut tuon ikkunanpokan ja huutanut siitä pellolle rakkaalle miehelleen että ruoka on valmis. En tiedä, mutta voin vain kuvitella niin tapahtuneen.

ikkunakehys ja torkkupeittoteline

Ikkunapokien tilalle olen miettinyt uusia tauluja ja nyt kerron Sinullekin hyviä vinkkejä mitä olen löytänyt. Nämä ovat omia vinkkejäni Sinulle, eivätkä sisällä kaupallista yhteistyötä.

Kangastaulut
Kauniista kankaasta saa hyvin tauluja kun kankaan taakse tekee kehykset puusta tai virittää kankaan styroxin päälle. Kuvassa Marimekon Kuusikossa-kangas sekä Vallilan Käpylä-kangas.

https://www.marimekko.com/fi_fi/

https://www.vallila.fi/products/kapyla-kangas-150-cm?variant=13016995004459

Näitä on helppo myös vaihdella vuodenaikojen mukaan kun haluat vaihtaa sisutuksen sävyjä. Aina kulloinkin vaihtuvaan kankaaseen sopivat tyynyt sohvaan tai matto lattialle, niin koti näyttää taas aivan uudelle ja erilaiselle.

Tauluja
Yksi löytämistäni suosikeistani on Hammi’s Design https://hammisdesign.fi Aivan ihania, utuisia maalauksia levyille ja pingotettuja kankaita. Maalauksista löytyy sekä talo- että luontoaiheisia kuvia.

 

Toinen aivan huikea taiteilija on Laura Huhtakallion Laura H-brändi https://laurah.fi/ Ihailen suunnattomasti ihmisiä, kenellä on tällainen luomiskyky ja monialaisesti taulujen maalauksesta sisustussuunnitteluun.

Manuela Boscon kauniita ja ihania tauluja ja ja niiden luomista seuraan sekä netissä että instagramissa. Uskomattoman herkkiä ja kauniita töitä Manuela mielestäni maalaa. Taulujen pehmeät sävyt korostavat kauniisti herkkien, pienten bambien ensimmäisiä askelia maailmassa.
http://manuelabosco.net/sielunkuvat/

Tuntemattompi ehkä Sinulle on tuttavani Katriina Varho https://www.instagram.com/katriinavarho/ jonka käden tekemiä viivoja, kuvia ja tauluja nautin katsoa. Katriina kirjoittaa kuvien mukaan myös tarinoita, jotka lisäävät kuvan kertomaa ja satua. Katriinalta voi tilata tauluja ja kortteja. Käy kurkkaamassa ja seuraa 🙂

Kaupunkikartat
Eräs mielenkiintoisimmista tauluideoista on minusta nykyisin yleistyneet kaupunkikartat. https://desenio.fi Näistä saat hauskoja kollaaseja vaikka omien asuinpaikkojesi historian mukaan. Yksi idea minulla on ollut tupaantuliaislahjaksi viedä nuorelle parille heidän molempien lapsuuden kotikaupunkien kartat. Muistavat sitten aina missä oli juuret ennen kuin selkään kasvoi siivet ja lennätti heidät muuttolinnuiksi maailmalle.

Toivottavasti löysit kivoja ideoita näistä vinkeistäni vaikka joululahjapaketteihin ystäville, kummilapsille, läheisille ja muille rakkaille. Tai Sinulle itsellesi <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.