VALIKKO

Elämän rakkautta

27.7.2019 21:59

Yö Ruohonjuuressa

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri Oy

Olin viime viikolla mukana Yö Ruohonjuuressa-tapahtumassa eli yötä Ruohonjuuren Kampin liikkeessä. Mikä sai minut mukaan tapahtumaan? Nukkumaan kaupan lattialle? Seikkailunhalu -nähdä millainen tapahtuma tuo on sekä tavata uusia kokeilunhaluisia ihmisiä, joiden kanssa voi syntyä hyviä keskusteluja. Lisäksi heiltä voin saada hyviä kokemuksia ja vinkkejä Ruohonjuuren valikoimista sekä puhua yleisesti elämästä. (linkit eivät affiliatelinkkejä)

Yö Ruohonjuuressa tapahtuma alkoi klo 22.00, jolloin ovi avattiin ja meidät laskettiin liikkeeseen sisälle. Kun odottelimme muita ilmoittautuneita osallistujia paikalle, saimme juoda teetä ja syödä erilaisia pähkinöitä iltapalaksi. Ennakkoon oli ilmoitettu että osallistujia mahtuu mukaan 20 henkilöä ja pari tilaisuuden vetäjää Ruohonjuuren henkilökunnasta. Päivällä oli tullut kuulemma muutama peruuntuminen, joten meitä odotettiin paikalle 13 ilmoittautunutta yöpyjää, koska päivän aikana ei jonossa oleville ehditty peruuntumisista ilmoittamaan. Me odotimme 22.30 asti ennen kuin kävimme rinkiin keskustelemaan ja meitä yöpyjiä oli tullut paikalle vain 5 Ruohonjuuren henkilökunnan lisäksi. Erikoista, että ilmoittaudutaan ja tiedetään, kuten tulleissa viesteissä oli ilmoitettu että on jonottamassa ihmisiä vapautuville paikoille, mutta ilmeisesti kun tilaisuus on maksuton se voidaan helposti jättää väliin. Tämä on minun kritiikkini ei todellakaan Ruohonjuuren henkilökunnan antamaan palautetta. Mutta hoidetaan me ilmoittautuneet tämä puoli ensi vuonna paremmin, eikös joo?

Ensin istuimme lattialla edelleen nauttien iltapalaa ja samalla kerroimme ja kävimme myös näyttämässä hyllyiltä suosikkituotteitamme Ruohonjuuren valikoimasta. Puhdistamon kollageeni beauty https://www.ruohonjuuri.fi/kollageeni-beauty-150-g-puhdis-6430039222021 tuli meiltä lähes kaikilta esille yhtenä suosikkituotteena. Minulla vakiokäytössä myös ja Kalle pojallani Puhdistamon kollageeni sport. Loistavia tuotteita.

Ilona Luonkos-sarjan kotimainen, vegaaninen öljypuhdistuskakku sai muutamia kehuja myös vaikutuksestaan ihoon sekä kuinka hyvin se puhdistaa meikitkin. Se on ostoslistallani seuraavaksi kun nykyinen puhdistusaine loppuu. https://www.ruohonjuuri.fi/radiant-oljypuhdistuskakku-ilona-6430073490004


Suosikkituotehetken jälkeen Ruohonjuuren Henni piti meille meditaation, jolla rauhoituimme päivän tekemisistä yöunia varten. Meditaation jälkeen makasimme vielä lattialla silmät kiinni ja Henni oli valinnut meille iltasadun kirjasta Naiset jotka kulkevat susien kanssa. Minusta oli huikean mielenkiintoista kuulla tuosta kirjasta yksi luku, koska olen kuullut ko. kirjasta paljon hyvää. https://www.adlibris.com/fi/haku?q=naiset+jotka+kulkevat+susien+kanssa+-+villinaisen+arkkityyppi+myyteiss%C3%A4+ja  Viime kesänä kun Deepthi-Kirsi Ranto kävi luonani pitämässä 14:lle naiselle enkelijumalatar- iltaa, hän puhui tästä kirjasta samoin kuin Naismystismi -kirjasta https://www.adlibris.com/fi/kirja/naismystisismi-9789519796550 . Deepthin puhe ko. kirjoista liittyi siihen että feminiininen energia on nousemassa vahvasti tulevaisuudessa aiemmin maailmaa hallinneen maskuliinisen energian tilalle. Nuo kirjat ovat lukulistallani ja iltasadun kuultuani mielenkiinto lukea ne kasvoi entisestään.

Iltasadun jälkeen etsimmekin kaikki makuupusseillemme mieleiset paikat ja kävimme nukkumaan jo klo 23:n jälkeen. Itse olin etukäteen ajatellut että yökin menee ehkä jutellessa, mutta kaikki hiljentyivät nukkumaan. Itsekin kyllä olin päivän matkustamisesta ja illan Kampin kauppakeskuksessa pyörimisestä väsynyt. Yö sujui muuten todella hyvin, mutta ensi vuonna jos olen mukana ja vinkkinä Sinullekin, ota korvatulpat mukaan! Liikkeen kylmälaitteet pitivät aika kovaa ääntä ja välillä heräsin siihen. Muutoin Kampin alue vaikka oltiin katutasossa ja kulman takana pari ravintolaakin, oli todella hiljainen. Ulkoa ei kuulunut mitään häiritseviä ääniä.

Aamulla meillä oli herätys jo klo 6.00, että ennätimme nauttia aamupalan ja käydä Ruohonjuuren Ystävänmyynnissä ennen liikkeen avautumista. Aamupalaksi oli hedelmiä, kasviksia, pähkinöitä, tuoremehua sekä teetä tai kahvia. Aamupalan aikana aloimme keskustelemaan mitä kukakin meistä tekee työkseen ja siitä lähtikin niin hyvät keskustelut käyntiin että aika loppui jopa hieman kesken kun lähdimme Ystävämyynti-telttaan. Meillä tuli keskusteluissa mm. ideoita siitä, että näitä yö liikkeessä tai kauppakeskuksissa voisi järjestää joskus asunnottomille hyväntekeväisyytenä. Ruokaa ja muuta tarjoilua sekä makuualustat voisi hankkia sponsoreiden avustuksella ja palkata muutaman vartijan paikalle sekä jotakin ohjelmaa vaikka iltasadun lukija. Ehkäpä ensi syksyn Asunnottomien yönä 17.10. Kampin ja monen muun kauppakeskuksen käytävillä voi nukkua asunnottomia, lämpimässä ja vatsa täynnä.

Ruohonjuuren Ystävämyynneissä on paljon tuotteita, joita tavarantoimittajat lähettävät myyntiin vaikka ne eivät normaalisti kuulu Ruohonjuuren valikoimaan. Lisäksi alennukset ovat n. 40 %. Itselläni oli ostoslistalla Whamisan tehokosteuttava kasvovesi, joka oli muutenkin 25 % tarjouksessa heinäkuussa. https://www.ruohonjuuri.fi/toner-deep-rich-120-ml-whamis-8809403819354 Tämä on ollut ostoslistallani jo tammikuusta kun kävin meikkiopastuksessa ja silloin kasvoni puhdistettiin tällä ennen meikkausta https://elamanrakkautta.fi/meikkivinkkeja-ja-omia-kokemuksia-luonnonmukaisesta-kosmetiikasta/ . Huikean hyvä tuote voin todeta nyt viikon käytön jälkeen.


Kello 9 aikaan kun liike avautui, keräsimme makuualustat ja makuupussit mukaan ja lähdimme kaikki kohti päivän uusia seikkailuja.

Hauska ja todella erilainen kokemus oli viettää Yö Ruohonjuuressa. Tämä oli ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan ja kokeilemaan kuinka tapahtuma jatkossa kehittyy.

Onnellisia alkavan elokuun pimeneviä öitä Sinulle

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.