VALIKKO
21.12.2018 16:51

Top 6 aineettomat lahjaideat + koodi pidempään BookBeat kokeilujaksoon!

* koodin tarjoaa BookBeat


Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja tänään onkin aika julkaista viimeinen lahjavinkkipostaus. Tämä lahjavinkkisarja lähti ihan vahingossa Blogitiimi-postauksesta, mutta olen tosi iloinen että tämän toteutus onnistui näinkin kivasti. Postaussarjan viimeiseen osaan halusin säästää aineettomat lahjaideat, sillä niitä usein ehtii hankkia vielä ihan viime tipassakin. Aineettomat lahjat on myös kiva ottaa mukaan siksi, kun ne ovat usein niitä parhaimpia lahjoja, jos lahjoja johonkin paremmuusjärjestykseen haluaa laittaa.

Postauksen kuvituksena toimii kuvat Tuomaan markkinoilta, jossa vihdoin pääsin käymään viime viikonloppuna! Aivan ihana paikka, varsinkin tällaisen joulutorien rakastajan mielestä.

 

Leffaliput

Leffaliput ovat yksi perinteisimmistä aineettomista lahjoista. Pakko myöntää, että yksiä mun lempilahjoja on ehdotomasti leffaliput! Leffalippuideasta saa ”isomman” ja henkilökohtaisemman, jos lupaat itse viedä lahjan saajan leffaan ja vaikka sitä ennen syömään tai kahville. Yhteinen aika on paras lahja!

 

Nettilehden tilaus

Mä muistan sen ajan lapsuudesta, kun oli yleistä tilata lahjaksi jonkin lehden kestotilaus. Itsekin muutamia kertoja sain lahjaksi puolen vuoden tilauksen milloin mitäkin lehteä, pienempänä lapsena ne olivat Lemmikki-lehtiä ja ala-asteen viimeisillä luokilla Demi tai vastaava tyttöjen lehti. Mulle ei ole enää vuosiin tullut kotiin mitään lehteä, mutta ehkä vähän kaipaan sitä. Nykyaikana tosin toimii paremmin nettilehden tilaus ja nettiversiona lahja on aineeton.

 

BookBeat

Hieman edelliseen viittaava on myös äänikirjapalvelu. Itselläni on syksystä saakka ollut käytössä BookBeat ja heiltä esimerkiksi voi ostaa lahjakortin. Lahjakortti BookBeatille on mielestäni ehkä jopa kivempi kuin vaikkapa perinteinen kirja, sillä BookBeatin kautta lahjan saaja voi lukea ja kuunnella useamman kirjan sekä valita kirjansa itse.

BookBeat myös halusi tarjota teille pienen muistamisen joulun kunniaksi ♡ Jos haluat esimerkiksi vielä itse testata BookBeatin palvelua ennen lahjan ostoa, saat koodilla ”blogitiimi” pidemmän kolmen viikon ilmaisen kokeilujakson! (Normaali kokeilujakso on kaksi viikkoa, itse en hyödy koodin käyttämisestä.)

 

Siivouspalvelu

Ah, tämä olisi niin luksusta ja kelpaisi mulle itsellenikin paremmin kuin hyvin! Alkukesästä mä voitin eräästä arvonnasta ilmaisen kotisiivouksen Freskalta ja se oli ihan parasta. Yhden tai parin kerran siivouslahjakortti on loistava kädenojennus esimerkiksi kiireiselle perheenäidille tai jollekulle joka ei siivouksesta niin välitä. Se on pieni luksushetki arjen keskellä, joka hymyilyttää vielä pitkään.

 

Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyyslahjat ovat tosi kovassa suosiossa nykyään. Idea on siis tehdä lahjoitus lahjan saajan nimellä hänen puolestaan, ja usein lahjoituksesta ilmoitetaan kortilla tai muulla vastaavalla. Mun mielestä tämä on aivan ihana idea!

 

Lentoliput

Pakko myöntää, että tämä saisi mut varmaan itkemään onnesta. Lentolippujen ostaminen lahjasi on superihana yllätys, mutta toimii ehkä vain tosi läheiselle ihmiselle. Lentolippujen suhteen täytyy nimittäin ehkä tietää vähän lahjan saajan työtilanteesta ja lomista, jo käydyistä paikoista sekä reissutoiveista. Lentoliput myös saattavat olla kalliimpi lahja, varsinkin jos ostat liput myös itsellesi, mutta toisaalta eihän sitä tarvitse pitkälle lähteä. Upeita kohteita on tässä lähelläkin, ja niihin lennot eivät maksa kovin paljoa. Yhteinen reissu on ideana täydellinen.

 

Toki näiden lisäksi on vielä paljon todella perinteisiä ideoita, kuten lahjakortit, hemmotteluhoidot, hierontalahjakortit ja ravintolaillalliset. Aineettomia lahjoja on nykyään valtavasti, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain 🙂

 

Aineettomat lahjaideat – Tykkäätkö sä antaa aineettomia lahjoja?

 


×××
Vielä tämä päivä aikaa osallistua tähän arvontaan!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Sini

  Aineettomat lahjat ovat tosi kivoja niin antaa kuin saadakin! Lentoliput oisivat kyllä ihan mahtava yllätys joululahjana 😀 BookBeatia pohdin tänä vuonna antavani jollekin joululahjaksi, mutta se idea jäi toisten lahjakorttien alle. On ensi vuodellekin sitten jotain!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niinpä! 🙂 Ja jep todellakin, mä varmasti kiljuisin riemusta jos saisin lentoliput 😀

    0
 • Sofia

  Ihania lahjaideoita kaikki! ♥ Mä sain synttärilahjaksi tänä vuonna äitiltä lahjakortin BookBeatiin ja mä kans tykästyin siihen tosi paljon! Autossa istuessa on tosi kätevä kuunnella sieltä äänikirjoja 🙂 Ja muistan ikuisesti, kun avasin mun kummilta saadun rippilahjan, joka oli lentolippu Lontooseen! ♥ Olin silloin jo kauan puhunut ja haaveillut siitä, että pääsisimpä joskus käymään Lontoossa ja sitten tosiaan syyslomalla mentiin mun kummin kanssa yhdessä neljäksi päiväksi sinne. Ja leffaliput on kyllä kans aina tosi kivoja!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Oih mitä lahjoja oot saanut!<3 Lennot Lontooseen olisi lahjana ihan täydellinen 😀 Ja totta, äänikirjat on täydellisiä varsinkin paljon autossa aikaa viettävälle 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.