VALIKKO
21.9.2018 12:44

10x ajatuksissa just nyt: Pinnallisia vai syvällisiä postauksia?

Kuvat © Helmi Hytti

Viime aikoina oman blogini sisältö on ollut ainakin mun mielestä kovin pinnallista. Olen jakanut asukuvia hyvään tahtiin, puhunut sisustuksesta ja kirjoittanut Venetsian reissusta sekä tapahtumista. En ole pitkään aikaan avannut täällä sitä tavallisinta arkeani, muuta kuin huikkaamalla järkyttävästä kiireestä. En kuitenkaan halua blogini olevan liian asiapainotteinen, joten otetaanpa tähän väliin kevyt katsaus mitä ajatuksissa just nyt pyörii ja mitä mun arkeen kuuluu.

 

Ajatuksissa just nyt…

× Meillä näyttää siltä, kuin oltaisiin juuri muutettu enkä todellakaan tiedä saadaanko kotia siistiksi ikinä 😀 Minuun iski valtava sisustuskärpänen ja olenkin nyt halunnut heittää melkein koko kodin uusiksi. Käynnissä olevat projektit ovat luoneet sotkua ja epäjärjestystä, ja ootan vaan koska kaikki on vihdoin valmista.

× Zadaa-kirppistely on sujunut älyttömän hyvin! En olisi koskaan uskonut, että kysyntä olisi noin suurta. Ihanaa, kun itsellä käyttämättä jääneet jutut saavat uuden kodin.

× Kävin pitkästä aikaa leffassa. Ihan parasta, kuinka paljon siitä rentoutuikaan ja miten hyvä mieli siitä tuli. Ehdittäisiinpä käymään elokuvissa taas yhtä usein kuin vuosi, pari sitten.

 

× Tilasin vihdoin läppärilaukun. Se oli kalliimpi mitä ensin ajattelin, mutta tuo on yksi tarpeellisimmasta ostoksista pitkään aikaan. Ensi viikolla mulla nimittäin pitäisi kulkea läppäri mukana päivittäin.

× Edelliseen viitaten, ensi viikko tulee olemaan kunnon tappoviikko. Sitä seuraavan olen nimittäin reissussa, joten mulla on viikko aikaa hoitaa kaikki jutut valmiiksi. Tarkoitan siis viikon blogipostauksia, kaikkien töiden tekemistä valmiiksi reissuviikon edestä, kirjan lukemista, raportin tekoa, lomakkeiden täyttämistä ja mitähän kaikkea vielä.

× Musta on ihanaa, kun olen saanut sovittua pitkästä aikaa niin monet treffit kavereiden kanssa! Pienet ja lyhyetkin treffit ovat ihanat tässä kaiken härdellin keskellä.

 

× Kuten ehkä huomaatte, olen löytänyt just mulle sopivan tahdin bloggaamiseen. Uusi postaus ilmestyy nykyään joka toinen päivä! Välillä inspiraatiota kirjoittamiseen olisi enemmänkin, mutta kuvat uupuvat liian usein, joten tämä on hyvä tahti.

× Bloggaamisesta puheenollen, musta on mahtavaa miten lukijamäärät ovat lähteneet syksyn myötä nousuun! Kommentointi sen sijaan on vähentynyt todella paljon, mutta toisaalta, onhan myös mun vastaaminen kommentteihin hidastunut rajusti. Anteeksi ♡

× Mä nyt ilmeisesti saan kuin saankin jatkoa toiselle työlleni! Se on niiiiiin parasta, koska tämä kyseinen työ on sitä, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessakin.

× Olen aloittanut jouluintoilun. Onko nyt jo syyskuun lopulla ok pitää tonttu-korviksia hahah?

 

Mitä sun arkeen kuuluu?

Jotta saataisiin vähän elävöitettyä kommenttikenttää, kerro mitä sun arkeen kuuluu! Lupaan vastata kommentteihin vielä tänä viikonloppuna ♡

Juuri eilen näitä kuvia ottamassa juteltiin Helmin kanssa siitä, kuinka kuulumispostaukset eivät enää oikein kiinnosta blogimaailmassa. Mä olenkin siksi ajatellut jättää näitä enemmän pois, mutta ehkä tämä tällaisessa vähän erilaisessa muodossa meneekin, ainakin nyt kaiken muun pinnallisuuden ohessa? Näistä kuvista ja Helmin kanssa käydystä keskustelusta inspiroiduin kirjoittamaan tämän postauksen, ja ainakin itse tykkäsin sitten kuitenkin pitkästä aikaa. Mitä mieltä olette, heitetäänkö väliin toisinaan tällaisia rennompiakin postauksia?

 

Tykkäätkö sä eniten pinnallisista postauksista, syvällisistä pohdintateksteistä vai rennoista kuulumisista?

 


×××
Liity lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Ira

  Mä tykkään juuri eniten rennoista kuulumisista, kun mua kiinnostaa ihmisten arki 🙂 sellaiset blogit taas ovat minusta tylsiä, jotka on liian kaukana kirjoittajan arjesta ja persoonasta.

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ihana kuulla ♡ Oon kyllä samoilla linjoilla, aitous on parasta!

    0
 • Piia / La La Lilja

  Huikean upeat kuvat! Kuulumispostauksia on kyllä kiva lukea, on hauska lueskella ihan tavallisesta arjesta – vaikka itsekin olen vähän laiska kirjoittelemaan siitä.

   0
  • Elli Leppiniemi

   No eikö, Helmi on niin taitava ♡ Ja hei ihana kuulla! Itsekin tulee liian harvoin kirjoiteltua tavallisesta arjesta, mutta kiva että tykkäät silti 🙂

    0
 • Sini

  Mullaki alkaa pientä jouluintoilua olla havaittavissa, joulu on vain niin ihana juhla!♥ Oon kans huomannu saman, että katselumäärät ovat blogilla lähteneet todellakin nousuun syksyn myötä mutta myös kommenttien määrä on toisaalta laskenut.

  Musta on kiva lukea kuulumispostauksia silloin tällöin, mutta ei kuitenkaan ihan joka postauksessa. Aihepostaukset ovat todellakin ihan perinteisiä kuulumispostauksia suositumpia nykyään.

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niin on, ja se saisi ehdottomasti kestää pidempään! ♡ Ja jep, ehkä syksyn myötä lukijat ovat palanneet blogien ääreen, mutta kommentointiin ei ehkä riitä aikaa? 😀 Kiva kuulla! Mulla on sama juttu; toisinaan kuulumiset toimii, mutta ei liian usein 🙂

    0
 • Jenny

  Mun mielestä kuulumispostaukset on just parhaita!! Omassakaan blogissa ne eivät tosin kerää kovin isoja katselumääriä… Ja lyhyesti sekä ytimekkäästi: mun arkeen kuuluu kiireistä, mutta hyvää 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiva kuulla! 🙂 Ja joo, se on se ikävä miinuspuoli… Ihanaa että kuuluu hyvää kiireistä huolimatta ♡

    0
 • Sanna / Pancake Palace

  Musta tuntuu, että toi on ihan yleinen ilmiö tällä hetkellä blogimaailmassa, että kommentteja tulee tosi paljon vähemmän mitä yleensä! Musta kuulumispostaukset on sikakivoja, mutta itekin tuntuu, ettei niitä osaa enää kirjoittaa, ei ainakaan omasta mielestä toimivasti.

  Mullakin tuntuu olevan oikeasti kiire nykyään, kerrankin yritän todella panostaa kouluun ja siihen saakin näköjään upotettua tosi paljon aikaa! 😀 blogissakin on nyt tullut hitaammalla tahdilla kamaa kun ei vaan oo ollut aikaa, mutta toisaalta itse postaukset ovat olleet työläämpiä ja paljon suunnittelua takana!

  Ihana postaus ja ihanat kuvat ja ihana sä! ❤

   0
  • Elli Leppiniemi

   Samaa mäkin mietin! Harmi sinäänsä, kun vuorovaikutus on blogeissa parasta, mutta aina välillähän tällaisia kausia tulee. Ja hei kuulostaa hyvältä! Toivottavasti tuo sun panostus kouluun tuottaa pian hedelmää 🙂 Kiitos paljon Sanna! ♡

    0
 • Tuija

  Kiva kuulla siun kuulumisia 🙂 Mie oon varmaan jotenkin outo lintu blogimaailmassa, koska minnuu kyllä kiinnostaa huomattavasti enemmän syvälliset pohdinnat ja rehelliset kuulumiset normiarjesta, kuin pinnallinen höpötys 😀 Toki rajansa kaikella eli väliin on kiva lukkee muutakin, ettei mene liian syvälliseksi, heh. Tykkään ite kirjoittaa enemmän kuulumispostauksia ihan senkin takia, että suurin osa lukijoista on miulle elämästä noin muuten tuttuja ja tällä tavoin he pysyvät mukana siinä, mitä miun elämään kuuluu.

  Tsemppii siun syksyyn! <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Hahah, ihana kuulla! ♡ Munkin mielestä sellainen tietty balanssi on hyvä, sopivasti pinnallista ja sopivasti perus arkea. Toi on muuten totta, mustakin on välillä ihana kirjoittaa kuulumisia siksi, että tutut voivat sitten lukea halutessaan 🙂 Kiitos paljon ja samoin sinne! 🙂

    0
 • Janita Johanna

  Vitsi miten hienoja kuvia! Sisustuskärpänen purrut täälläki ja tekis mieli sisustaa sekä Hollannin opiskelijaghuonetta , että Helsingin kotia kokoajan. Oon huomannut saman ilmiön muuten, lukijamäärät ovat nousussa mutta kommentointi olematonta. Vaikka bloggaankin pääasiassa omaksi iloksi, olisi kiva lisätä vuorovaikutusta lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa!

  Ihanaa syksyn jatkoa 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos, Helmi on niin taitava ♡ Oi vitsi, ihanaa etten ole ainoa! 😀 Ja siis niinpä, kommentointi on iso osa vuorovaikutusta ja siksi vähän harmittaa sen vähyys nykyään. Toki enhän mä itsekään ole ehtinyt enää aikoihin kommentoimaan muille, joten itsellänikin on siis parantamisen varaa 😀 Kiitos ja samoin ♡

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.