VALIKKO
15.10.2017 14:08

Balmuirin laukkumallisto

kollaasien kuvat © Balmuir
Tällä viikolla tuli myyntiin Balmuirin laukkumallisto, jonka itse bongasin vasta toissapäivänä ja oon vähän pöyristynyt itselleni (haha) siitä, että tämä on mennyt multa aiemmin ihan ohi. Vaikken Balmuirilta omista kuin pari tuotetta, se on silti yksi mun suosikkimerkeistä ja suomalaisista brändeistä varmaan jopa ihan ykkönen. Siksi olinkin todella kiinnostunut ja innoissani tästä heidän uudesta tuotevalloituksesta.
Kyseessä on siis nahkalaukkumallisto, jonka kaikki tuotteet on valmistettu käsin ja myös viimeistelty käsin pienimpiäkin yksityiskohtia myöden. Balmuirin mukaan mallisto on luotu laatutietoisille kuluttajille ja klassiset tuotteet on suunniteltu käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassa. Kaikkien tuotteiden mukana tulee aitoustodistus, jota vastaan voi tuotteisiin painattaa monogrammipainatuksen maksutta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Painatus on luksusvalmistajilta tuttu idea, mutta musta aivan ihana sellainen.

Mallisto on todella simppeli ja rauhallinen. Värit ovat Balmuirin tuttuun tyyliin hyvin maanläheisiä, joka iskee minuun kovasti. Mallisto ei ole överi ulkonäöltään eikä tuotemäärältään ja yleisvaikutelma on mun silmään hyvinkin laadukas ja suoraviivainen. Mukana on shopperilaukku, muutamaa erilaista crossbodylaukkua, eri tyylisiä lompakkoja ja avaimenperiä. Kaikki tuotteet ovat hyvin ajattomia ja klassisen tyylikkäitä.
Bongasin tämän koko malliston eräästä Facebook-keskustelusta, ja siellä mallistoa moitittiin vähän tylsähköksi ja persoonattomaksi. Onhan se totta, että kaikki tuotteet ovat todella simppeleitä tyyliltään ja varmasti osalle liiankin yksinkertaisia, mutta mä tykkään. Rakastuin täysillä malliston maanläheiseen värimaailmaan kultaisine yksityiskohtineen, ja mun erityisiä lemppareita ovat Estelle Shopper -laukku mustana ja Eloise Camera -laukku taupena. Oon myös aiemmin ihastellut Balmuirin karvapalloavaimenperiä, mutta nyt kyllä ihastuin noihin niin suloisiin sydän-avaimenperiin.

Mulla on tällä hetkellä arkikäytössä (eli työlaukkuna kun töissä olin ja nyt koululaukkuna) Victoria’s Secretin musta shopper-laukku, joka muuten on isoin olkalaukku jonka olen koskaan nähnyt. Sain sen kaupanpäällisenä viime vuoden Black Friday -tilauksen yhteydessä. Kuitenkin nyt kesän aikana laukku alkoi näyttää hapertumisen merkkejä ja olenkin miettinyt koska siitä aika jättää (vaikka takana on vain vuosi…) ja olisi uuden aika. Tuo Estelle-shopperi olisi ihan täydellinen vaikkakin paljon pienempi kuin tuo VS, juuri tuollaisen simppelin ja perinteisen mustan laukun mä haluan ja tarvitsen arkilaukuksi. Kuitenkin, laukulla on hintaa 550 euroa, joka on mulle juuri tämän hetkisessä elämäntilanteessa liikaa, joten täytyy nyt vain toivoa tuon nykyisen laukun jaksavan vielä tovin. Ehkä keväällä voin alkaa haaveilla tästä tosissani, jos onnistun nappaamaan palkallisen harjoittelun tai muita töitä harkan kylkeen.

Mulle siis Balmuirin laukkumallisto on todella tervetullut juttu, ja näen hyvinkin itselläni joskus tulevaisuudessa jonkun näistä laukuista. Tykkään kovasti Balmuirista brändinä, laukkujen värimaailmasta ja muotoilusta sekä materiaalivalinnoista. Mun mielestä suomalaistenkin pitäisi pyrkiä enemmän laukkumarkkinoille ja tämä onkin hyvä askel oikeaan suuntaan.
Mitä mieltä sä olet näistä Balmuirin laukuista? 🙂

×××
Voit seurata mua myös Snapchatissa @ellimarias 🙂

Kommentit

 • Anonyymi

  Oliko tää postaus yhteistyö?

   0
 • ELLI

  Ei ollut, mun blogissa yhteistyöt tunnistaa aina selvästä merkinnästä heti ensimmäisenä tekstinä postauksessa niin kuin kuuluukin 🙂

   0
 • Sini

  Nää laukut näyttää kyllä tosi kivoilta just ton yksinkertaisuuden ansiosta! 🙂

   0
 • Taru

  Kiva simppeleitä asusteita! 🙂 Mä voisin harkita tuolta kukkaroa ja avaimenperää! 🙂 Tykkään tosi paljon tästä värimaailmasta!

   0
 • Jeannays

  Balmuirin laukut on niin upeita! Mä tykkään<3

   0
 • Kata

  Nämä on kyllä kivan simppeleitä laukkuja!:)

   0
 • sannialina

  Aivan ihanannäköisiä laukkuja! Balmuir onkin mulle ihan uus brändi! Pitääkin tselkailla lisää. Kotimaisuus on aina plussaa! 🙂

   0
 • Piia

  Oi miten tyylikkäitä ja klassisia laukkuja, tosi nättejä! Harmi, kun kaikki Balmuirin tuotteet on niin kalliita, menee kyllä oman budjetin yli 🙁

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.