VALIKKO
31.10.2018 11:26

Bohemian Rhapsody -elokuva: Fearless lives forever

Bohemian Rhapsody, yksi tämän syksyn puhutuimmista ja odotetuimmista elokuvista. Elokuva kertoo legendaarisen Queen-yhtyeen syntyajoista sekä yhtyeen pääsolistin Freddie Mercuryn elämästä. Elokuvan juoni keskittyy siihen, kuinka Queenista tuli ilmiö ja kuinka se oli vähällä tuhoutua, kun Freddien elämä lähti syöksykierteeseen.

 

World Premiere

Bohemian Rhapsody saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa 2.11., mutta Iso-Britanniassa ensi-ilta oli jo 24. lokakuuta. Elokuvan World Premiere oli 23.10., Lontoossa Wembleyllä ja samana päivänä elokuvan ennakkonäytös näytettiin ympäri maailman. Itse kävin myös katsomassa Bohemian Rhapsodyn tuolloin. Näytöksen alussa nähtiin puolisen tuntia tunnelmia ja haastatteluita suorana Wembleyltä ja sitten itse elokuva ensimmäisten joukossa.

 

Tuttuja kappaleita, vieras tarina

Mä en ole koskaan mieltänyt itseäni Queen-faniksi. Mä tiedän lähes kaikki Queenin biisit ja tunnetuimpien mukana osaan laulaa, mutta kaikista kappaleista en ole edes tajunnut, että ne ovat nimenomaan heidän. Hahah, mä todellakin olen erittäin huono kappaleiden ja yhtyeiden nimissä! Uskoisin silti, että moni samanikäinen tai nuorempi voi samaistua; kappaleet ovat tuttuja, mutta niitä kuunnellessa ei välttämättä osaa yhdistää juuri Queeniin eikä tarina ehkä ole tuttu.

Siksi mun mielestä olikin ihana käydä katsomassa tuo elokuva, kun nyt ymmärtää kaiken paremmin. Kappaleet, bändin ja tarinan, jonka suurpiirteiset seikat ovat olleet tuttuja, mutta kaikki ei ole auennut aiemmin. Oli ihanaa ennen näytöksen alkua fiilistellä Scapen salissa Queenin tunnetuimpien kappaleiden tahtiin. Siinä pääsi ihan loistavasti tunnelmaan, eikä tunnelma rikkoutunut World Premiere -osuuden tai itse elokuvankaan jälkeen.

 

Masterpiece

Elokuva oli mun mielestä todella hyvä, eikä kuvaus ”masterpiece” välttämättä ole liioiteltua. Siinä oli valtava tunnelataus, joka kuitenkin yhdistettiin loistavasti hyvään huumoriin. Tarina kerrottiin hyvin ja mukaansatempaavasti. Varsinkin näyttelijät tekivät mun mielestä todella hyvää työtä, ja totta kai erityisesti itse Freddietä näyttelevä Rami Malek. Hän todellakin oli imenyt itseensä kaikki Freddien eleet, ilmeet ja olemuksen. Mieletöntä työtä!

Mun mielestä Bohemian Rhapsody teki loistavasti kunniaa Queenille ja Freddielle. Elokuvan jälkeen jäi haikea ja hieman surullinen ja tyhjä fiilis, mutta silti tavallaan onnellinen. Mun teki vaan mieli kuunnella Queenia ja jammailla biisien tahtiin 😀 Ne ovatkin nyt soineet monta päivää päässä, mutta ei haittaa yhtään. Musta saattoi elokuvan myötä tulla pieni Queen-fani, haha!

 

 

Aiotko sä mennä katsomaan Bohemian Rhapsody -elokuvan?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Sanna / Pancake Palace

  Mä rakastan Queenia, ainakin ne kokoelmalevyjen hitit ovat miljoona kerta kuunneltu läpi ja myös Queenistä ja Freddiestä on tullut paljon luettua ja dokkareita katsottua. Enkä oikeasti malta odottaa, että pääsen vihdoin tuon elokuvan katsomaan, oon vaan niin innoissani ja se todella vaikuttaa ihan superhyvältä, näyttelijävalinnat ovat niin kohdallaan ja trailerin perusteella Brian Mayn näyttelijä näyttää hahmossaan aivan nuorelta Brian Maylta. Vielä pitäisi saada äiti raahattua mukaan katsomaan, hän kun on myös Queen-fani, mutta on erittäin vastahankainen kaiken suhteen, missä ei ole ”oikeaa Freddietä” mukana 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ooh kuulostaa siltä että tää leffa on just sua varten! ♡ Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, ja kerro mulle sitten mitä pidit 🙂

    0
 • Jasmiina

  Tää on ehdottomasti mulle semmonen elokuva, joka on koettava leffateatterissa. Kunpa ehtisin käydä katsomassa 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Todellakin! 🙂 Toivottavasti ehdit ♡

    0
  • Elli Leppiniemi

   Kannattaa käydä katsomassa! ♡

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.