VALIKKO
20.7.2017 20:19

Elli 2.0

Moikka! Pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta ja nyt kun pääsit tänne asti, ymmärrät varmaan miksi. Joten, tervetuloa osoitteeseen www.ellileppiniemi.fi ja mun uudistuneeseen blogiin!

Osoitteen pitäisi päivittyä lukulistoille ja vastaaville automaattisesti sekä vanha osoite ohjaa myös tähän uuteen edelleen. Uudesta domainista kuulette enemmän vielä myöhemmin, joten stay tuned 🙂 Oon niin innoissani tästä kaikesta, ja sain ihan uutta virtaa kirjoittamiseen.

Ulkoasukin tosiaan muuttui aika rajulla kädellä. Musta tää on ihan mun näköinen ja mä itse rakastan tätä ♡ Pohja ja banneri eivät ole omaa käsialaani, koska en mä ikimaailmassa osaisi. Siitä huolimatta yksityiskohtien hiomisessa ja vastaavissa on mennyt pari päivää, mutta kyllä tää kaikki on todellakin sen arvoista.

Kertokaahan mitä mieltä ootte näistä uudistuksista! Kuulisin myös mielelläni jos jokin ei toimi niin koitetaan korjata se 🙂

Kommentit

 • Aivan älyttömän kaunis uusi ulkoasu ♥ Uskon, että varmasti tuonut uutta inspiraatiota oma domain ja uusi ulkoasu! Itsellä se on vielä pohdinnan alla, mutta houkuttaisi myös 😀

  ♥: Ane

   0
 • Sofia

  Wau, tykkään tästä uudesta ulkoasusta tosi paljon! ♥ Etenkin banneri on mun mieleen!

   0
 • Sini

  Vautsi kuinka upean näköinen!♡ *.*

   0
 • Paula

  Tosi upea uusi ulkoasu! Aivan ihana ei voi muuta sanoa ♥♥♥

   0
 • Milla

  U P E A – niinkuin jo sulle sanoinkin <3

   0
 • Katja

  Niin ihana tää uus ulkoasu <3 Pitäisi itsekin miettiä omalle blogille jotakin ulkoasu muutosta!

   0
 • Taru

  Tää on niin kaunis! <3 Tykkään niin paljon tuosta bannerin fontista! 🙂

   0
 • Kata

  No nyt on raikas ja nätti! Ei ollu vikaa edellisessäkään mutta siis u know!;) Mä olen myös miettinyt omaa domainia mutta se vaikuttaa jokseenkin hankalalta tehdä, joten pelottaa alkaa ruveta sitä laittelemaan. Ois se vaan kuitenkin hauska! Odottelen innolla lisää siitä juttua:)

   0
 • Piia

  Tykkään tästä uudesta ulkoasusta superpaljon, tämä on ihana!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.