VALIKKO
9.11.2018 17:22

Epäonnistuneet asukuvat: Aina ei voi onnistua, eikä edes joka toinen kerta

Epäonnistuneet asukuvat, vihdoin! Näiden julkaisua ja tätä postausta mä olen pohtinut kauan, koska rakastan näitä postauksia muiden blogeissa. Silti varsinkin ensimmäistä kertaa vähän jännittää lisätä itsestään kuvia blogiin, jotka eivät ole niin edustavia. Toisaalta ehkä hyvä tönäistä itsensä epämukavuusalueen ulkopuolelle. Mä kuitenkin nauran itselleni aika paljon somen ulkopuolella, joten miksi en tekisi sitä myös somessa? Some ja blogit muutenkin ovat nykyään tosi paljon kiiltokuvaa, joten eiköhän tämä pieni reality check ole ihan paikallaan haha!

 

Hyvin usein asukuvailujen jäljiltä kamerasta löytyy pari tällaista kuvaa. Mä ilmeilen aika paljon aina kameran edessä ja ne sitten välillä tallentuu muistikortille 😀 Muistaakseni tässä nyrpistelin, koska ohi käveli ihmisiä ja mun keskittyminen herpaantui hahaha.

Nämä asukuvat löydät täältä.

 

Kännin taso: kyklooppi? :DDD

Onnistuneet kuvat näet täältä.

 

”Siis se hauki oli ainakin näääin iso!!”

 

Mä tykkään myös liikkua paljon kameran edessä ja hyppiä ja pomppia. Tässä koitettiin ottaa coolia hyppykuvaa, joten joukkoon mahtui myös näitä.

Sen coolin hyppykuvan näet tästä postauksesta.

 

”Aurinko meetkö pois kun en halua aurinkolaseja tähän asuun?”

Onnistuneet kuvat löydät tästä.

 

Tässä kaikille pieni muistutus; hameiden alla kannattaa aina käyttää shortseja, edes tuollaisia Niken juoksushortseja. Ettei käy sitten Marilynejä.

 

”Täällä mä ooooon…” Tää ois varmaan sit se tyylikäs ja näyttävä sisääntulo.

Asukuvat löydät täältä.

 

En kestä miten ollaan kuin kaksi marjaa! 😀

Keltaisimmat asukuvat koskaan voit kurkata täältä.

 

Mua harmittaa niin paljon, etten enää muista mitä kuvaaja tässä sanoi 😀 Kuvaaja sanoi jotain, muistaakseni liittyen mun paikalla olleeseen pikkuveljeen ja siitä johtui tämä mun ilme haha.

Näitä kuvia löydät lisää tästä postauksesta.

 

Ahahah tää on ehdottomasti mun lemppari! Oon jotenkin niin tomerana, tyylillä watch out girl, I’m the queen 😀 Näytän siltä, kuin olisin marssimassa johonkin kissatappeluun, apua…

Onnistuneet asukuvat löytyvät tästä.

 

Epäonnistuneet asukuvat – Mikä näistä oli sun suosikki ja miksi?

 


×××
Seuraathan mua myös Instagramissa @ellileppiniemi?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Kata

  Hahaha ihan mahtavia! 😀 Pakko varmaan sanoa, että toi peltokuva oli mun mielestä paras 😀 Kiitoksia, sai nauraa heti aamusta, aivan mahtavia Elli <3 Näitä kannattaa välillä kyllä tehdä, tasapainottaa kivasti blogin sisältöö!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Haha, ihanaa että tykkäsit! 😀 ♡ Ja todellakin, nää on parhaita postauksia mun mielestä muidenkin blogeissa 😀

    0
 • Sini

  Haha nää on ihan mahtavia! Mukava nähä välillä näitä epäonnistuneitakin kuvia 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ihana kuulla että tykkäsit ♡ Nää on munkin mielestä ihan huippuja 😀

    0
 • Sanna / Pancake Palace

  Siis toi peltokuva on jotenkin aivan ihana! 😀 ja Marilyn-kuvahan ois ihan täydellinen ilman tota vilauttelua…:D Ihana postaus <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Eikö olekin, siinä on just se aito reaktio! 😀 Ja siis jep, itse mietin samaa, mutta näin ne kuvat vaan voi epäonnistua erilaisin tavoin… 😀 Kiitos, ihanaa että tykkäsit ♡

    0
 • Diiskuneiti

  Ihan best ja mäkin käytän AINA hameen alla minisortseja, meinaan kerran hameen helma oli jäänyt käsilaukkuun kiinni ja näyttelin sit tietämättäni toista peppuposkea – kuolen! 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Hahah voi eiii miten sulle on käynyt! 😀 Nuo on noita vahinkoja, ja hei ainakin varmasti piristit tuolloin monen päivää 😀

    0
 • Liisa

  Nää on huippuja! Kiitos päivän piristyksestä 🙂

  Mulla ois kanssa näitä vaikka kuinka paljon. Jos otetaan 30 kuvaa, niin joukossa on kolme käyttökelpoista. Eli matskua vastaavaan postaukseen löytyisi.

   0
  • Elli Leppiniemi

   Hahah kiitos paljon ♡ Todellakin, mulla on sama juttu 😀 Ja hei laita jakoon vaan, näitä on mahtava lukea!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.