VALIKKO
17.4.2018 09:45

Inspiration Blog Awards 2018: Gaala ensikertalaisen silmin

Inspiration Blog Awards 2018. Ihan mahtava tapahtuma ja olen niin onnellinen että sain osallistua tähän gaalaan. Kyseessä oli mun ensimmäinen kerta tuolla, enkä olisi koskaan uskonut että vuoden bloggailun jälkeen mulla olisi mahdollisuus päästä mukaan! Miltä siis IBA näytti ensikertalaisen silmin?

 

Tänä vuonna gaala oli järjestetty eri tavalla kuin aiemmin. Aiempina vuosina on ollut erikseen päivä- ja iltatapahtuma, kun taas tänä vuonna ne oli yhdistetty. Tämä muuten aiheutti ihan hullun vaatekriisin 😀 Ennen varsinaisen gaalan alkua oli Kattilahallissa siis järjestetty aiempaa päivätapahtumaa vastaava tilaisuus, jossa saatiin tutustua inspiroiviin yhteistyökumppaneihin. Mekin löydettiin monia mielenkiintoisia pisteitä, ja omia lemppareitani oli Instrumentariumin piste ja Batisten Photobooth.

 

Tuolla oli ihan älytön määrä kaikkia ihania yksityiskohtia, ja olin taas pitkästä aikaa ihan innoissani kuvaamisesta! Oli myös ihan mahtavaa nähdä muita bloggaajia ja mun mielestä yhteisöllisyys oli tosi hyvä. Kuvausseinä oli todella kiva ja etukäteen ilmoittautuneille oli tiedossa myös meikkauspalveluita. Me viihdyttiin tosi hyvin yhteistyökumppaneiden pisteitä kiertäen sekä yhdessä jutellen ja tarjoiluista nauttien.

 

Itse gaala tosiaan alkoi vasta myöhemmin, ruuan jälkeen. Gaalassa esiintymässä oli Pesso, Juulia ja Pastoripike. Bloggaajia ja muita somevaikuttajia palkittiin kymmenessä eri kategoriassa, ensin mainiten kolme eniten ääniä kerännyttä, joista sitten julkistettiin voittaja. Muutamassa kategoriassa oli mulle tuntemattomampia tyyppejä, mutta myös muutamassa oli ehdolla tuttujakin joiden puolesta saatiin jännittää!

 

Gaalan jälkeen olisi ollut vielä viralliset jatkot, mutta me skipattiin ne tällä kertaa koska lähdettiin vielä yöllä ajamaan takaisin Tampereelle. Mä olin itse ihan superväsynyt ja nukuinkin autossa, koska olin lauantaina mennyt töihin ensin kahdeksalta aamulla ja sieltä suoraan junalla Helsinkiin 😀 Onneksi seura oli niin mahtava ja tapahtuma tosi kiva, niin väsy ei iskenyt yhtään tuota aiemmin.

 

Loistava gaalaseura ♡ Inka, Ane, Sara ja Emma

 

Mä siis itse tykkäsin gaalasta tosi paljon! Toki mulla ei ole mitään vertailukohdetta, kun tämä oli tosiaan mun ensimmäinen kerta Inspiration Blog Awards -gaalassa, mutta pääasia että jäi positiivinen fiilis. Miinuksina heittäisin sen, että tosi monet yhteistyökumppanit liittyivät ruokaan, ja niistä en juurikaan omaan blogiin saa irti mitään. Myös istumapaikkoja olisi ehdottomasti pitänyt olla enemmän! Kuitenkin mulla oli tosi hauskaa ja toivon todella, että saan tulevaisuudessa mahdollisuuden osallistua tähän tilaisuuteen uudelleen.

 

Lopuksi vielä superisot kiitokset seuralle ja myös kaikille jotka tulivat moikkaamaan ja juttelemaan sekä Indiedaysille tapahtuman järjestämisestä ♡ Toivottavasti nähdään uudelleen taas pian!

 

Minkälaisia fiiliksiä uudenlainen Inspiration Blog Awards 2018 herätti sinussa?

 


×××
Muistattehan, että voitte myös tykätä postauksista klikkaamalla alhaalla olevaa sydäntä ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Emilia Alexa

  Hei ihania kuvia!<3 Oli aivan älyttömän kiva nähdä suakin livenä, vaikutit niin pirtsakalle ja aidolle tyypille ♥ Ois ihana joskus mennä vaikka teelle ja kuvailemaan yhdessä, kun molemmat asustelee Tampereella! 🙂 Söpöjä nuo Batisten kuvat teistä ;D<3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos tosi paljon, ja samat sanat sulle! ♡ Ehdottomasti treffataan ja mennään kuvaamaan yhdessä! 🙂 Ja hahah, Photobooth oli kyllä tosi huippu idea tuolla 😀

    0
 • Inka Monola

  Gaala oli kyllä huikea ja seura vielä parempi! <3 Miinuksena minulta myös tuo, että yhteistyökumppanit liittyivät lähes kaikki ruokaan ja kaikilla pisteillä ei tultu esittelemään brändiä ollenkaan. Istumapaikkojakin olisi saanut olla enemmän, mutta päällisinpuolin kuitenkin olin tyytyväinen iltaan <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niinpä! ♡ Samat fiilikset mullekin jäi! 🙂 Toki ruokabloggaajille tuo yhteistyökumppanitarjonta oli varmasti loistava, mutta omaan blogiin se ei ehkä istu niin hyvin 😀

    0
 • Niina

  Vaikuttaa kyllä mukavalta päivältä ja tapahtumalta! 🙂 Olisi joskus ehkä itsekkin kiva päästä tuollaiseen. Nuo kaikki ruokakuvat näyttää niin herkulliselta sekä ihana idea tuossa Batisten pisteellä nuo kuvat!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Eikä vaan ja sitä se kyllä olikin ♡ Hei ensi kerralla tuut sitten mukaan! 🙂

    0
 • Katja

  Kuulostaa tosi kivalta tapahtumalta, toivottavasti itsekin pääsisi vielä joku vuosi mukaan <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Sitä se olikin! 🙂 Ja ehdottomasti pääset ♡

    0
 • Sara V

  Eikää, vitsi oot saanut paljon ja onnistuneita kuvia! Musta tuntuu et taisin ottaa pari kuvaa niistä kuohareista ja se tais loppua sit siihen Noh täytyy kattoa, en oo ehtinyt edes kuvia käydä läpi.. Mutta sä sait tosi nätin ja hyvän postauksen tästä aikaseks!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos Sara! ♡ Hahah mutta kun on hauskaa niin unohtuu kuvata ja se on toisaalta hyväkin juttu 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.