VALIKKO
30.4.2018 12:04

Millainen on uusi kauppakeskus Ratina Tampereella mun silmin + vip-avajaiset

Varsinkin tamperelaiset ovat jo varmasti kuulleet meidän uudesta kauppakeskus Ratinasta. Se avattiin vihdoin puolitoista viikkoa sitten ja itselläni on ollut suuri kunnia olla mukana tässä avajaisprojektissa harjoittelun puolesta, kuten osa teistä onkin ehkä jo bongannut Instagramista. Kirjoittelin täällä aiemmin mun asusta, joka mulla oli ennakkoavajaisissa päällä ja lupailin silloin tulla kertomaan vielä paremmin uuden kauppakeskuksen vip-avajaisista.

 

Kauppakeskuksen ovet avattiin 19.4. ihan kaikille, mutta päivää ennen juhlittiin ennakkoavajaisia. Aluksi oli kutsuvieraille tarkoitettu vip-tilaisuus, jonka jälkeen mukaan pääsi iso joukko kanta-asiakkaita tsekkaamaan Ratinan liikkeet ennakkoon. Itse siis osallistuin harkan vuoksi jo vip-tilaisuuteen ja se olikin itselleni yksi tämän kevään tärkeimmistä päivistä. Siinä nimittäin konkretisoitui vihdoin kunnolla tässä keväällä tehty työ ja oli kieltämättä ihana nähdä meidän työn tuloksia.

 

Vip-avajaisissa saatiin maistella hyvää ruokaa ja juomaa, kuunneltiin Mikko Leppilampea ja Suvi Teräsniskaa, käytiin ottamassa kuvia Ratinan kuvausseinällä, kuultiin pari puhetta ja seurattiin liikkeiden rulojen avausseremoniaa. Paikalla oli juontajana myös ihana Sami Kuronen ja tilaisuudesta tuli ehdottomasti hienompi kuin osasin itsekään odottaa 🙂 Avausseremonian jälkeen kanta-asiakkaat tosiaan liittyivät joukkoon ja saatiin kierrellä vapaasti liikkeisiin tutustuen.

 

Liikkeiden kiertely olikin superhauskaa! Oli ihan mahtavaa, kun lähes kaikista kahviloista ja ravintoloista sai maistiaisia ja mulla olikin vatsa ihan täynnä kun pääsin kotiin hahah. Uusia ihania ravintoloitahan rantautui Tampereelle Ratinan myötä nyt tosi paljon, mm. Kung Food Panda, Salaattiasema ja Tratto. Mä haluan heittää myös valtavan suosituksen Zicille! Se on aivan kuin maailmalla kuuluisa KFC-kanapikaruokala, mutta vain kotimainen. Näiden lisäksi Periscope tarjoaa ihan mielettömät näköalat niin sisätiloista kuin terassiltakin, joten käykäähän tamperelaiset ehdottomasti tsekkaamassa. Jos kahvilan suhteen toivot vähän vastaavia näkymiä, suuntaahan Ratinan Robert’s Coffeeseen ;D

 

Muista liikkeistä mä itse odotin ehdottomasti eniten Monkia, koska se on niin älyttömän söpö kauppa ja tykkään tosi paljon siitä, että heidän vaatetarjontansa eroaa muista niin paljon. Koko Tampereella odotetuin liike oli varmaankin Zara, jossa tuli myös pyörähdettyä. Vaatekauppojen valikoima muutenkin on mun mielestä tosi kattava! Vaatekauppojen lisäksi mukana on monia lastenvaateliikkeitä ja ihania sisustusliikkeitä, joista Finnmari, Boppis ja Granit nousivat omiksi suosikeiksi. Kaikki Ratinan liikkeet löydät täältä.

 

Kauppakeskus Ratina Tampereella tarjoaa siis todella monipuolisen ja kattavan liiketarjonnan, ja itse voin suositella sitä täysin sydämin ajanviettopaikaksi ihan kaikille. Varsinkin Ratinan ulkoalueet ovat onnistuneet mun mielestä hyvin ja oli niin ihana katsella aukion laajoilla portailla istuvia ihmisiä heti ensimmäisinä avajaispäivinä katselemassa auringonlaskua. Mä näen tässä keskuksessa ihan valtavasti potentiaalia ja olen varma että mä ainakin tulen viettämään siellä paljon aikaa myös ihan vapaa-aikana.

 

Kauppakeskus Ratina Tampereella – joko sä olet ehtinyt vierailemaan siellä?

 


×××
Muistathan seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Piia / La La Lilja

  Vitsit miten kivan näköiset ennakkoavajaiset! Ratinassa on nyt tullut piipahdettua jo varmaan viisi kertaa, ja olen kyllä niin iloinen siitä, että keskustaan saatiin tällainen piristysruiske. Se toivottavasti tuo lisää eloa keskustaan 🙂 Ja Monki ja Zara, ihan parasta kun ei tarvi lähteä Hesaan niiden takia tai tilailla netistä.

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ne oli kyllä tosi kivat! 🙂 Ihanaa että oot viihtynyt Ratinassa ja oot tuota mieltä ♡ Ja niinpä, ihan loistavaa että Tampereen vaatekauppavalikoima laajentui noin hyvin 🙂

    0
 • Inka Monola

  Ratinassa on kyllä potentiaalia ihan hurjasti <3 Leppilampi oli niiiiiin kova! 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niin on ♡ Ja se oli kyllä hyvä valinta tuonne! Ja hei kenellä onkaan selfie Mikon kanssa hehe ;D

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.