VALIKKO
19.6.2017 18:45

London snapshots 3; Imperial War Museum, Tower Bridge, Piccadilly CircusJa sitten viimeisen London snapshots -osan pariin! Viimeinen kokonainen reissupäivä oli meillä oikein kunnon tehopäivä, kierrettiin sinä päivänä ihan hulluna nähtävyyksiä 😀 Tuona päivänä käytiin siis myös Imperial War Museumissa, joka on siis aika kattava sotamuseo. Mua itseäni historiasta kiinnostaa eniten juurikin sodat, joten tää houkutteli paljon. 
Mentiin museolle tosin aika myöhään, joten ei kierretty koko museota, vaan vain ne mielenkiintoisimmat kerrokset. Niitä meille olivat ensimmäisen ja toisen maailmansodan aika, ja holokausti. Holokaustista oli tuolla oma erikoisnäyttelynsä, jossa ei saanut kuvata kun muualla sai. En myöskään ole varma onko holokaustinäyttely pysyvästi siellä vai vaan väliaikaisesti, mutta käykää ehdottomasti kurkkaamassa jos olette Lontooseen menossa! Muistaakseni tämäkin museo oli ilmainen.


Chinatownin olin tosiaan kuvitellut jotenkin isommaksi 😀 Tykkäsin tosi paljon noista paperipalloista, mutta muuten tunnelma olisi voinut olla enemmän China jos niin voi sanoa. Toki esimerkiksi kiinalaisen uudenvuoden aikaan toi on täysin erilainen paikka, joten ehkä kannattaa ajoittaa vierailu jonkin tapahtuman aikaan. Jos tykkää kiinalaisesta ruuasta, toi on ihan ehdoton paikka vierailla!

Katsokaa miten söpö tää Laduréen terassi on! Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisi ollut ihanaa jäädä tuohon nauttimaan parit macaronit, mutta tyydyttiin sitten vain poikkeamaan puodissa. Kauppakin oli niin älyttömän suloinen että olisin voinut viedä mukanani kaiken, mutta pakko mainita, että myyjä olisi voinut olla parempikin asiakaspalvelija… 😀 Piccadilly Circus! Tästä ei ole paljoakaan sanottavaa, kuin että mikäli haluatte nähdä valotaulut loisteessaan, ajoittakaa Lontoon reissu vasta syksyn jälkeen 😀 Tämä valotauluseinä on kuulemma remontissa syksyyn asti ja tilalla on siihen asti tällaiset kangasversiot. Ei siis juurikaan mitään nähtävää, mutta olihan tuolla ihana tunnelma suihkulähteineen ja katutaiteilijoineen.


Me kulutettiin Starbucksia aika hyvin matkan aikana, heh. Ehkä ensi kerralla voisi tutustua enemmän muihinkin kahviloihin, mutta Bucks on vaan niin tuttu ja turvallinen.


Lopuksi pari kuvaa mun lempparinähtävyydestä, joka on sitä ihan syystä ♡ Tower Bridge oli aivan mahtava, mutta se olisi ollut upeampi kauniimpana päivänä, vaikka pilvisyys toi siihen myös paljon lisää jykevyyttä. Mulla tosiaan meni Tower Bridgen tutkiminen lähempää vähän ohi sattuneesta syystä, mä esimerkiksi olin kuvaavani GoProlla kun käveltiin siltaa pitkin mutta sillan jälkeen huomasin ettei se ollut edes päällä hehe.

Voi kunpa vaan pääsisin pian tuonne takaisin!

Kommentit

 • Oi niin ihania kuvia ♥ Teillä on kyllä ollut todella mukavan kuuloinen reissu tuolla ja paljon kaikkia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ootte kierrelleet 🙂 Itse en ole koskana Lontoossa käynyt, mutta kovasti joskus haluaisin 😀

  ♥: Ane

   0
 • Rauni Myllynen

  Ihania kuvia ja itse haluaisin mennä edes jonnekin Chinatowniin jos en Kiinaan asti pääse 😀 Olis kyllä mahtavaa lähtee ulkomaille, mutta pitää nyt ensin säästää jonkin aikaa. Kiva postaus kaikenkaikkiaan!

  http://rauniamanda.blogspot.fi/

   0
 • Anu W.

  Tosi kivoja kuvia! Himottais kauheesti lähteä tutkimaan Lontoota kolmatta kertaa, mutta mun silmät ei vaan kestä… Siellä on jotenkin niin kemikaalinen (tai kuiva en tiiä mikä) ilma ja mun silmistä tulee ihan punaset ja niitä alkaa kirvelemään. Ehkä pitäisi testailla jotain silmätippoja! Kivalta reissulta kyllä kuulosti ja etenkin noi ilmaset museot on kivaa plussaa, vaikkei nimenomaan sotahistoria mua kiinnostakaan 😀

   0
 • HENNA

  Reissukuume senkuin kasvaa näitä upeita kuvia ihastellessa :')

   0
 • Elli

  Niinpä, mulla on ollut sama ongelma näitä läpikäydessä! 😀

   0
 • Elli

  Kiitos 🙂 Joo tosi likainen ilma siellä oli, vaikka kaupungista saa helposti sen harhavaikutelman että olisi puhdasta kun on niin paljon puistoja sun muita… Kokeile ihmeessä jos auttais!

   0
 • Elli

  Itse Kiinassa olisi kyllä tosi jees käydä! Kiitos paljon 🙂

   0
 • Elli

  Kiitos, sitä se olikin<3 Joo mene joskus ehdottomasti, Lontoo on yks niistä pakko kokea -paikoista 😀

   0
 • Taru

  Mun matkakuume ei ainakaan helpota tässä! 😀 Ei vitsi, Lontoo olis unelma! <3

   0
 • Piia

  Ihania kuvia, Lontoo on on kyllä niin ihana kaupunki! 🙂

   0
 • ELLI

  Hahah, mullakin on kova hinku takaisin<3

   0
 • ELLI

  Se oli kyllä huikee paikka! Toivottavasti ehtisit 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.