VALIKKO
21.8.2017 19:13

Mulla on asunto ja lentolippu

Otsikko kertoo kaiken. Asiat vaihdon suhteen lähtikin sitten ihan kunnon vauhdilla rullaamaan eteenpäin, heti pari päivää tämän postauksen jälkeen. Sain yhdeltä opiskelija-asuntosäätiöltä sähköpostia, että he voisivat tehdä poikkeuksen ja vuokrata mulle asunnon tarvitsemakseni viideksi kuukaudeksi. 

Kalliiksihan tää tulee, en nimittäin ihan hirveästi säästänyt siitä aiemmin mainitsemastani 800 punnasta kuukaudessa, mutta jonkun verran nyt kuitenkin. Pääasia silti on se, että edes saan katon pään päälle poikkeukselliseksi ajaksi koska aloin olla jo epätoivoinen tämän suhteen. Kyseessä on siis studio, eli meillä Suomessa yksiö, joten mulla on siinä oma vessa, suihku ja pieni keittiö. Talo on opiskelijatalo, joten se on varmasti turvallisempi ja sosiaalisempi vaihtoehto kuin yksityisen sektorin asunnot. Koululle mulla on noin kymmenen minuutin kävelymatka. 
Oon nyt maksanut takuuvuokran ja tänään maksoin ensimmäisen kuukauden vuokrankin, ja toivon vaan että se meni oikein kun en ole koskaan ennen maksanut mitään pankkisiirrolla ulkomaille 😀 Heti asunnon varmistumisen jälkeisenä päivänä ostin menolentolipun (tästä fiiliksestä mun on pakko kirjoitella myöhemmin lisää!!) ja junalipun lentokentältä Southamptoniin. Tänään mä myös valitsin toivomani kurssit ja ilmoitin vaihdosta Kelaan. Eli järjestelyt ovat alkaneet vihdoin edetä kunnolla, ja oon ihan älyttömän iloinen siitä!

Mulla oli äidin viisikymppiset viikonloppuna, ja siitä johtui tämä muutaman päivän hiljaisuus ja tämä pikamoikkaus, koska mulla on älyttömästi kuvia läpikäytävänä. Kuulette niistä kuitenkin ihan pian lisää ja myös tästä mun syksyn asunnosta kirjoittelen teille tarkemmin viimeistään sitten paikan päältä. Huomenna on muuten tasan kolme viikkoa lähtöön apuaa!
Oliko sulla kiva viikonloppu? 🙂

×××
Snäpissä nää kaikki tärkeät jutut näkyy ensimmäisenä, joten seuraa mua myös siellä @ellimarias 🙂

Kommentit

 • Noora

  Oi vitsi, ihana kuulla, miten kaikki järjestyi!! Tsemppiä hirmusesti tulevaan 🙂

   0
 • Fiiia

  Onpa tosi ihana, että hommat on alkanut rullaamaan ja löytyi myös se kämppä sulle! Itsellä lähtöön on aikaa nyt kaksi viikkoa, apuaa 😀

   0
 • Sini

  Paljon onnea uudesta asunnosta! Onneksi löysit sen lopulta ja asiat sujuvat hyvin!

   0
 • inka nitta

  Onneksi asiat järjestyi ja sait asunnon. En malta oottaa jo vaihtaripostauksia 😀

   0
 • Kata

  Siis ihan mahtava kuulla että oot viimein saanut hommat järjestymään! Tiedätkö kun luin tämän postauksen niin mua alkoi jännittämään ihan todella paljon sun puolesta 8) Ihan alkoi mahassa kutkuttaa:D Siis mä odotan kovasti sun vaihtoaikaasi ja toivon todella että näemme ja luemme paljon kaikesta mielenkiintoisesta siltä ajalta kun olet siellä;)

   0
 • Taru

  Onnea asunnosta! <3 mua jännittää sun puolesta enkä malta odottaa vaihtokuulumisia! 😀

   0
 • Emma

  Onnea ja tsemppiä vaihtoon! ❤️ Hyvä että oot saanut asioita järjestykseen ja että löysit asunnon!

   0
 • Piia

  Ihan mahtavaa, että kaikki lopulta järjestyi! 🙂

   0
 • Nora

  Vau, kuulostaa ihan mahtavalta! Haluan kuulla lisää tästä!

   0
 • HENNA

  Oon kyllä ihan hurjan iloinen sun puolesta! <3 🙂

   0
 • ELLI

  Norsut<3 Hahah, no toivottavasti pärjään! 😀

   0
 • Sofia

  Ai että ihanaa että sait asunnon sieltä 🙂 Oon niin onnellinen ja innoissani sun puolesta! ♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.