VALIKKO
26.6.2017 15:03

Mun juhannus 2017


Veneilyä, korttipelejä, hyvää musiikkia, grilliruokaa, kuoharia, palanut nenä ja otsa, pelaamista kynttilänvalossa, pitkiä yöunia, eräjormailua, aamupala ulkona saaristossa, upea auringonlasku, talviturkin heitto, laatuaikaa perheen kanssa, paljon paljuilua, yksi raketti, järvellä kellumista puhallettavilla lautoilla, beer pongia, Novan juhannuslistan kuuntelemista, saunomista, kukkaseppele, paljon luontokuvia, naurua ja hauskanpitoa.


Pikamoikkaus täältä! Toivottavasti teillä oli ihana juhannus. Mulla ainakin oli, enkä siitä syystä jaksanut availla konetta kertaakaan viimeisten neljän päivän aikana, mutta nyt oon taas täällä.


Mun juhannukseen kuului sen aloittaminen rennosti jo torstaina, jolloin matkasin kotikotiin ja vielä samana iltana lähdettiin saareen Merikarvialle, josta nää kaikki kuvatkin on yhtä lukuunottamatta. Oltiin siellä yötäkin ensimmäistä kertaa varmaan sitten mun kasiluokan. Eikä se ollutkaan niin paha! Mä tykkään kyllä eräjormailusta tosi paljon, mutta tuolla paikassa on joku juttu miksi en vaan oikein tykkää yöpyä siellä. Vietettiin siellä tosiaan torstain loppuilta nauttien, auringonlaskua katsellen ja pelaillen. Aamulla nukuttiin pitkään, tehtiin retkiaamupala ja suunnattiin pian kotiin.


Perjantai- ja lauantai-ilta hujahti kavereiden kanssa mökkeillessä myös, ei-niin-eräjormaolosuhteissa tosin. Hauskaa oli kumpanakin iltana, ja perjantaina mä heitin talviturkin! Eilen kun päästiin hurjan väsymyksen jälkeen ylös, käytiin vielä moikkaamassa toista puolta mun perheestä meidän lapsuudenkodissa. Tehtiin siellä kukkaseppele, josta tuli massiivisin ikinä, mutta saatiin siitä aika kiva parin säädön jälkeen.


Mitä sä teit tänä juhannuksena?

Kommentit

 • Noora Emilia

  Ihania kuvia!! Ite olin mun enon mökillä poikaystävän kanssa. 🙂 Saunottiin, syötiin ja telttailtiin.

   0
 • Paula

  Aivan ihania kuvia! Kumpa olis iteki saanu viettää juhannuksen veden vierellä. Itse olin poikaystävän kanssa äitini luona juhannuksen. Ei oikein sen kummempaa. Mökille olisi ollut kyllä aivan ihanaa mennä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi

   0
 • Milla

  Kivoja kuvia! Itsehän olin juhannuksen töissä, mutta meni se niinkin ihan kivasti 🙂

   0
 • Taru

  Ihana tunnelma näissä kuvissa! 🙂
  Mun juhannus meni töissä, mutta kävin myös isin mökillä pikavisiitillä 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.