VALIKKO
25.1.2018 18:51

Mun viisi lempiblogia

Mä aloin eilen pohtimaan kuinka montaa blogia mä oikein luenkaan. Nautin ihan suunnattomasti niiden lukemisesta ja saan muista blogeista valtavasti inspiraatiota. Toisinaan mulla ei aika meinaa riittää niiden lukemiseen, mutta sitten kun taas on, tuntuu se moninkertaisesti kivemmalta.
Mulla on kahdella eri lukulistalla lukemattomia blogeja ja sen lisäksi luen paljon satunnaisia tekstejä, joita löydän Facebookin tai Instagramin kautta. Mutta sitten aloin miettimään, että mitkä on oikeasti ne mun lempiblogit? En oo koskaan esitellyt täällä näitä mun lemppareita, joten täältä pesee viisi mun suosikkia!

Annikan blogi on tainnut olla ihan ensimmäinen jota aloin lukemaan ja oon seurannut sitä jo varmaan yläasteelta asti. Annika on jotenkin niin ihanan sympaattinen ja häneen on tosi helppo samaistua, ja ehkä ne on ne jutut miksi tykkään hänen blogistaan niin paljon. Se on sopivan arkinen oman pienen luksuksensa kera ja tykkään Annikan tyylistäkin todella paljon! Siitä saan paljon inspiraatiota omaankin rennompien päivien tyyliin.

Ihanan Sallin blogiin tutustuin vasta oman blogin perustettuani. Sallin blogissa heti ensimmäisenä mut ihastutti ihan mielettömän kauniit kuvat ja aivan täydellinen tyttömäinen tyyli! Hän kirjoittaa myös tosi taitavasti ja blogin aihepiiri on sopivan rajattu. Sallin blogi on yksi niistä, jossa seikkailen asukriisin iskiessä.

Jennan blogiakin olen lukenut melkein aikojen alusta lähtien, niiltä ajoilta kun blogin nimi oli Myponydoeslsd 😀 Jenna on yksi parhaimmista kirjoittajista, joihin oon blogimaailmassa törmännyt ja tekstit tempaa mukaansa yhä uudelleen. 
Annikan tavoin Jennan blogi on tosi arkinen ja siksi älyttömän samaistuttava. Nykyään hän keskittyy laajan lifestylen sijaan lähinnä kosmetiikkaan, mutta se ei oo  mua haitannut. Hänen hääblogiaankin luin aina ihan innoissani!

Saran blogi oli ensimmäinen jonka löysin oman blogin perustamisen jälkeen ja muistan vaan miettineeni että vau. Ollaan tässä lyhyessä ajassa ystävystyttykin ja se on ollut ihan parasta, mutta silti voin puolueettomasti ja rehellisesti sanoa Saran blogin olevan yksi mun lemppareista. 
Saran tyyli ja siihen liittyvät postaukset vetoaa muhun eniten, koska se on vaan niin erilainen kuin muilla. Ja se erilaisuus on parasta ja oikeastaan joka asun kohdalla mietin vaan että miten Sara on tajunnut yhdistää vaatteet noin loistavasti! Olisinpa mäkin joskus vielä noin nerokas pukeutuja.

Johanna kuuluu myös ehdottomasti mun lemppareihin! Hänen tyylinsä on ihanan klassinen ja saan siitä ihan hulluna inspiraatiota. Johannan blogi on myös mukavan kevyttä luettavaa vaikka tykkäänkin yleensä enemmän tekstipainotteisista postauksista, mutta tää on kivaa vaihtelua. Hänen bloginsa on ehdottomasti sellainen hyvänmielenblogi! Ja Johannan hiukset on ehkä täydellisimmät ikinä.
Kunniamaininnat saa Taru Anu ElinaAurore, Saijis, peut-être ja Sara Ollila. Näiden blogien postauksia odotan myös aina innolla, ja tykkään kaikkien laadukkaista kuvista, tekstistä ja monipuolisuudesta 🙂
Jos sä saisit valita vain viisi suosikkiblogia, olisiko kysymys sulle helppo vai vaikea? Ja mitkä ne sun lempparit olisivat?
×××
Jotta pysyisit helpommin mukana, olethan jo muistanut liittyä lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta? 🙂

Kommentit

 • Kata

  Kyllä mä ehkä osaisin 5 suosikkia pistää. Hankalalta aluksi vaikuttaa mutta toisaalta tiedän aika hyvin mitä ryntään lukemaan aamulla ihan innoissani jos oon huomannut postauksen tulleen:)
  Saran tyyli on kyllä ihana! Siinä on jotain niin persoonallista ja erilaista mikä kiehtoo minua, se juttu varmaan sai mut painamaan sit seuraaja nappiakin viime vuonna. 😀

   0
 • Sini

  Vooi että, kiitos kunniamaininnasta!♥ On kyllä vaikeeta valita vain viisi lemppariblogia, niitä kun on niin monta hyvää! 😀 Tästä listasta löytyi myös yksi uusi blogi, joten seuraavaksi siirryn selailemaan sitä. Oon samaa mieltä Saran tavasta pukeutua, itekki aina ihmettelen sitä, miten hän on tajunnut yhdistää vaatteet juuri siten!

   0
 • ELLI

  Jep, haastavaa se voi tosiaan alussa ainakin olla 😀 Ja niin on! Mustakin on ihanaa ettei kaikki pukeudu täysin samalla tavalla ja kun Sara uskaltaa erottua omalla tyylillään<3

   0
 • Salli

  Voi kiitos paljon! ❤ Ihana nähdä, että joku vielä lukee minunkin blogia 😀

   0
 • Taru

  Oi kiitos kunniamaininnasta! <3 Sun lemppareissa on myös paaaljon mun suosikkeja! <3

   0
 • Enni

  Oi, tosi kiva kuulla että munkin blogi sai kunniamaininnan <3 Jos mun pitäisi valita viisi suosikkiblogia, en kyllä osaisi vastata 😀 Mutta tykkään näistä muiden tekemistä suosikkiblogi-postauksista, näistä saa usein uusia kivoja blogeja lukulistalle 🙂

   0
 • Sofia

  Ihanat lemppariblogit sulla ♥ Annikan blogia mäkin oon seurannut toooosi monen vuoden ajan ja taisin alkaa seuraamaan Annikaa ja Uinoa suunnilleen samoihin aikoihin 😀 Apua, omien suosikkiblogien listaaminen on vaikeeta, koska seuraan niin montaa blogia 😀 Sun postauksia on kyllä aina tosi kiva lukea, koska oot niin taitava kirjoittaja ja sun kuvat on aina tosi kauniita! ♥ Lisäksi odotan aina innolla uusia postauksia Jannelta ja Valtterilta!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.