VALIKKO
30.5.2018 13:47

My Day: Tiistai mun mukana

My Day -postausta toivottiin täällä, kun kyselin toivepostauksia. Täältä se siis vihdoin tulee! Valitsin tähän päiväksi tällaisen tosi tyypillisen päivän mun arjesta, joten ehkä saatte hyvän käsityksen siitä, millaisia mun päivät oikeasti ovat ja mihin kaikkeen mun aika kuluu. Toki jokainen päivä on erilainen, mutta perusrunko on tavallisesti samanlainen.

 

6.35 Herätyskello soi ensimmäisen kerran. Tapani mukaan lyön torkkua ja käännän kylkeä.
6.48 Herään siihen, kun ulko-ovi käy, poikaystävä lähti siis viemään Mishaa ulos. Kampean itseni ylös ja teen aamutoimet.
7.07 Haen peilin ja istahdan sohvalle meikkaamaan. Mulla on tosiaan myös meikkipöytä, mutta kesällä mä rakastan meikata olohuoneessa aamuauringon vuoksi.
7.36 Tein kesään sopivan kevyemmän meikkipohjan ja ärsyynnyn kun kulmat ei taaskaan onnistu niin kuin haluaisin.
7.49 Vedän supernopeasti vaatteet päälle, pakkaan laukun ja suuntaan bussipysäkille.
7.58 Bussi onkin pari minuuttia myöhässä, mutta pääsen istumaan ikkunapaikalle jes. Finnish problems haha.
8.19 Jään bussista keskustassa ja lähden kävelemään toimistolle.
8.27 Alan käymään sähköposteja läpi, merkkaamaan työtunteja kalenteriin ja samalla syön mun aamupalasmoothien.
9.00 GDPR-koulutus alkaa Skypen välityksellä.

 

10.20 Koulutus on ohi, ja tsekkaan pari sähköpostia ennen kuin palaveri alkaa.
11.10 Käydään läpi torstain tapahtuman kulku.
11.25 Soitan pari puhelua, toimitan muutamat materiaalit kiireesti eteenpäin ja kirjoitan pari sähköpostia.
12.20 Ruuan aika! Tänään mulla on eväänä viikonlopusta jäänyttä pitsaa, namm. Syömisen lomassa yritän järkeillä tulevien viikkojen työvuoroja ja laitan työkaverille viestillä yhden vuoron vaihtoehdotuksen.
12.47 Kuittaan taas pari sähköpostia ja sitten alan tosissani merkkaamaan työvuoroja ja suunnittelemaan aikatauluja. Laitan siitä ehdotuksen eteenpäin.
14.00 Alan keräämään tavaroitani ja lähden kävelemään Ratinaan.
14.17 Olinkin nopeampi vaihtamaan vaatteet kuin tavallisesti. Käytän siis muutaman minuutin tänään julkaistun, ajastetun postauksen jakamiseen Facebookissa.
14.30 Ja sitten työn touhuun!
17.00 Työpäivä on mennyt mukavasti, siivoten, tehden kahvia ja palvellen asiakkaita. Tässä välissä pidän pienen tauon ja syön korvapuustin, heh. Töissä tuli myös juotua jäälatte kauramaidolla, se on niin hyvää!

 

20.02 Mun työvuoro on ohi, vaihdan vaatteet ja lähden kävelemään bussipysäkille. Pysäkillä saankin tääs ärsyyntyä, kun taululta menee ohi kaksi bussia, joita ei kumpaakaan näy.
20.48 Bussien sekoilusta johtuen jouduin odottamaan bussia tavallisen max. 10 minuutin sijaan 20 minuuttia, ja olen vasta nyt kotona.
20.55 Kotona päivitellään hetki päivän kohuja, esimerkiksi brittien järkyttymistä suomalaisten oppikirjoista 😀 Intoilen myös edistyvää parvekeprojektia ja samalla syön vähän iltapalaa. Avaan ensimmäistä kertaa tänään InstaStoryt ja MyStoryt ja päivitän uuden kuvan omaan Instagramiini.
21.43 Poikaystävä lähti edeltä kauppaan ja lähdetään nyt Mishan kanssa häntä vastaan, tehden samalla iltalenkki.
22.20 Laitan kotona uusimman jakson Dance Moms-ohjelmaa pyörimään. Kyllä, tää on randomein sarja ikinä mutta oon niin koukussa! Samalla kirjoitan tätä postausta puhtaaksi.
22.57 Katsotaan vielä Salkkarit perään. Sen aikana viimeistelen tämän postauksen julkaisukuntoon.
23.15 Iltatoimien aika ja sitten petiä kohti. Vähän meni myöhäiseksi taas, mutta onneksi unta pitäisi silti tulla tänä yönä tarpeeksi.
23.31 Hyvää yötä! ☆

 

My Day -postaukset – yay vai nay?

 


×××
Muista klikata itsesi lukijaksi vaikkapa Bloglovinin kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

  • Elli Leppiniemi

   ♡♡♡

    0
 • Sini

  Ihanaa että toteutit my day -postauksen, pidän näistä niin paljon!♥

   0
  • Elli Leppiniemi

   Jee ihana kuulla että tykkäsit! ♡

    0
 • Kata

  Ihanaa, May dayt on ihan huippuja joten ehdottomasti yay! 😀 Onpas sulla ollut pitkä työpäivä, vai kuvittelenko vaan! Näitä pitäisi itsekin toteuttaa ehken useammin, mutten millään vaan saa aikaiseksi. Olis kiva saada My day myös sun vapaapäivästä, itsekin funtsin pari vuotta sitten että lauantaivapaasta ja arkivapaasta olis hauska tehdä My day- postaus, koska ne on kuitenkin loppupeleissä niin erilaisia. 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiva kun tykkäsit! ♡ Ja joo, ensin harkassa kahteen asti ja sieltä töihin jossa menikin lähes loppupäivä 😀 Kahden työn kombossa päivät on välillä tosi pitkiäkin. Ja hei toteuta itsekin ehdottomasti! Totta muuten, oot oikeassa 😀 Mulla ainakin arkipäivä eroaa vapaasta tosi paljon, joten olisikin mielenkiintoista tehdä my day myös vapaapäivästä. Kunhan sellainen nyt vielä vaan tulisi… 😀

    0
 • Sanna / Pancake Palace

  Todellakin yay! Mulla on ollut ikuisuuden tarkoituksena omakin my day toteuttaa, mutta sekin nyt on taas jäänyt – ehkä saisin jonkinlaisen kesälomaversion tehtyä?

   0
  • Elli Leppiniemi

   Jee kiva kuulla! ♡ Ja tee hei ehdottomasti! Kesälomaversiolle iso peukku ainakin multa 🙂

    0
 • Jenny

  My day -postaukset on niin kivoja, yksiä omista lemppareista!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Tosi ihana kuulla! ♡

    0
 • Katja

  Mä tykkään lukea tosi paljon my day-postauksia, josta tulikin mieleen, että voisi itsekin toteuttaa tällaisen taas pitkästä aikaa. Sun päivä kuulostaa ihanan arkiselta ja ihailen sitä, kuinka paljon saat sovitettua juttuja sun päivään. Musta tuntuu, että mun päivät vain kuluu, enkä saa työpäivän lisäksi mitään aikaiseksi 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Hei ihana kuulla ♡ Mä myös tykkään näistä paljon, joten tee ihmeessä! Ja hahah joo, mun elämä on nykyään tosi aikataulutettua ja yhtä juoksemista joka paikkaan:D

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.