VALIKKO
24.11.2017 16:33

Näe itsesi eri tavoin

kaikki postauksen kuvat © Megan Bilcock

Pari viikkoa sitten tutustuin ihanaan Meganiin ja käytiin nappaamassa nämä kuvat. Megan on nuori valokuvaaja, ja olin niin iloinen kun hän laittoi minulle viestiä ja kysyi haluaisinko tulla kuvattavaksi. Se on nimittäin tosi virkistävää olla silloin tällöin kameran edessä niin, että kameran takana on vieras ihminen. Toki kuvaaminen on rennompaa tutun ihmisen kanssa ja tykkäänkin siitä enemmän niin, mutta silti mä ainakin huomaan itse ottavani paljon vaikutteita vieraasta kuvaajasta ja silloin tavallaan opin enemmän uusista kuvaustyyleistä.


Jokaisella valokuvaajalla on nimittäin aina oma tyylinsä, oli kyseessä sitten harrastelija-, opiskelija- tai ihan ammattivalokuvaaja. Se tyyli näkyy yleensä itse kuvaustilanteessa aina vahvasti ja myös totta kai lopputuloksessa. Esimerkiksi Meganin tyyli on tosi street-henkinen, ehkä jopa pienellä melankolia-fiiliksellä höystettynä. Kaikista Meganin kuvista välittyy tietynlainen rentous ja huolettomuus. Hänen portfolionsa voit nähdä täältä.


Nämä kuvat poikkeavat tosi paljon muista mun blogin kuvista mutta mun mielestä se on vain hyvä asia. Se on nimittäin tosi hyvä nähdä itseään välillä ihan eri tavalla ja ehkä jopa täysin eri silmin. Mulla on pari päivää ja varsinkin tänä aamuna ollut tosi huono fiilis omasta itsestäni, mutta nämä kuvat voimaannuttivat mua vähän.

Mutta, miten teidän Black Friday on mennyt? Itse ostin aamulla netistä sen toivomani takin ja tänään pitäisi kolahtaa kotiin myös erittäin tervetullut paketti Ted Bakerilta. Kohta yritän myös jaksaa lähteä kiertämään kauppoja, jos vaikka löytäisin vielä jotain muuta.
Mitä tykkäätte näistä erilaisemmista kuvista? 🙂 Lisää on tulossa!

Many thanks to Megan for these pics ♡


×××
Jos kaipaat vielä vinkkejä Black Fridaylle, muista kurkata tämä edellinen postaus!

Kommentit

 • Sini

  Tosi ihanat kuvat, just tollaset melankoliset kuin itsekin kuvailit! Oon kyllä paljon selaillu nettikauppoja ja himoinnu vaikka mitä noin hyvien alennusten takia, mutta mitään en oo tilannu 😀

   0
 • Kata

  Todella upeita kuvia ja täysin totta mitä tässä postauksessa puhut! ♥ Vaikka uuden kuvaajan kuvattavana mulla on aina itsellä aluksi tosi hankala ollla, mutta vaihtelu virkistää aina. mun Black Friday ostos oli uus kannettava sillä tämä vanha on jo vanha..:D Ootan innolla millon se tulee!

   0
 • Sofia

  Wau, tosi upeita kuvia kyllä! Mulla ei oo lähipiirissä oikeastaan ketään, joka pystyisi ottamaan musta asukuvia ja se harmittaa kyllä välillä tosi paljon :/

   0
 • Niina

  Hurjan kauniita kuvia susta! <3 + taitava kuvaaja 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.