VALIKKO
22.10.2017 17:17

Nude Rose -highlighterpaletti

Kerroin tässä postauksessa ostaneeni Urban Outfitteristä BH Cosmeticsin highlighterpaletin ja lupailin tehdä siitä parempaa esittelyä myöhemmin. Mä tosiaan omistan entuudestaan Jeffree Starin Skin Frost -highlighterin sävyssä Ice Cold ja myös Macin Mineralize Skinfinish -highlighterin sävyssä Soft & Gentle. Näistä Jeffree Starin highlighter on aina ollut se mun go to -korostustuote.

Tässä BH Cosmeticsin paletissa on neljä eri korostussävyä, kaksi toisiaan todella lähellä olevat kultaisen sävyt, viileän keltainen ja vaaleanpunainen. Kaupassa testeriä kokeillessani tiesin, että nuo kultaiset tulevat olemaan mun iholle ihan liian lämpimän sävyisiä mutta pigmentti oli niin huikea, että ne menevät hyvin sitten vaikka luomiväreinä. Näissä kaikissa sävyissä on ihan älyttömän hyvä pigmentti, ja siksi tuun kyllä varmasti käyttämään näitä kaikkia sävyjä myös luomilla.

Tuo viileän keltainen sävy on iholla tosi kiva, enemmänkin kultainen, mutta sellainen sopivan viileän kultainen. Tämä sävy menisi mulla vielä arkikäytössä neutraalissa meikissä, tosin hyvin hyvin pienissä määrin. Vaaleanpunainen taas oli positiivinen yllätys! Ajattelin sen olevan tosi vaaleanpunainen, mutta kasvoilla se olikin näistä kaikista luonnollisin. Mukana oli pieni häivähdys pinkkiä, mikä toi samalla sellaista kivaa tervettä punaa kasvoille.

Testasin näitä siis kasvoille viuhkasiveltimellä, jolloin tuotetta ei tullut niin paljoa kuin alla olevassa swatchauskuvassa, jossa swatchaukset on tehty sormella. Kasvoilla nämä eivät siis ole noin ”rajun” värisiä kuin kuvassa, enkä siksi edes saanut näistä mitään hyvää kuvaa kasvoilla.

Ja siis jep, tällä paletilla sä hehkut kuuhun asti. Mun mielestä näiden pigmentti ja hehku on jopa parempi kuin Jeffreen tuotteissa, mutta toisaalta tällä saatu hehku saattaa olla monien mielestä jo liiankin överi. Jeffree siis jää edelleen mun neutraalin arkimeikin luottotuotteeksi, mutta varmasti toisinaan heitän kasvoille pikkuisen väriä näillä. Aion myös testata näitä luomilla ja haluaisinkin kokeilla erilaista ei-niin-neutraalia meikkiä vaikkapa uutenavuotena. Tällaisista kokosin inspiraatiotaulun alle.

Oletteko te testanneet värillisiä highlightereita? Entäs onko joku tehnyt inspiskuvien tyylistä meikkiä?

×××
Voit liittyä helposti lukijaksi Bloggerin kautta! 🙂

Kommentit

 • HENNA

  Mä en oo päässyt vielä testaamaan värillistä highlighteria, mutta ehdottomasti sellaisen pitää jossain kohtaa hankkia ja testata! Niin jäätävän hyvältä nimittäin näyttää tuo sinun palettisi!! 🙂

   0
 • Taru

  Apua, voiko joku tuote olla Jeffreetä parempi? 😮 Haluan tän paletin heti!
  Tuollaiset värilliset korostukset olis ihanat! <3

   0
 • Salli

  Aivan ihanan näköinen! ♥ Tätä olen itsekin halunnut kokeilla, mutta en ole vielä saanut ostettua 😀 Palettien huonona puolena on tosiaan vain se, että niissä tulee aina vähintään pari kalpealle iholle aivan liian tummaa sävyä. Onneksi tällaiset tosiaankin menee luomiväreinä!

   0
 • ELLI

  Jep, tuon takia mullakin se Jeffree on vakkari koska se on luonnollinen oikean sävyn ansiosta 🙂 Vaalealle iholle on niiiiin vaikea löytää just sopivaa sävyä hahah! 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.