VALIKKO
14.6.2017 16:52

Pispalan Pulteri
trenssi Veromoda × paita Forever21 × farkut Levi’s × laukku Louis Vuitton × kengät Forever21


Oon tän postauksen kanssa ihan älyttömän myöhässä, mutta ei anneta sen haitata. Mun äiti täytti 50 vuotta pari viikkoa sitten, ja käytiin silloin sen kunniaksi syömässä Pispalan Pulterissa, virallisten juhlien koittaessa myöhemmin. Uusia rafloja on aina kiva testata kun en ole itse käynyt Pulterissa koskaan aiemmin, eikä ollut äitikään. Mä tykkäsin paikan tunnelmasta tosi paljon, vähän sellainen pubimainen, mutta meille just täydellinen. 
Saatiin aluksi alkumaljat ja vähän myöhemmin ihan valtavat annokset ruokaa. Annosten koossa ei tosiaankaan oltu säästelty, en ole hetkeen nähnyt noin isoja lautasellisia kuin tuolla 😀 Itse tilasin lehtipihvin ja se oli kyllä täydellistä, mutta ei mulla ollut toivoakaan että olisin kaikkea jaksanut syödä. Toi maustevoi oli niiiiin hyvää!
Kokonaisuudessaan meillä oli onnistunut ilta, iloa, muutama kyynel, hyvää ruokaa ja seuraa. Pitkästä aikaa nähtiin myös sisaruspuolten kanssa, heitä kun ei tunnu näkevän nykyään kuin kerran vuodessa. Pulterissa saatiin tosi hyvää palvelua koko illallisen ajan, ja melkein kaikki muutkin meidän seurueesta taisivat olla tyytyväisiä ruokaansa. Ainoana miinuksena mainitsisin parkkipaikkojen vähyyden, mutta muuten voin suositella Pulteria lämpimästi.

Kommentit

 • Milla

  Omg toi takki on ihana!! <3 Ja hei kiva kuulla tosta paikasta, voisikin joskus käydä tuolla syömässä 🙂 Toi lehtipihvi näyttää myös super hyvältä, nams!

   0
 • Sini

  Tosi hyviä kuvia ja niin ihanan kuuloinen paikka! Lisäksi niin hyvän näköistä ruokaa♥

   0
 • Elli

  Kiitos 🙂 Käykää ihmeessä!!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.