VALIKKO
18.12.2018 21:58

Tässä on Winston – Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu

Tässä on Winston ♡ Tosiaan, meidän perheemme kasvoi sunnuntaina yhdellä uudella jäsenellä, ja hän on pomeranian pentu Winston. Pomeranian pennusta me ollaan haaveiltu tosi pitkään, ja itseasiassa mulla oli valkoinen pomeranian haaveissa jo jopa ennen chihuahuaa.

 

Näitä on kuitenkin tosi vaikea saada ja olenkin niin onnellinen, että nyt vihdoin elämäntilanne oli taas oikea pentuarkeen ja että saatiin tilaisuus omaan pentuun. Tämä tosiaan kävi aika ihmeen kautta.

Juttelin elokuussa erään kasvattajan kanssa pentusuunnitelmista ja meidät laitettiin jonoon. Syksyllä kuitenkin saatiin tietää, etteivät pennut onnistuneetkaan ja oltiin niin maamme myyneitä, kun ehdittiin jo valmistautua henkisesti. Kuitenkin jollain ihan käsittämättömällä tuurilla tämä sama kasvattaja laittoi heti seuraavana aamuna mulle viestiä, että erääseen toiseen kenneliin oli syntynyt edellisenä yönä kolme valkoista urospentua.

 

Mä en vieläkään ihan kunnolla käsitä, kuinka tällainen tuuri osui meidän kohdalle. Olinkin heti tuohon toiseen kasvattajaan yhteydessä ja oltiin sitten ensimmäiset kiinnostuneet. Myöhemmin käytiin katsomassa pentuja ja moikkaamassa muita kennelin koiria, ja sunnuntaina tosiaan haettiin oma pentu kotiin.

 

Meillä on mennyt superhyvin ja Misha on ottanut uuden tulokkaan yllättävän hyvin vastaan. Misha on selkeästi kaivannut kaveria, sillä se vaikuttaa paljon iloisemmalta ja energisemmältä kuin ennen. Siitä myös kuoriutui ihmeellisesti tosi isoveljellisiä puolia, enkä olisi uskonut että Misha osaa olla noin kärsivällinen pennun kanssa. Nuo kaksi nukkuvat jo vierekkäin, eikä Misha halua päästää Winstonia silmistään.

 

Winston on osoittautunut melkoiseksi riiviöksi 😀 Se on paljon vilkkaampi ja riehakkaampi kuin kumpikaan meidän aiemmista koirista. Se myös syö ja puree kaikkea mahdollista, mitä aiemmat koirat eivät ole edes pentuina tehneet. Winston on kuitenkin aivan älyttömän valloittava, ja niin hauska kömpelöine tassuineen ja muhkeine turkkeineen. Se rakastaa juoksemista, pussailua ja nukkumista ihan keskellä lattiaa.

 

Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo meille ♡ Varautukaa nyt siihen, että koira- ja pentujuttuja alkaa näkyä blogissakin enemmän!

 

Sanokaa moi pomeranian pentu Winstonille ♡

 


×××
Tein muuten Mishalle ja Winstonille oman Instagram-tilin, jota voit seurata @thepawsomesquad !

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Sanna / Pancake Palace

  MOI WINSTON! Ihana vauva, en ehkä kestä <3 (tähän siis sydänsilmäemojeita noin miljoona, joita en tällei koneella saa laitettua. spämmään siis sydämiä! <3<3<3<3<3<3<3<3)

   0
 • Kata

  Voihan suloisuus <3 Mulla on haaveissa ollut jo pitkään oma chihuahua, joka tulee meille ehdottomasti sitten kun pääsemme omakotitaloelämään (sitten jos joskus pääsemme), mutta joskus oon miettinyt myös pomerania itselleni. Nämä ovat niin valloittavia ja suloisia tapauksia, kuten chihutkin, varmaan siksi molemmat ovat mun lempirotuja jotka voisin tulevassa ottaa itsekin. 🙂 Mukavaa päästä lukemaan lisää pentujuttuja, jos niistä päädyt jatkossa siis kirjoittelemaan!

   0
 • Jasu

  Voi ei mikä söpöläinen<3 Onnea uudesta perheenjäsenestä 🙂

   0
 • Sini

  Niin ihana söpöläinen, sydän vallan sulaa ♥

   0
 • Ninni

  Ei en kestä mikä söpöläinen Mulla on aina ollut ruskea pommi/mitteli tai kleini haaveissa, kun äiten kanssa otettiin ensimmäinen koiramme Nicke ja vuotta myöhemmin Siiri joka on Kleinspitz niiin ihania ettei sanat riitä! Onnea koko perheelle uudesta vauvasta

   0
 • Sonja Suomela

  Aivan valloittava tapaus! Mulla on kissanpentukuume, jota tälläiset kuvat ei helpota yhtään! ;D

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.