VALIKKO
14.9.2017 18:20

Punainen röyhelömekko

Nyt kun elämä alkoi vähän tasaantua muuttoprosessin jälkeen, alan purkamaan teille tuota vinoa kymmenen eri asun kuvaläjää. Kyllä, luit oikein, mulla on varastossa kymmenet eri asukuvat julkaisematta. Ja tässä teille ensimmäiset, mun juhlalookki äidin viisikymppisiltä. Otettiin nää kuvat kylläkin tosi huonoon aikaan, kesken juhlien illansuussa tuulisella rannalla, joten siksi varsinkin mun hiukset näyttää melko homssuisilta heh. Ehkä niiden kuvien ei tarvitsekaan aina olla niin täydellisen onnistuneita 😀


En ookkaan pitkään aikaan tehnyt vanhaa kunnon asupostausta, jossa höpöttelisin asustani, joten ehkäpä nyt on sellaisen vuoro. Päällä mulla oli siis aivan ihana kirkkaan punainen mekko Zarasta, jonka ostin kesän Helsingin pikareissulta. Punainen on sellainen väri, mitä mulla ei kaapissa ole juurikaan, mutta oon kyllä iloinen siitä, että päätin ostaa tämän väripilkuksi muiden mekkojen joukkoon. Juhlien tyyli ei ollut mikään kovin virallinen, joten yhdistin mekon kanssa mun kesän lempparikengät sillä niillä on mukava olla koko päivän matalempien korkojen ansiosta.


Mun mielestä toi mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan jo tosi näyttävä värinsä ja hihojensa ansiosta, ja siksi pidin asusteet muuten minimissä. Tossa mekossa oli niin kiva olla, kun se on niin ihanan rento! Se on myös ihan älyttömän monikäyttöinen, mä näin sen silmissäni esimerkiksi ihan arkenakin jossain hiukan hienommassa tilanteessa vaikkapa ihan tennareiden kanssa, mutta noh kesä oli ja meni. Joulunakin tää voisi eksyä mun päälle…♡

mekko Zara × kengät Skopunkten × kello Daniel Wellington × laukku Louis Vuitton × käsikoru Kalevala

Nyt mun kuitenkin pitäisi syödä vähän jotain, ja ottaa suunnaksi eka opiskelijatapahtuma täällä. Tiedossa on rentoa istuskelua ja pelailua, mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin kun oon vieläkin kaikesta ihan väsynyt ja loppu hahah.
Mitä tykkäätte tästä mekosta? Sopiiko teidän mielestä noin voimakas väri mulle?

×××
Oothan jo mun lukija Bloggerissa tai Bloglovinissa?♡

Kommentit

 • Taru

  Punainen sopii sulle tosi hyvin! <3 Ihanat nuo hihat ! <3

   0
 • Sini

  Aivan ihana mekko, sopii kyllä hyvin sulle! Tuo olis kyllä täydellinen joulua varten.

   0
 • Piia

  Tosi ihana mekko, punainen sopii sulle hyvin! 🙂

   0
 • Kata

  Punainen on kyllä väri jota moni nainen jostain syystä vähän välttää. Onhan se voimakas, mutta niinkin upea katseenkiinnittäjä. Sanotaan myös että punaista vaatetta kantava on itsevarma nainen tai ainakin saa itsevarmuutta siitä. Mä rakastan punaista ♥ Upea mekko kaikenkaikkiaan ja sulle sopii kyseinen väri todella hyvin.

   0
 • Linda

  Onpa ihana mekko! Ja mätsää sulle ihan älyttömän hyvin, tulee kiva kontrasti ku llt ite niin vaalee 🙂

   0
 • Sofia

  Wau, punainen todellakin sopii sulle! 🙂 ♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.