VALIKKO
28.7.2018 11:26

Punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen: Asu British Museumissa

Tuntuu että varsinaisista asukuvista olisi jo ikuisuus, vaikkei niin todellakaan ole. Kuitenkin, päädyin selaamaan julkaisemattomia kuvia ja törmäsin näihin. Nämä otettiin Englannin matkalla British Museumissa, enkä oikein tiedä miksi näiden julkaisu on jäänyt näin pahasti.

 

Tuo oli meidän viimeinen päivä Lontoossa ja tuolloin oli sellainen just sopivan lämmin päivä. Nahkatakkia pidin välillä päällä ulkona, mutta toisinaan pärjäsin ilmankin sitä ja hame oli ihan täydellinen valinta. Punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä taisi olla viime kesänä tosi iso juttu, ja mä ainakin silloin vähän vierastin sitä. Nyt kuitenkin kun mulla oli mukana aika vähän vaatteita, testasin tätä trendiä melkeinpä vahingossa.

 

Punainen kietaisuhame on tuttu näistä asukuvista. Harmittaa vähän, että sen käyttö on jäänyt niin vähälle, kun sateisemmalla kaudella sillä oli liian viileää ja nyt taas on melkeinpä liian kuuma midihameelle. Tuo on kuitenkin niin nätti värinsä, kuosinsa ja mallinsa puolesta. Mutta eiköhän tälle vielä tule paljon käyttöä tänä kesänäkin!

 

Musta tuntuu, että oon puhunut hameen ja tennareiden yhdistelmästä jo miljoona kertaa. Ja myös siitä, kuinka joka kerta vähän epäröin sitä, mutta kuinka aina se onkin osoittautunut loistavaksi ideaksi. Sama juttu kävi tälläkin kertaa 😀 Mulla ei siis ollut reissussa muita kenkiä mukana, koska nuo Niket ovat kävelemiseen parhaat. Tälläkin kertaa tulin kuitenkin siihen tulokseen, että hyvinhän nuo tennarit tuovat rentoutta myös hameen kaveriksi.

 

Mutta tosiaan, punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen. Mä yllätyin itsekin siitä, kuinka kivasti ne sopivatkaan yhteen! Vaaleanpunainen pehmentää kivasti kirkkaampaa punaista. Tämä mun asu oli muuten niin simppeli, että varsinkin tässä asussa tuo väriyhdistelmä toimi mun mielestä todella kivasti. Mua vähän harmittaa, että pelkään varsinkin uusien väriyhdistelmien testaamista, koska usein ne osoittautuvat tosi kivoiksi. Tykkään käyttää värejä, mutta silti niitäkin voisin käyttää rohkeammin.

 

nahkatakki Bershka × paita Zara × hame Lindex × kengät Nike × reppu Michael Kors

 

Toimiiko punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen sun mielestä?

 


×××
Liityithän jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Inka Monola

  Tää on ihana asu ja ihastelinkin tätä jo aikaisemmin instagramin puolella. Hameen malli on ihan täydellinen 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Oi kiitos ♡ Ja niin se on, haluisin näitä vaan lisää 😀

    0
 • Sini

  Punainen toimii ehdottomasti vaaleanpunaisen kaverina, niin nätti yhdistelmä!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niin munkin mielestä! Yllättävä, mutta toimii ♡

    0
 • Sanna / Pancake Palace

  Ihan sikaihana asu, toi hame on niin söpö! <3 ja musta tennarit on hameen kanssa aina ihan paras vaihtoehto, musta ne sopii aina niin hyvin ja tykkään siitä tyylistä 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos!! ♡ Mäkin tykkään, epäröin aina ihan jokainen kerta, mutta loppujen lopuksi tykkään ihan älyttömästi 😀

    0
 • Kata

  Mun mielestä toimii! Mutta itse vierastan sitä enkä ehkä osaisi pitää. 😀 Pitäisi kokeilla pitkästä aikaa, nykyään niin harvoin vedän ylle jotain värikästä ja jos vedän niin sen rinnalla on oltava joku musta, valkoinen, beige tms.. 😀 Todella kauniita kuvia ja upea asu kerta kaikkiaan <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Joo mullakin tämä onnistui paremmin kun se tapahtui vähän vahingossa 😀 Kannattaa kokeilla, tällaiset kokeilut on hauskoja! Kiitos Kata ♡

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.