VALIKKO
10.8.2017 16:26

Rumia kuvia ihanista paikoista

Siis mä en ole näihin kuviin melkein ollenkaan tyytyväinen. Tuona päivänä oli ihan liian pilvinen sää maisemakuvaukseen, vaikken kyllä kirkkaassa auringonpaisteessakaan tykkää kuvata. Eikä nyt säätäkään yksin voi syyttää, en tiedä mikä meni vikaan mutta en vaan onnistunut näissä kuvissa kuvatessa enkä onnistunut enää pelastamaan niitä muokatessa. Haluan silti tehdä postauksen tästä, koska se oli niin kiva päivä, joten nyt niellään oma ylpeys! 😀 Voiko muut samaistua tähän?


Mutta tosiaan, viime viikon torstaina myöhään illalla lähdettiin mun veljen kanssa Turun suuntaan isän luo. Oltiin nimittäin sovittu että perjantaina käydään vähän ajelemassa saaristossa ja olinkin jo oottanut sitä kovasti! Perjantaiaamuna tosiaan pakkauduttiin isän kanssa autoon ja otettiin nokka kohti ekaa lauttaa.


Tuona päivänä oli just hyvä pilvinen ja vähän kolea sää (kuten varmasti kuvista huomaatte), joten se sopi autoiluun täydellisesti. Me ajeltiin akselilla Parainen-Nauvo-Korppoo, ja kahdessa jälkimmäisessä en ollutkaan koskaan ennen käynyt. Nauvossa pysähdyttiin katsomaan veneitä, kiertämään tori ja kävelemään pikku lenkki ja Korppoossa sitten käytiin syömässä Buffalo-ravintolassa. Nauvossa oli myös ihania pieniä kojuja, joissa myytiin merkkivaatteita kuten Gantia, Hilfigeriä ja Lexingtonia! En ollut tiennytkään että siellä on tuollaisia ja ne oli kyllä suloisia vaikkakin hinnoissa oli selvä saaristolisä. Tähän meidän matkaan kuului myös kaksi lauttaa ja molemmilla sama reitti takaisin.


Mä tykkään tosi paljon saaristosta. Saaristoilma itsessään on niin ihana, ja siellä tulee aina hyvä fiilis. Ja lautat on ihan huikeita, miettikää että jotkut menevät aina kotiin sellaisella! 😀 Suomimatkailu on muutenkin tosi lähellä mun sydäntä, haluan koluta tätä meidän omaa maata enemmänkin, ja tuolla saaristossa en tosiaan ollut käynyt ennen. Viime vuonna pyöräiltiin poikaystävän kanssa yhden päivän aikana 68 kilometriä saaristossa vähän eri paikassa ja Saariston rengastien haluaisin vielä joskus kiertää joko pyörällä tai sitten autolla. Suomimatkailusta puhuttaessa tulee yleensä mieleen lähinnä Lappi ja pohjoinen, mutta usein saaristo tunnutaan unohtavan, vaikka tää on oikeasti yhtä upeaa seutua!

Ootko sä käynyt Turun saaristossa tai jossain muualla? Tai peräti ootko joku niistä onnellisista jotka asuvat siellä? 🙂

×××
Liityhän lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta, niin näet ehkä sitten ensi kerralla parempia kuvia, ainakin toivottavasti hahah 😀

Kommentit

 • Sini

  Niin söpön näköinen paikka! Mun mielestä nää kuvat on onnistunu tosi hyvin. Saaristossa ois ihana joskus päästä käymään.

   0
 • Sofia

  Nää kuvat on mun mielestä onnistunu tosi hyvin! 🙂 Oon ollut muistaakseni 8-vuotias, kun ollaan tuolla suunnalla matkailtu vanhempien kanssa kesällä, eli siitä on jo jonkin verran aikaa 😀

   0
 • Taru

  Ihania värejä noissa rakennuksissa! 🙂 Eikä nää kuvat oo epäonnistuneita ollenkaan, älä huoli! 🙂 Mä en oo koskaan käynyt saaristossa mutta tekis kyllä mieli viettää siellä joku kesäpäivä!

   0
 • Kata

  Mä luin tämän jo eilen ja kattelin kuvia, höpöhöpö mitenniin rumia epäonnistuneita kuvia! Todella upeita ja tunnelmallisia ♥ Mä kävin joskus nuorempana Kotkassa siellä rannoilla päin ja ai että oli nättiä. Pitäisi tosiaan enemmän kiertää tätä Suomea kun täälläkin on niin kauniita paikkoja.

   0
 • Valpuri E

  Ymmärrän ja samaistun kuvien laadusta tuskailuun! Ei nää kyllä epäonnistuneita kuvia oo, älä huoli <3 Pilvisenä päivänä on kyllä vaikea ottaa kauniita maisemakuvia. Kuulostaa tosi kivalta päivältä. Joskus vielä täytyy itsekin käydä saaristossa!

   0
 • Anniina

  Mun silmään todella kivoja kuvia tässä postauksessa♥ Mutta tiedän ton tunteen, kun katsoo kuvia ja miettii, että nyt ei tullut ihan sellaisia kuin oli tarkoitus. :'D Hmm mä en ainakaan äkkiseltään muista, että olisin käynyt Turun saaristossa. Ehkä oon joskus taaperona käynyt, mutta sitä ei lasketa 😀 Pitää kyllä vierailla tuolla <3 Sun blogi on muuten ihana, joten liityin lukijaksi :')

  anskisss.blogspot.fi

   0
 • ELLI

  Jep sitä se on… Käy ihmeessä! 🙂

   0
 • Sara V

  Tosi söpön näköisiä kuvia! Mun mielestä saaristoalueet ovat ihania, kunpa vaan tulis vierailtua enemmän ❤

   0
 • ELLI

  No niinpä!<3 Itselläkin olisi hyvät mahdollisuudet käydä tuolla useammin kun isä asuu siellä suunnilla, mutta silti mäkin käyn saaristossa ihan liian harvoin 🙁

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.