VALIKKO
4.11.2017 13:09

Southampton ikuisesti ihollani

Eilen kävin ottamassa uuden tatuoinnin pitkästä aikaa. Mun oli tarkoitus ottaa seuraava tatuointi vasta monien vuosien kuluttua, mutta vaihtoon valmistautuessa ja täällä ollessa päätin, että haluan tästä vaihtoajasta ja Southamptonista muiston mun iholle.

Ja jee, siinä se nyt on! ♡
Reisitatuointiahan mä oon halunnut jo kauan ja oonkin ihaillut paljon erityisesti sellaisia isoja ja värillisiä kukkakuvioisia tatuointeja. En oo silti uskaltanut ottaa niin isoa ja näkyvää kuvaa, koska kyllä nää pienet tatuoinnit on sitten kuitenkin enemmän se mun juttu. Reisi myös paikkana voi olla vähän haasteellinen, koska se muuttuu elämän aikana tosi paljon ja on usein se ongelma-alue mm. selluliitin kanssa ja siksi harkitsin sitä tosi pitkään paikaksi näinkin pienelle kuvalle. Mutta sitten päätin, että olkoon, mä kadun jos en nyt ota reiteen tatuointia ja mitä sitten jos se ei näytä noin nätiltä enää joskus, muisto se silti aina on.
Southamptonista mun oli aika vaikea keksiä mitään minkä haluaisin ikuistaa iholle ja mietinkin sitä melkein päivittäin tänne tulon jälkeen hahah. Joku päivä kuitenkin googlailin Southamptonista kaikenlaista tylsyyksissäni ja silmiini osui nuo koordinaatit. Sitten mä olinkin jo ihan myyty. Tämä on se lyhyempi versio, ilman viimeisiä numeroita kun Southamptonin kohdalla ne ovat vain nollia.

Oon niin onnellinen tästä ♡
Onko teillä tatuointeja? Kiinnostaisiko teitä muuten postaus mun muistakin tatuoinneista? 🙂

×××
Snäpissä @ellimarias tämä näkyi ensimmäisenä ja siellä on myös vielä hetken lyhyt videonpätkä itse tatuoimisesta.

Kommentit

 • Saara

  Oi toihan on tosi kiva ja söpö! Hauskaa et otit just vaihdossa tatskan, muistat sen ikuisesti sit! 🙂 Mulla on tatskoja jo 8, joten uusia ei oo ihan heti tulossa.

   0
 • Anonyymi

  Ois kyl tosi kiva nähä postausta sun muistakin tatskoista ja kuulla vähä niitten taustaa! (:

   0
 • Sofia

  Ihana tatuointi idea! Näyttää tosi kauniilta ♥ Mua ainakin kiinnostaisi postaus sun muista tatuoinneista!

   0
 • Sini

  Ihana idea tollanen tatuointi ja tosi kivalla paikallakin! Mua kiinnostaa kuulla sun muistakin tatuoinneista, tatuoinnit on ihania! 🙂

   0
 • Milja

  Vau, ihanan yksinkertainen ja silti sellainen millä on merkitys 🙂

   0
 • Taru

  Niin kaunis tatuointi! <3 Ihana muisto myös tuosta vaihdosta! 🙂

  Ja tatuointipostaukset kiinnostaa, vaikka mulla ei yhtään tatuointia olekaan! 🙂

   0
 • Piia

  Tosi hieno tatuointi, ja vielä hienomman siitä tekee tarina/merkitys tatuoinnin taustalla 🙂 Itsellä ei ole (vielä) tatuointeja, joten tatuointipostaukset kiinnostaa kovasti!

   0
 • Kata

  Eäh tää ei auta tatskakuumeeseen!:D Ihana ja todella mielenkiintoinen, eka kerta kun nään tällaisen koordinaatti tatskan. Haluan kyllä nähdä sun muutkin tatuoinnit, en oo tainnut ees tietää että sulla on! Ja myös niiden tarkoitus kiinnostaa jos sen vaan haluat maailmalle jakaa, mutta ymmärän toki että syvät merkitykset tatskoissa jotkut haluaa jättää mainisematta:)

   0
 • Niina

  Todella kaunis tatuointi ja ihana idea! <3 Mäkin haluaisin kovasti jatkaa mun edellistä tatuointia, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Reisitatuoinnit ovat myös mun mieleen, multakin löytyy reidestä maailmankartta kompassin kanssa 🙂

   0
 • Sanna Salo

  Siis tää tatska on vaan niin hieno! Ja muutenkin ihan mahtava idea ♥

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.