VALIKKO
1.3.2018 19:21

Synttäriviikko: Yksivuotias blogi!

Jee tänään mun pieni blogi täyttää jo vuoden! Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen tekstini ja jännitin niin kovasti. Nyt tuosta jännityksestä ei ole enää tietoakaan, paitsi satunnaisten repäisevämpien postausten kohdalla. Ylpeys omasta blogista on myös ihan hurja just nyt ja on niin hassua että tämä tuntuu melkeinpä omalta lapselta, jos niin voi edes sanoa haha 😀

Vuosi on lyhyt aika mutta samalla kuitenkin pitkä, ja paljon on tähänkin kuluneeseen vuoteen mahtunut. Aloitin Bloggerissa ja yllättävän nopeasti sain jo muutamia lukijoita. Kevään aikana tutustuin ruudun välityksellä muutamiin bloggaajatuttuihin, joista osan kanssa ollaan myöhemmin treffattu jo kasvokkain ja myös blogin ulkoasu vaihtui tuolloin muistaakseni pariin kertaan. Kirjoittelin tuolloin noin joka toinen päivä ja nykyisiin teksteihin verrattuna postaukset olivat todella paljon alkeellisempia.

 

Isoja muutoksia alkoi tapahtua kesällä, jolloin toteutin ensimmäiset yhteistyöni ja lukijakunta kasvoi todella vauhdikkaasti. Vuorovaikutus kommenttiboksissa oli huipussaan, ostin blogille erottuvamman ulkoasun sekä sain oman domainin, eli tavallaan lanseerasin blogini uudelleen. Pikkuhiljaa kesän jälkeen blogin sisältökin muuttui aina vain laadukkaammaksi ja olenkin tosi ylpeä kehityksestäni. Syksyä kohti vaihtojutut lisääntyivät jatkuvasti ja tuolloin lukijakunta koostui vahvasti ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneista sekä blogin suosio oli myös huipussaan. Syksyllä tein jonkin verran yhteistöitä, ja erityisesti olin ylpeä joulukuun adventtikalenterista.

Nyt tämän vuoden puolella ollaankin sitten otettu hiukan rauhallisemmin vauhdikkaan syksyn jälkeen. Hetken rauhallisemman kauden jälkeen tein ison päätöksen ja otettiin valtava harppaus blogin kanssa, eli siirryttiin tänne Stooriin. Pelkässä vuodessa ehdittiin saavuttaa jo todella paljon, joten odotan innolla mitä alkavassa toisessa vuodessa saadaan aikaan.

 

Ja kiitos tästä menestyksekkäästä ensimmäisestä vuodesta kuuluu teille, lukijoille siellä ruudun takana. Ilman teitä ei olisi tätä mun blogia, koska valehtelisin jos väittäisin kirjoittavani pelkästään itselleni. Kiitos että olette jaksaneet kommentoida. Kiitos todella paljon kaikesta ihanasta palautteesta ja siitä, että jaksatte naputella blogin osoitteen osoitekenttään tai klikata uuden postauksen auki. Iso kiitos teille jokaiselle että olette pysyneet mukana ja toivottavasti pysytte myös jatkossa ♡ Tehdään toisesta vuodesta yhdessä vieläkin parempi kuin edellisestä!

 

Niin valtava kiitos sulle siellä ruudun toisella puolella ♡

 

×××
Kävithän jo heittämässä mulle kysymyksen täällä?

 

Kommentit

 • Nimetön Suvi

  Paljon onnea sun blogin synttärinä! Näitä synttäripostauksia on aina tosi kiva lukea. 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon!<3 Ihana kuulla 🙂

    0
 • Nimetön Anna Eveliina

  Onnittelut blogille ja kirjoittajalle! ❤ En edes tajunnut, että olet kirjoittanut vain vuoden verran, kun kirjoitat niin hyvin ja sujuvasti.

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos tosi paljon<3 Ja hahah, toi on aivan ihana kehu! 🙂

    0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos!!<3

    0
 • Ane

  Suuret onnittelut sun yksivuotiaalle blogille ♥ Olen niin onnellinen, että olet joskus päätynyt sen ensimmäisen postauksesi julkaisemaan, sillä niin paljon kaunista inspiraatiota olet blogillasi tuonut 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Aivan ihanasti sanottu Ane, kiitos tositosi paljon!!<3

    0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon!<3

    0
 • Linda Sofia

  Wau, oot vuodessa saanut hurjan paljon tehtyä! Huippupaljon onnea vuoden vanhalle blogillesi! 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon! :)<3

    0
 • Diiskuneiti

  Onnea 1-vuotiaalle! 🙂 Mä tajusin juuri, että mun blogi täytti syksyllä vuoden ja en kyllä sitä silloin muistanut 😀 No ehkä sitten 2-vuotis päivänä pitää tehdä kanssa synttäripostausta 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon<3 Ja ehdottomasti pidät sitten kaksivuotispäivänä kahta isommat synttärit blogille! 😀

    0
 • Nimetön Ella

  Onnittelut blogille vähän myöhässä! 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon Ella!<3

    0
 • Katja

  Sun blogia on kyllä aivan älyttömän ihana lukea, koska aiheet vaihtelevat kivasti ja kirjoitat hyvin! Paljon onnea sun blogille 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Voi kiitos paljon Katja!<3

    0
 • Piia / La La Lilja

  Vau millainen eka vuosi blogillasi on ollut! Myöhästyneet synttärionnittelut blogille! 🙂 <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   Mustakin kulunut vuosi oli ihan mahtava ja ylitti kyllä kaikki odotukset 🙂 Kiitos paljon ♡

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.