VALIKKO
13.12.2017 18:32

Talven lookbook

Mä oon jo pitkään halunnut tehdä lookbook-videoita ja tässä olisi nyt mun ensimmäinen sellainen! Video on tehty mun yhtä koulutyötä varten täällä Englannissa, mutta ajattelin sen sopivan myös mun blogiin ja halusin jakaa sen myös teille. Tässä koulutehtävässä oli tarkoituksena kirjoittaa online-lehteen artikkeli ja luoda siihen sopiva video, ääniraita tai vastaava. Mun artikkeli kertoo siis tämän talven trendeistä Suomessa ja kirjoitin artikkelin kolmen bloggaajan haastattelun pohjalta, ja sitten tässä videossa oli tarkoitus ”testata” artikkelissa mainittuja trendejä omien mahdollisuuksien mukaan. 
Mietin myös, että voisin jakaa sen itse artikkelinkin tänne myöhemmin, jos teitä vain kiinnostaa lukea sellaista. Mun täytyy vaan ensin kääntää se totta kai suomeksi ja lyhentää sitä aika paljon, koska veikkaan että 1500 sanaa saattaa olla vähän liikaa haha.
Tämä on muuten samalla ensimmäinen video, joka on kuvattu sillä mun 60 millisellä objektiivilla ja voi että mä tykkään! Havaittiin kuitenkin siinä sellainen ongelma, että tarkennus oli välillä todella haastavaa, mutta toisaalta tykkään tuosta videon pehmeästä fiiliksestä 😀 
Mitäs te ootte mieltä tästä videosta? Entäs tykkäisittekö nähdä lisää tällaisia lyhyitä lookbook-videoita jatkossa?

×××
Vielä kaksi päivää aikaa osallistua karkkilaatikon arvontaan täällä! 🙂

Kommentit

 • Taru

  Oii, Elli oot upea! <3 Tää video on tosi kauniisti tehty! <3

   0
 • Sini

  Oii tää oli ihana video, tosi kivoja asuja! Varsinkin vikan asun takki on nin söpö, vaaleanpunainen takki ois kyllä niin ihana omaankin vaatekaappiin *.* Voisin mielelläni katsoa sulta lisää lookbook-videoita ja toi itse artikkelikin vois olla kiinnostava lukea!

   0
 • Tiia

  ihana video 🙂

   0
 • Kata

  Upeeta Elli, ihan mahtavaa! <3 Voi kunpa itsekin jaksaisin videoida asuja, mutta enempi se kuvailu tuntuu omalta ja ei tunnu vaikeelta ja vaivalloiselta mitä taas videoiminen tuntuu:D Sain muuten kivan inspiksen tosta kokomustasta karvaturrukka asusta, ihana kun siinä oli kolmee eri matskua, pelastit asukriisini yhdenltä päivältä <3 Harmi vaan etten omista vielä hapsukorviksia, ihana lisä olis siihen!

   0
 • Niina

  Ihana video!<3 Oot niin kaunis 🙂 Mielelläni lukisin myös artikkelin! Ja katson lisää videoita 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.