VALIKKO
7.9.2018 14:33

Ted Baker A Night on the Tiles – Ted Baker laattojen lanseeraus

Meillä oli eilen tosi kiva ilta! Sain aiemmin kutsun Ted Bakerin laattojen lanseeraukseen ja eilen oli itse pääpäivän aika. Mä olin tuosta ihan superinnoissani, koska tiedätte varmaan, että Ted Baker on yksi mun lempibrändeistä.

 

Näyttäviä mutta ajattomia laattoja

Ted Bakerin tuotteista mun ylivoimaisia lemppareita ovat tietysti laukut. Olette nähneetkin täällä blogin puolella useasti sen täydellisen vaaleanpunaisen pikkulaukun ja aiemmin mulla on ollut esimerkiksi Bakerin musta tote bag. Mä tykkään myös kovasti Ted Bakerin vaatteista, sillä niiden kuosit ja värit iskevät muhun täysillä.

 

Alkukesästä mä kuulin vihiä Ted Bakerin uudesta laattamallistosta ja olin aluksi vähän epäileväinen tuosta uudesta aluevaltauksesta. Kuitenkin kuvia nähdessäni aloin vakuuttua ja eilen vakuutuin vielä enemmän! Mun mielestä on mahtavaa, kuinka Ted Bakerin laatat sointuivat niin loistavasti tuttuihin tuotteisiin. Osa kuoseista nimittäin oli tuttuja laukuista ja vaatteista, ja inspiraatiota niistä oli otettu runsaasti.

 

Laatoista mun ehdoton suosikki oli tuo yllä näkyvä Geometric. Lisäksi tykkäsin todella paljon siitä, kuinka laatoissa on käytetty tekstuuria. Niitä jokaista teki mieli hiplata ja koskea laattojen pintaa 😀 Laatat ovat mun mielestä todella ajattomia värimaailmansa vuoksi, sekä myös kuosien takia. Esimerkiksi Paradise-laatan kuosi on todella näyttävä, mutta silti ajaton ja helppo yhdistää muihin laattoihin. Voit lukea laatoista lisää täältä.

 

Tampereen uusi Värisilmä Showroom

Tampereelle Ratinaan rantautunut uusi Värisilmä Showroom pisti kyllä eilen parastaan. Tarjolla oli mitä ihanampia herkkuja ja Ted Bakerin laatat oli laitettu supernätisti esille. Illan aluksi saatiin kuulla laatoista ja tästä uudesta mallistosta sekä aluevaltauksesta enemmän. Meille kerrottiin myös siitä, kuinka nimenomaan Värisilmä sai nämä Bakerin laatat ainoana Suomessa valikoimaansa.

 

Ilta oli todella lämminhenkinen ja henkilökunnasta välittyi aivan ihana fiilis. He olivat aktiivisesti mukana koko illan ajan ja kannustivat kääntymään heidän puoleensa, jos apua tarvitsee laattojen tai tapettien kanssa. He tarjoavat kokonaisvaltaisia remonttipalveluita suunnitteusta asennukseen ja asiakkaalle pyritään aina löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

 

Värisilmä palvelee ilolla niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin, ja ammattilaiset voivat tuoda paikan päälle omia asiakkaitaan valitsemaan materiaaleja sekä ideoimaan. Mulla itselläni tämä ei ole vielä ajankohtainen juttu, mutta asuntokuume kasvoi entisestään! Isot kiitokset Ratinan Värisilmän henkilökunnalle siitä, kuinka he ottivat huomioon myös meidän porukassa olleen pienemmän vieraan! Ihan parasta ♡

 

Oletko sä jo törmännyt näihin Ted Baker A Night on the Tiles -laattoihin?

 


×××
Värisilmän Showroomia voit seurata myös Instagramissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Cami

  Siis eiks ookkin ihania! Mä rakastuin näihin myös vastaavassa tapahtumassa Helsingin Värisilmässä ja haaveilin, että joskos olisin näistä laatoista laittanut meidän uuteen kylppäriin tehosteseinän. Siellä olisi ollut juuri näille sopiva syvennys 🙂 Baker on myös munkin lempibrändi ja omistankin merkiltä kohta varmaan kaiken! Uusimpana hankintana löysin liki käyttämättömät kumpparit kirpparilta <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   On kyllä ♡ Kuulostaa ihanalta, laitoitteko? ;D Ja joo, me kaks ollaan kyllä niin Ted Baker hulluja, että täytyisi varmaan lähteä joskus yhdessä shoppailemaan hahah!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.