VALIKKO
30.12.2017 11:15

Toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle

Hahah, tässä lisää kuvia meistä ja meidän rumista joulupaidoista! 😀 Tykkään näistä kuvista ihan älyttömästi ja Misha osasi poseeratakin niin hienosti. No mutta kuitenkin, nyt mennään toiseksi viimeistä päivää vuodelta 2017! Palataan huomenna tämän kuluneen vuoden tapahtumiin, mutta tänään haluan kirjoitella tulevasta vuodesta.

Mulla on jotenkin aika vähän odotuksia ensi vuotta kohtaan, koska tämä kulunut vuosi on ollut niin mahtava. Ainoa juttu mikä mieleen putkahtaa on se, että haluan pitää tätä fiilistä ja onnellisuutta yllä tulevaisuudessakin. Niin isoja juttuja kuin tänä vuonna ei varmastikaan tule tapahtumaan, mutta ei siitä silti tarvitse tulla huonompi. Tietysti kaikille jutuille ei vain voi mitään, mutta pitkälti sä itse vaikutat siihen mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Unelmiaan täytyy jahdata ja niiden perässä on uskallettava ottaa isojakin harppauksia.

Mulla ei ole mitään to do -listaa ensi vuodelle eikä uudenvuodenlupauksia, vaikka joitakin tavoitteita ja could do -juttuja mulla onkin. Ensi vuonna mä esimerkiksi haluaisin matkustaa edelleen paljon ja Lontoon ja Tukholman reissut ovatkin jo varmoja keikkalippujen vuoksi. Haluan totta kai myös Tallinnaan ja Saksassa olisi mahtava käydä vihdoin pitkästä aikaa. Haluan viettää samanlaisen kesän kuin tänäkin vuonna, joka oli täynnä kesäistä tekemistä ja Suomesta nauttimista. Mä haluaisin myös ehdottomasti taas töihin, löytää sen oman tyylini sekä kehittyä ja kasvaa ihmisenä edelleen siihen suuntaan, johon otin isoja askelia tänä syksynä. 

Isoimpia tavoitteita ensi vuodelle on harjoittelupaikan löytäminen, sen suorittaminen, opinnäytetyön tekeminen ja näiden jälkeen valmistuminen. Vaikka opiskelu onkin kivaa, haluan silti jo pelkästään työelämään ja heittää kaikki opiskelujutut ainakin muutamaksi vuodeksi syrjään. Ja toiveena olisi totta kai löytää valmistumisen jälkeen kunnianhimoinen oman alan työpaikka. Tiedossa on siis opiskelupainotteinen vuosi, mutta toivottavasti vuoden kuluttua voin sanoa, että mulla on ammatti ja aloittaa sen myötä taas hieman erilaisen elämän. Tavoite olisi myös oppia säästämään tehokkaammin ja aloittaa sitten ihan kunnolla se säästäminen häitä varten.

Tämän tarkempia listauksia tulevalle vuodelle tuskin tulen tekemään, koska tosiaan oon niin onnellisesti hämmentynyt kuluneesta vuodesta ja tulevaisuudelta on todella vaikea toivoa mitään enää tämän vuoden jälkeen. Onko sulla jotain isompia tai pienempiä tavoitteita vuodelle 2018?

×××
Viimeisen adventtiarvonnan voitti Taru! Paljon onnea ♡ Otan sinuun yhteyttä vielä tänään! 🙂

Kommentit

 • Juulia

  Koen itsekin olevani lähdössä uuteen vuoteen melko vähillä suunnitelmilla, mikä on oikeastaan ihan kivaa ettei luo kauheita odotuksia tulevalle vuodelle. Tosi kiva postaus sekä aivan ihanat kuvat, sulla on niin kauniin siniset silmät ja tuo Misha on todella suloinen (:

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

   0
 • Enni

  Ihana postaus, kiva kuulla että sulla oli onnistunut vuosi 🙂 Noi sun ja Mishan joulupaidat oli kyllä niin söpöt 😀 Ja kuulostaa oikein kivalle myös sun tuleva vuosi!

   0
 • Tavoite täytettävänä

  Oi vitsit, miten voikaan ihminen olla noin kaunis! Ja mulla tuli hyvä mieli ton koiran takia kun se oli niin söpö 🙂 Sun tavoitteet kuulostaa hyvältä, mullakin on lähinnä opiskelua luvassa, mutta ehkä se, että jaksaa yrittää, palkitaan toivottavasti jossain vaiheessa 🙂 Mukavaa uutta vuotta sulle!

   0
 • Taru

  Niin positiiviset fiilikset tässä sun postauksessa! <3
  Ja ihan huikeeta voittaa tuo arvonta, kiitos! <3

   0
 • Sofia

  Mulla ei oo minkäänlaisia suunnitelmia tälle vuodelle, aion vain katsoa mihin elämä kuljettaa 😀 2017 oli tosi tapahtumarikas vuosi kaikella tapaa ja oon melko varma siitä, että tänä vuonna ei tuu ihan niin paljoa tapahtumaan asioita, mikä on toisaalta ehkä ihan hyväkin. Nää kuvat tässä postauksessa on kyllä tosi ihania! ♥ Niin ja hyvää uutta vuotta!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.